μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Θελω να κανω καποιες αγορες απο το eshop και μιας επειδη δεν εχω ξανακανει αγορες απο eshop, στο ιντερνετ δε βαζω ευκολα τα πραγματικα μου στοιχεια, η απορια μου ειναι αν βαλω ψευδη στοιχεια θα εχω προβλημα με την ταυτοποιηση των παραγγελιων μου? Να διευκρινισω οτι οι επιλογες συναλλαγων θα ειναι με αντικαταβολη απο παραρτημα (DOA) της περιοχης μου που μενω και οχι διανομη σπιτι μου με μεταφορικη, θα εχω προβλημα αν παραγγειλω κατι και παω να το παραλαβω ο ιδιος απο το παραρτημα eshop της πολης μου με αλλα στοιχεια? ζητανε καμια ταυτοτητα η απλα τους λεω τον κωδικο παραγγελιας που θα εχω κανει και το παιρνω απλα?
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ονομα η κωδικο παραγγελιας λες. δε ζητανε ταυτοτητα.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ναι ονομα, αν βαλω ενα τυχαιο ονοματεπωνυμο στη φορμα εγγραφης θα εχω προβλημα στη παραλλαβη?
d_gkal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 βρε βαλε τα δικα σου. τι θα γινει αν τα βαλεις;;;
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 καλως, προκειμενου να εχω θεμα θα βαλω τα δικα μου, ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Οχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γραψε οτι θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα