Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα !  

Για πολύ καιρό ειδικά σε έμας τους λίγο πιο μεγάλους ήταν πολύ δύσκολη η κράτηση Online ξενοδοχείου και πάντα μα πάντα πληρώναμε καπέλα στις μεγάλες εταιρείες.
Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τη δικια μου ιστοσελίδα,το είπα και το έκανα.
Μέσα απ τη σελίδα μπορείτε να συγκρίνετε τις φτηνότερες τιμές που προσφέρουν ολα τα μεγάλα site (booking.com,hotels.com) και να κλείσετε στην φθηνότερη τιμή που υπάρχει.
Είναι τεράστια τα ποσα που πληρώνετε στα μεγάλα websites για να κλείσετε ένα ξενοδοχέιο.
Τώρα ομως με το AirlineTicketsNow.com μπορείτε να βρείτε ποιος δίνει την καλυτερη τίμη αυτόματα με ενα κλικ,κάνουμε εμέις την 'ερευνα αγοράς για εσάς. 
Σαν καινουργιος λοιπόν που είμαι εδώ θέλω να προσφέρω και εγώ το λυθαράκι μου και έτσι δίνουμε Για όλα τα μέλη του insomnia που θέλουν να κάνουν κράτηση ξενοδοχείου μεσα απο το airlineticketsnow.com 12% επιστροφή χρημάτων !

Δημοσ.

Ενώ σου ήταν δύσκολο να κάνεις online booking (αφού είσαι και λίγο μεγάλος) ... πως στο καλό κατάφερες να φτιάξεις ολόκληρο site για κρατήσεις εισιτηρίων;

Δεν με ενοχλούν οι παρουσιάσεις νεων εταιριών/προσπαθειων αλλά αν θέλετε πελάτες μιλήστε ίσια και ειλικρινα και οχι με ύπουλο τρόπο με ψέματα που βαράνε στο συναίσθημα.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα !  

Για πολύ καιρό ειδικά σε έμας τους λίγο πιο μεγάλους ήταν πολύ δύσκολη η κράτηση Online ξενοδοχείου και πάντα μα πάντα πληρώναμε καπέλα στις μεγάλες εταιρείες.
Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω τη δικια μου ιστοσελίδα,το είπα και το έκανα.
Μέσα απ τη σελίδα μπορείτε να συγκρίνετε τις φτηνότερες τιμές που προσφέρουν ολα τα μεγάλα site (booking.com,hotels.com) και να κλείσετε στην φθηνότερη τιμή που υπάρχει.
Είναι τεράστια τα ποσα που πληρώνετε στα μεγάλα websites για να κλείσετε ένα ξενοδοχέιο.
Τώρα ομως με το A  μπορείτε να βρείτε ποιος δίνει την καλυτερη τίμη αυτόματα με ενα κλικ,κάνουμε εμέις την 'ερευνα αγοράς για εσάς. 
Σαν καινουργιος λοιπόν που είμαι εδώ θέλω να προσφέρω και εγώ το λυθαράκι μου και έτσι δίνουμε Για όλα τα μέλη του insomnia που θέλουν να κάνουν κράτηση ξενοδοχείου μεσα απο το   12% επιστροφή χρημάτων !

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ σου ήταν δύσκολο να κάνεις online booking (αφού είσαι και λίγο μεγάλος) ... πως στο καλό κατάφερες να φτιάξεις ολόκληρο site για κρατήσεις εισιτηρίων;

Δεν με ενοχλούν οι παρουσιάσεις νεων εταιριών/προσπαθειων αλλά αν θέλετε πελάτες μιλήστε ίσια και ειλικρινα και οχι με ύπουλο τρόπο με ψέματα που βαράνε στο συναίσθημα.

Καλησπέρα !

Το Site φτιάχτηκε απο ειδικούς στον κλάδο φυσικά πάντα ομως με την καθοδήγηση μου,είχα την ιδέα και απλά τα παιδιά την έκαναν πράξη.

Είναι μία μικρή παρουσιάση θα συμφωνήσω αλλα όπως κατάλαβες δεν έχω σκόπο να βγάλω λεφτά απ τους χρήστες του insomnia αφού δίνω το 12% (το κέρδος μου) ούτε θέλω "πελάτες" όπως λές..ούτε ψέματα είπα ούτε έκανα επίκληση στο συναίσθημα,ημουν ξεκάθαρος.

Δημοσ.

Και εσύ κάνεις το seo;

Δηλαδή ρίχνεις την ιδέα, το φτιάχνουν οι ειδικοί και εσύ κάνεις ένα ακόμα πιο δυσκολο κομμάτι που λέγεται seo. Yeah sure!

Μαμώτο γράψτε απευθείας, ειμαστε καινουργια εταιρεία και έκπτωση 12% στους χρήστες του insomnia. Αφήστε τα μεγαλος σε ηλικία, καθοδήγηση κλπ 

• Like 1
Δημοσ.

Πως πιστοποειται οτι κάποιος ειναι μέλος του insomnia και τι σημαίνει επιστροφή, δηλαδή τα πληρώνει και με κάποιον τρόπο του επιστρέφεις το 12%?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...