Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Πηρα προσφατα την τηλεοραση (LG 42LB650V ΖΝ). Απο την μερα της αγορας της μεχρι και προχθες που εκανε update δεν ειχα κανενα προβλημα σε βιντεο με υποτιτλους που εβλεπα απο δισκο (.srt αρχεια αποθηκευμενα σε Unicode). Απο το προχθεσινο Update μου δειχνει το 20% των υποτιτλων κινεζικα. Δηλαδη τα μισα τα παιζει κανονικα και ξαφνικα στο ασχετο πεταει τα ιερογλυφικα. Εκανα εναν ελεγχο σε επεισοδεια που εχω δει ηδη χωρις κανενα προβλημα και διαπιστωσα πως κανει ακριβως το ιδιο. Εκανα επαναφορα ρυθμισεων στην τηλεοραση αλλα δεν διορθωθηκε το προβλημα. Αλλαξα την κωδικοποιηση σε ολες τις υπαρχουσες του notepad και σε ολες κανει το ιδιο πλην του ANSI που ειναι ολα κινεζικα. Εχω τσεκαρει και την γλωσσα στον player και ειναι ελληνικα. Καθως καi τις ρυθμισεις της τηλεορασης για την επιλογη υποτιτλων ειναι ελληνικα. Τι να κανω; εχει κανεις κατι να μου προτεινει; Μπορω να βαλω μια κωδικοποιηση που να τους παιζει κανονικα; Μπορω να την κανω hard reset ωστε να γυρισει στις ρυθμισεις πριν το upadate; Βασικα η αγορα της εγινε για αυτον ακριβως τον λογο.. να μπορω να βλεπω σειρες απο τον δισκο χωρις να συνδεω το λαπτοπ η το play στην τηλεοραση. ευχαριστω

Παραθετω εικονα

20141028_143115.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ελυσα παιδια.. Ευχαριστω.

με το προγραμμα subtitle edit αποθηκευσα τον υποτιτλο με κωδικοποιηση 1253 Ελληνικα windows η 28597 Ελληνικα iso και επαιξε κανονικα. 

Επεξ/σία από Royalrose
Δημοσ.

και απο την LG πηρα την παρακατω απαντηση.. το οποιο ειχα κανει μονο στα Ελληνικα και δεν επαιξε ποτε. τα κινεζικα και κορεατικα δεν τα ειχα δοκιμασει.

Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρετε, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να προβείτε στην ακόλουθη ρύθμιση: Πιέζετε το ΟΚ στο κοντρόλ κατά την αναπαραγωγή της ταινίας -> Επιλέγετε το βελάκι στα δεξιά της οθόνης -> SUB -> Εξωτερικοί -> Σελίδα -> επιλέγετε "AΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ" ή "AΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ" εαν υπάρχουν διαθέσιμα, διαφορετικά επιλέγετε "ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...