gamerMisfitz1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εχω μια απορια....στην i-cardonline εχω 4.49 ευρω , στην παυπαλ εχω ομως αλλα 5,10 ευρω. Γιατι δεν τα δειχνει και τα δυο μαζι ως ενα ποσο στο i-cardonline? Προσπαθησα να βαλω στην bet365 5ευρω καταθεση αλλα δεν μπορω λογω χαμηλου υπολοιπου. Συνολικα ομως και παυπαλ και icardonline εχω 9.59 εθρω . Πως γινεται να δειχνει και τα δυο ποσα σε ενα ? Πως δλδ να μεταφερω τα λεφτα της παυπαλ στο i-cardonline? Συγγνωμη αν σας μπερδεψα ,και ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τα χρήματα του παυπαλ ειναι απο καποια δικά σου εισοδήματα-κερδη απο το ιντερνετ, και αυτα που λεει το cardonline ειναι χρήματα που εχεις βάλει εσυ στην κάρτα σου. Τωρα κανονικά θα επρεπε το παυπαλ να τα συμψηφίσει, γιατί δεν το κανει δεν το ξερω (στειλ' τους εμαιλ) Τα δυο ποσά δεν ειναι στο ιδιο νόμισμα?
Geosim79 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως το balance του Paypal είναι ανεξάρτητο από το ποσό της κάρτας που εμφανίζει στο i-cardonline...Απλά πρέπει μέσα από το menu του Paypal να γίνει withdraw το ποσό και μεταφορά του στην κάρτα (με την αζημίωτη βέβαια προμήθεια).
gamerMisfitz1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τα χρήματα του παυπαλ ειναι απο καποια δικά σου εισοδήματα-κερδη απο το ιντερνετ, και αυτα που λεει το cardonline ειναι χρήματα που εχεις βάλει εσυ στην κάρτα σου. Τωρα κανονικά θα επρεπε το παυπαλ να τα συμψηφίσει, γιατί δεν το κανει δεν το ξερω (στειλ' τους εμαιλ) Τα δυο ποσά δεν ειναι στο ιδιο νόμισμα? Ναι και τα δυο ποσα στο ιδιο νομισμα ειναι..εχω στειλει εμαιλ αλλα απαντηση καμια.:/ Νομίζω πως το balance του Paypal είναι ανεξάρτητο από το ποσό της κάρτας που εμφανίζει στο i-cardonline...Απλά πρέπει μέσα από το menu του Paypal να γίνει withdraw το ποσό και μεταφορά του στην κάρτα (με την αζημίωτη βέβαια προμήθεια). Πατησα withdraw , το θεμα ειναι πως στο withdraw μπορω μονο σε τραπεζικο λογαριασμο και οχι στον αριθμο της καρτας μου!!! Δεν μου δινει την επιλογη να τα κανω withdraw στην pre-paid καρτα μου....Σημειωση , η καρτα που εχω βγαλει απο Κυπρου και την εχει η Πειραιως τωρα , δεν ειναι συνδεδεμενη με καποιον τραπεζικο λογαριασμο.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Παρε κατι ισον με το ποσόν του παυπαλ, αν τα έσοδα σου απο το ιντερνετ ειναι μόνιμα τοτε πρεπει να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό για να τα πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα