Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες δυστυχως οι ελαχιστες καφετεριες που ηξερα με θεα και ζεστο κλιμα στην Αθηνα και γενικα στην Αττικη δεν υπαρχουν πια οποτε εφοσον κεντρο δεν μαρεσει να πηγαινω (ολα τα περιοδικα προμοταρουν καθε τρυπα στο κεντρο λες και ειναι κατι το ξεχωριστο) αναρωτιεμαι μηπως καποιος ξερει καμια ζεστη καφετερια που να υπαρχει ακομα και να ειναι καπου ψηλα ωστε να εχει θεα ? Λιγο δυσκολο γιατι τα μονα που ξερω τωρα ειναι στους προποδες της παρνηθας και στον Αγ. Στεφανο (χωρις θεα) αλλα ελπιζω να εχω χασει επεισοδια :)

Ευχαριστω εκ των προταιρω για τυχον απαντησεις.

Δημοσ.

Πεντέλη. Δεν θυμάμαι πώς λέγεται η καφετέρια που πηγαίνω. Λέγεται Βουνά σε κάποια άλλη γλώσσα (ειλικρινά δεν θυμάμαι σε ποια όμως για να σου πω!!!) 

Αλλά γενικά... Πεντέλη όπου κι αν πας... 

Ανθούσα που μένω έχει μια ταβέρνα που βλέπεις μέχρι και Πειραιά. Αλλά δεν είναι για καφέ. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλα Apolis και Terra Petra δεν τα λες ζεστα μαγαζια, απο τα 16 πηγαινω εκει...Ωραια για καλοκαιρακι και εξω αλλα μεσα οχι και τοσο...

Πεντελη το σκεφτηκα και εγω αλλα 1 καφετερια βρισκω online και ειναι σαν παλιο σπιτι :(

Δημοσ.

αχ! με κάνεις να ψάχνω άρρωστη γυναίκα! 

Tre monti (στα τρία βουνά και στα λαγκάδια!). Μιλάω για ψηλά στην Πεντέλη. 

Εγώ εκεί πηγαίνω συνέχεια. Τώρα τελευταία έχω σταματήσει να πηγαίνω γιατί ο δρόμος που ενώνει Ανθούσα-Πεντέλη σίγουρα θα με πλακώσει μια μέρα. 

άλλες φορές πάω σε ένα άλλο -που επίσης δεν ξέρω πώς λέγεται- αλλά δεν έχεις καμιά θέα, οπότε δεν σου λέω καν πού είναι. :P 

Δημοσ.

Zafiro δεν το λες και ζεστο (σαν Zeppelin βεβαια ηταν ακομα χειροτερο, ωραια θεα ομως).

Υαδες ? Στο Αττικο Αλσος δεν ειναι αυτο ? Αποτι θυμαμαι ειναι περισσοτεορ για καλοκαιρι και δεν εχει ιδιαιτερη θεα.

Δημοσ.

Telescope στο Χαϊδάρι

Με το ζεστό και τη θέα τι εννοεί ο καθένας; Πραγματική θέα από ψηλά ή απλά να βλέπει σε ένα πάρκο; Ζεστά για μένα είναι κάτι μικρά φοιτητομάγαζα, αλλά μάλλον ο ΤΣ δεν εννοεί αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες ζεστό τί εννοείς; Cozy? Διακόσμηση με ξύλο; Τζάκι στη μέση κ τραπέζια τριγύρω; Θερμοκρασία 30 βαθμούς; Τί ακριβώς;

Apolis, Terra Petra, Άτταλος μια χαρά ζεστά είναι μέσα τον χειμώνα. (Ειδικά το Terra Petra με διακόσμηση ξύλο κ πέτρα.)

Δημοσ.

Πηγαινε Πεντελη(παλια) και κατσε στον Παλιατσο.Απλα πηγαινε κατσε τερμα πισω.

πού 'ναι αυτό; ας μάθω και καμιά άλλη γιατί στο τέλος θα φτιάχνω εγώ τους καφέδες τόσο συχνά που πάω στις ίδιες. :P 

Δημοσ.

Ειναι το παλιο 3+1.Αφου περασεις τα σουβλατζιδικα(Ιορδανης-Σεριφης) συνεχιζεις και συναντας την πλατεια της παλιας.Στο δεξι σου χερι θα δεις ενα λουνα παρκ.Εκει κανεις προς τα κατω και το βλεπεις απεναντι σου.Εχει και αλλη μια παραδιπλα που εχει και πανω οροφο(αρα ακομα καλυτερη θεα) αλλα δεν ειναι τοσο <<ζεστη>>οσο ο παλιατσος.

Δημοσ.

Ειναι το παλιο 3+1.Αφου περασεις τα σουβλατζιδικα(Ιορδανης-Σεριφης) συνεχιζεις και συναντας την πλατεια της παλιας.Στο δεξι σου χερι θα δεις ενα λουνα παρκ.Εκει κανεις προς τα κατω και το βλεπεις απεναντι σου.Εχει και αλλη μια παραδιπλα που εχει και πανω οροφο(αρα ακομα καλυτερη θεα) αλλα δεν ειναι τοσο <<ζεστη>>οσο ο παλιατσος.

Μήπως είναι η Tre monti αυτή με τον όροφο; Έχει απίστευτα αργό σέρβις. Κατά τα άλλα όμορφα είναι. Θα πάω εκεί που λες. μερσί!

Δημοσ.

Κοιτα δεν ξερω το ονομα της αλλα μαλλον αυτη πρεπει να ειναι η Tre monti γιατι μολις ειπες για το service το καταλαβα.Ειναι κατι παραπανω απο αργο..Δεν κανει τιποτα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...