mentoras99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Νομιζω ότι περισσοτερο απο ποτέ αλλοτε, όποιος μπορει να προγραμματίσει τις αγορές στο κατά την διάρκεια των εκπτωσεων, ειναι το καλύτερο που μπορει να κάνει στον εαυτό του και στην .... πολύπαθη τσέπη του! Στις 1 Νοέμβρη ξεκινα η ενδιαμεση εκπτωτικη περιοδος στα καταστήματα. Ξερει κανεις αν κανουν οντως τοσο μεγαλες εκπτωσεις, οσο στις κανονικες περιοδους εκπτώσεων (Φεβρουαριο & Αυγουστο καθε ετους, και λιγο πριν), ή απλα εχουν μεν καποιες εκπτωσεις αλλα μικροτερες (σε ποσοστο επι της αρχικης τιμης) απο αυτες που θα γινουν στις κανονικες εκπτωτικες περιοδους; Μηπως ετυχε να το ψαξετε-παρατηρησετε, απο την περσινή ενδιαμεση εκπτωτικη περιοδο;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν μπορεις να το προσδιορίσεις ακριβως, αν μιλας για ρούχα, σε καθε σεζον το δειγματολόγιο αλλάζει οπως και οι τιμες, βρες ενα μαγαζί που εχει αυτα που θελεις και κατι θα σου κανει παραπάνω αν γινεις πελάτης.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πανω κατω το ιδιο ποσοστο εκπτωσης παιζει με τις "κανονικες" εκπτωσεις. Αλλα δεν μπορει να στο εγγυηθει και κανεις αυτο, διοτι δεν υπαρχει κανονας, το καθε μαγαζι οριζει το ποσοστο του αναλογως παραμετρων. Προσωπικα πιστευω πως θα παιξουν αρκετα καλες εκπτωσεις απο ο,τι μπορω να υποθεσω με βαση αυτα που ακουστηκαν γενικα για τον τζιρο του καλοκαιριου.
siracos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τις περσινές εκπτώσεις στα κινητά της vodafone θα τις δούμε φέτος άραγε;
Sova Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Την περίοδο των εκπτώσεων τα καταστήματα λειτουργούν και Κυριακή;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτην την Κυριακη ναι. 1
Sova Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτην την Κυριακη ναι. Τον Γενάρη; Ξέχασα να το διευκρινήσω στο αρχικό μου ερώτημα. Αυτή την Κυριακή δε θα είμαι Ελλάδα
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τον Γενάρη; Ξέχασα να το διευκρινήσω στο αρχικό μου ερώτημα. Αυτή την Κυριακή δε θα είμαι Ελλάδα Γιαπ την πρωτη Κυριακη ναι. 1
mentoras99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Περιμενα να χτυπησω τιποτε χειμωνιατικο σε ρουχα σε αυτες τις 'μινι' εκπτωσεις, αλλα με μια προχειρη ματια πολλα καταστηματα ειδα να πουλανε ακομη κοντομανικες, και αλλα φουτερ και φθινοπωρινα! Μαλλον για να εχω μια καλη ποικιλια για να διαλεξω, περα απο τις μειωμενες τιμες, θα περιμενω μεχρι τις εκπτωσεις του Ιανουαριου.
mentoras99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Ενδιαμεση εκπτωτικη περιοδο, ποτε εχει τωρα την ανοιξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα