stanimer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια εχω ενα γυαλινο γραφειο.. αυτο συγκεκριμενα : http://www.praktiker.gr/p/grafeio-tablet-33275 και θελω καπως να το καλυψω ωστε να μην φαινεται το σχεδιο .. εχετε καμια ιδεα ??
apostolisR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Η γιαγιά μου πλέκει κάτι μεγάλα σεμεδάκια.. δεν ξέρω αν βολεύει! Πέρα απ την πλάκα, πως είναι αυτό το σχέδιο; Είναι σαν αυτοκόλλητο σε φάση στάμπα πάνω στο γυαλί ή είναι μέσα απο το γυαλί;
TeZaS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Βγάλε καμια κοντινή φωτό να το δούμε. Αν είναι αυτοκόλλητο θεωρητικά μπορείς να το ξεκολλήσεις με μεγάλο κόπο και επίσης με μεγάλο κόπο και αρκετό ασετόν να καθαρίσεις τα υπολείμματα κόλλας που θα έχει....
tarantules Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Συντομεύσεις εφαρμογών είναι.Απλά τις επιλέγεις με το mouse όλες και τις πας στον κάδο ανακύκλωσης.Για background μπορείς να βάλεις κάτι σε μαύρο χρώμα 2
Gtr34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Η κατω επιφανεια πως ειναι ; Το ρωταω σε περιπτωση που υπαρχει η δυνατοτητα να βιδωθει αναποδα.
stanimer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Το σχεδιο ειναι μεσα στο γυαλι.. Τωρα σκεφτομαι απλα να κολλησω αυτοκολητα η κατι τετοιο ωστε να το καλυψει.. εε και δεν υπαρχει περιπτωση να μπει αναποδα γιατι απο κατω δεν ειναι ισια η επιφανεια το δοκιμασα και αυτο ...
tarantules Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγώ θα του έβαζα ένα αυτοκόλλητο 3d carbon που είναι ευκολοδούλευτο και το ξεκολάς εαν το βάλεις λάθος. Πουλάει ένα παιδί στις αγγελίες.Δες εδώ εαν ενδιαφέρεσαι
bluesattack Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Η το carbon , η αυτοκολλητα για ντουλαπια η να σου κανουν ψηφιακη εκτυπωση σε αυτοκολλητο βινυλιο μια φωτογραφια η ενα backround που θες (μερικα ευρω ειναι). Η να βαψεις τα τετραγωνακια , θα εχεις ενα σχεδιο αλλα πιο σεμνο (γινεται και ψηφιακη εκτυπωση σε γυαλι αλλα δεν ξερω επιφανεια απαιτειται και πιο ειναι το κοστος )
giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς ρε φίλε να το καλύψεις; Για να είναι έτσι πάει να πει ότι κάποιος ήθελε να είναι έτσι, κάποιος το κατασκεύασε έτσι. Είναι ανήθικο να μην σέβεσαι την κάθε προσωπικότητα. Αλλά έτσι και αλλιώς, τόσα χρόνια, αυτό μας οδήγησε εδώ που είμαστε.... Από καθίκια και αλήτες, και συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπορώ τόσα χρόνια. Αν θέλεις άλλον έναν εμφύλιο, συνέχισε την συμπεριφορά σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα