Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γιαγιά μου πλέκει κάτι μεγάλα σεμεδάκια.. δεν ξέρω αν βολεύει!

Πέρα απ την πλάκα, πως είναι αυτό το σχέδιο; Είναι σαν αυτοκόλλητο σε φάση στάμπα πάνω στο γυαλί

ή είναι μέσα απο το γυαλί;

Δημοσ.

Βγάλε καμια κοντινή φωτό να το δούμε. Αν είναι αυτοκόλλητο θεωρητικά μπορείς να το ξεκολλήσεις με μεγάλο κόπο και επίσης με μεγάλο κόπο και αρκετό ασετόν να καθαρίσεις τα υπολείμματα κόλλας που θα έχει.... 

Δημοσ.

Συντομεύσεις εφαρμογών είναι.Απλά τις επιλέγεις με το mouse όλες και τις πας στον κάδο ανακύκλωσης.Για background μπορείς να βάλεις κάτι σε μαύρο χρώμα

• Like 2
Δημοσ.

Το σχεδιο ειναι μεσα στο γυαλι.. Τωρα σκεφτομαι απλα να κολλησω αυτοκολητα η κατι τετοιο ωστε να το καλυψει.. εε και δεν υπαρχει περιπτωση να μπει αναποδα γιατι απο κατω δεν ειναι ισια η επιφανεια το δοκιμασα και αυτο ...

Δημοσ.

Εγώ θα του έβαζα ένα αυτοκόλλητο 3d carbon που είναι ευκολοδούλευτο και το ξεκολάς εαν το βάλεις λάθος.

Πουλάει ένα παιδί στις αγγελίες.Δες εδώ εαν ενδιαφέρεσαι

Δημοσ.

Η το carbon , η αυτοκολλητα για ντουλαπια  η να σου κανουν ψηφιακη εκτυπωση σε αυτοκολλητο βινυλιο μια φωτογραφια η ενα backround που θες (μερικα ευρω ειναι).

Η να βαψεις τα τετραγωνακια , θα εχεις ενα σχεδιο αλλα πιο σεμνο  :P

(γινεται και ψηφιακη εκτυπωση σε γυαλι αλλα δεν ξερω  επιφανεια απαιτειται και πιο ειναι το κοστος )

Δημοσ.

Τι εννοείς ρε φίλε να το καλύψεις;

Για να είναι έτσι πάει να πει ότι κάποιος ήθελε να είναι έτσι, κάποιος το κατασκεύασε έτσι. Είναι ανήθικο να μην σέβεσαι την κάθε προσωπικότητα. Αλλά έτσι και αλλιώς, τόσα χρόνια, αυτό μας οδήγησε εδώ που είμαστε.... Από καθίκια και αλήτες, και συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μπορώ τόσα χρόνια.

Αν θέλεις άλλον έναν εμφύλιο, συνέχισε την συμπεριφορά σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...