Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Καθως συνομιλούσα με κατι παιδια στο facebook για games ενα παιδι που εστειλε αυτο

http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/sony-playstation-4-500gb-and-driveclub-and-90-imeres-ps-plus-and-creative-inferno/prod6901128pp/ 

(δε ξερω αμα την αλλαξανε την τιμη παντως έλεγε 90€)

Ο φιλος μου εκανε την παραγγελια κανονικα και πηρε mail επιβεβαίωσης!!! 

Θα ηθελα να μαθω τι λεει ο νομος για τετοιες περιπτωσεις!

Εγω απο οτι ξερω οταν παραγγελνεις κατι πρεπει να το παραλαβης στην τιμη που το παραγγειλες!!

Ειτε εγινε λαθος ειτε οχι!

Τραβηξαμε κανονικα φωτογραφιες απο την τιμη που ελεγε το site αρχικα και εχουμε το mail επιβεβαίωσης!

Τι λετε? 

Δημοσ.

προκειται για λαθος τιμολογηση προφανως.. εχουν συμβει αρκετες φορες τετοια λαθακια. 

οταν προκειται για τοσο μεγαλη διαφορα τιμης, η ακυρωση της παραγγελιας ειναι σχεδον σιγουρη

Νομικα παντως ειναι καλυμμενοι:

Η Public στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.public.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801-11-40000 από σταθερό και 210 8181333 από κινητό ή με αποστολή e-mail στο [email protected].
  • Like 1
Δημοσ.

Διαβασε ξανα τι σου εγραψα παραπανω. Ειναι στους ορους χρησης του Public. 

H Public στα πλαίσια καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές 

Δημοσ.

Ναι τωρα το είδα!

Τεσπα εγω θα το παλεψω!

Τι να παλεψεις φιλε μου? Προκειτε για λαθος 100%.

Ο νομος τι λεει? Οτι αν υπαρχει δολος το μαγαζι θα φαει προστιμο

Εδω ειναι ξεκαθαρο λαθος. Δεν ειναι 50€ κατω απο τον ανταγωνισμό.. 

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801-11-40000 από σταθερό και 210 8181333 από κινητό ή με αποστολή e-mail στο [email protected].

Αυτο ειναι το clue..

Κανεις δεν το κανει!!!! Σου λεει.. και αν μου κατσει :D και μετα γεμιζει το forum με προσφορες που δεν υπαρχουν!

Και δεν λεω τωρα για αυτο.. οκ τωρα ειναι αργια.. γενικα μιλαω. κανεις ΠΟΤΕ δεν πηρε ενα τηλ να πει.

Παιδια ειδα το Χ .. ειναι όντως αυτη η τιμη?

Αν ειναι οντως προσφορα θα το παραγιλει.. αν οχι τοτε ουτος η αλλος θα φαει ακυρο.

Λαθη γινονται.. αλλα επίτηδες αλλα καταλαθος.. αυτο ειναι 100@ καταλαθος

Δημοσ.

Aναρωτιεμαι τι περιμενει το Public, για να διοθρωσει την λαθος τιμολογηση του στο συγκεκριμενο προιον. Σιγουρα θα το εχει παρει πρεφα εως τωρα... :-(

Δημοσ.

Bλεπεις να διαφωνει κανεις με αυτο που λες?  

Βλεπεις να την λεω σε κανεναν? Απλα λεω την δικη μου εκδοχη.. οτι δλδ η τιμη που αναφερθικε ειναι κατ'εμε για το παιχνιδι και τα extras χωρις το PS :)

Ρωτησες αν υπηρχε ενημέρωση και σου ειπα μια εκδοχη (που απο οτι βλεπω πλεων στο ιδιο λινκ ειναι ετσι).

Εστειλα μαιλ να ρωτηση και ελαβα την ενημερωση οτι ανεβικε σαν ΣΕΤ ενω επρεπε να ανεβει χωρις το PS4

Δημοσ.

Βλεπεις να την λεω σε κανεναν? Απλα λεω την δικη μου εκδοχη.. οτι δλδ η τιμη που αναφερθικε ειναι κατ'εμε για το παιχνιδι και τα extras χωρις το PS :)

Ρωτησες αν υπηρχε ενημέρωση και σου ειπα μια εκδοχη (που απο οτι βλεπω πλεων στο ιδιο λινκ ειναι ετσι).

Εστειλα μαιλ να ρωτηση και ελαβα την ενημερωση οτι ανεβικε σαν ΣΕΤ ενω επρεπε να ανεβει χωρις το PS4

Απ'τα κεφαλαια σου ισως να ενιωσα οτι καπως εγινες περιεργος :P

Ρωτησα αν υπηρχε ενημερωση διοτι το παιδι το ειχε παρηγγειλει ως σετ με ps4 μαζι ενω προφανως και ειναι χωρις το PS4. Aπλα ημουν curious για την απαντηση που του εδωσαν, οχι για τον παρελαβε. Οπως πρωτοειπα κιολας εξ'αρχης, το οτι δεν προκειται να παρει PS4 με 90€, ηταν το μονο σιγουρο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...