Escolasco Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλήμερα στα παιδιά του insomnia θέλοντας να κάνω και εγώ μαι αναβάθμιση στη μνήμη ram του υπολογιστή μου χάθηκα στα τεχνικά χαρακτηριστικά και θέλω μια πιο ειδική άποψη Ο υπολογιστής μου είναι αγορασμένος 5 χρονιά τώρα της εταιρίας Guest (OEM) με Επεξεργαστη intel core i3 540 Motherboard της Asus μοντέλο P7H55-M LE Κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 5570 Και η μνήμη που φοράει τώρα είναι της Kingston στα 2G DDR3 Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορεί να διαβάζει 8G που θέλω να βάλω η να προτιμήσω τα 4G; Και πια μου προτείνετε περίπου κόστος τα 80€ καλές και για gaming Thanks
skopelmix Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Εαν ψάξεις την μητρική σου στην ASUS θα δεις οτι γράφει 2 x DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory Υπάρχει ειδικό section του φορουμ για ram 1
Millennium Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έχεις και αδύναμη κάρτα.Ίσως να'ταν προτιμότερο να βάζες άλλα 2 (ή να παίρνες μια 4αρα) και να αναβάθμιζες κάρτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα