argyrist25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά,εχω μια απορία και θέλω την βοήθεια σας,λοιπόν εχω 2 σκληρούς δίσκους πάνω στο PC ο ένας ειναι λίγο παλιός και ο δεύτερος ειναι καινούργιος(western digital WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3)αλλά η ταχύτητα που μου βγάζει ειναι 5.9(μεταφορά δεδομένων)και σκέφτομαι μπας και έκανα λάθος με την σύνδεση και το PC διαβάζει τον άλλον δίσκο!πως μπορω να το τσεκαρω;εκτός αν ειναι αυτή η ταχύτητα,απλός εχω απορία!!! Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Είναι πολύ καλό σκορ για μηχανικό δίσκο,μόνο με ssd θα δεις βελτίωση,αλλά αν είσαι οκ εσύ άστο και μην σε αγχώνει.
dobro Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 μην βλεπεις τις Μπιπ των windows.......... τρεξε ενα HD Tune και θα δεις την πραγματικοτητα http://www.hdtune.com/ 1
argyrist25 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 α οκ,λεω πιο μετα να παρω εναν ssd!!ευχαριστω!!!! μου δινεις λιγο το λινκ HD Tune θα το δοκιμασω!!!
argyrist25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Sent from my iPhone using Insomnia
aris22gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Mια χαρά είναι για μηχανικό δίσκο. Εάν θέλεις μεγάλες ταχύτητες βάλε έναν SSD, μέρα με την νύχτα η διαφορά τους με τους απλούς δίσκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα