WireFire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, fotis217 είπε Το μαγαζί λέγεται never offline Τουλαχιστον δεν ειναι απο αυτα που εμφανιζονται και εξαφανιζονται ξαφνικα.
fotis217 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δεν ξέρω αν το μαγαζί είναι σωστό ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει γίνει η παραγγελία ηλεκτρονικά από τέλος Δεκεμβρίου και μέχρι και σήμερα, μία υπάλληλος μου λέει ότι το περιμένουν από την αποθήκη, μία ότι δεν το έχουν καν στην αποθήκη και μία ότι το περιμένουν από συνεργαζομενο κατάστημα. Μου είπαν ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι ο υπεύθυνος, το οποίο φυσικά και δεν πίστεψα και όντως δεν με πήρε κανείς. Τους είπα ότι θα γίνει καταγγελία, αλλά δεν τους ένοιαξε. Η μόνη απάντηση τους, είναι ότι όταν παραλάβουν, θα με ειδοποίησουν
WireFire Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, fotis217 είπε και όντως δεν με πήρε κανείς. τοτε σε αυτην την περιπτωση κανε οτι σου ειπε ο μιστερ εδω 8 ώρες πριν, christos4 είπε σε περίπτωση που δεν σου απαντήσουν ή δεν στο στείλουν, πας στην τράπεζα και κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής. θα χάσεις μερικές μέρες και χρόνο, αλλά θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω... Αλλα και διαθεσιμο να ηταν και να στο εστελναν αμεσως περιμενες οτι σε λιγοτερο απο 10 μερες θα ειχες παραλαβει?
dpolal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, fotis217 είπε Δεν ξέρω αν το μαγαζί είναι σωστό ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει γίνει η παραγγελία ηλεκτρονικά από τέλος Δεκεμβρίου και μέχρι και σήμερα, μία υπάλληλος μου λέει ότι το περιμένουν από την αποθήκη, μία ότι δεν το έχουν καν στην αποθήκη και μία ότι το περιμένουν από συνεργαζομενο κατάστημα. Μου είπαν ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι ο υπεύθυνος, το οποίο φυσικά και δεν πίστεψα και όντως δεν με πήρε κανείς. Τους είπα ότι θα γίνει καταγγελία, αλλά δεν τους ένοιαξε. Η μόνη απάντηση τους, είναι ότι όταν παραλάβουν, θα με ειδοποίησουν Aπό τέλος Δεκεμβρίου η παραγγελία οπότε αν υπολογίσεις τις αργίες και το ότι τις πρώτες μέρες κάθε χρονιάς οι αποθήκες κάνουν συνήθως απογραφές είναι λογική η καθυστέρηση. Στο site τους έγραφαν «Άμεσα διαθέσιμο» ή «Διαθέσιμο εντός 4-5 ημερών» (το 4-5 τυχαίο είναι, ανάλογα το μαγαζί μπορεί να είναι άλλο το διάστημα)
fotis217 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Έγραφε άμεσα διαθέσιμο. 1-3 εργάσιμες. Ας δω ότι στάλθηκε και ας κάνει όσο θέλει. Το θέμα είναι ότι μου έχουν πει ένα σωρό δικαιολογίες τις μισές φορές και τις άλλες μισές, δεν ξέρουν τι να μου πουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα