doryforika2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 μου εχει ερθει μαι προταση να ενοικιασω ενα βενζιναδικο σε μια περιοχη που ειναι περασμα και υπαρχει μονο ενα βενζιναδικο στη περιοχη. ειναι περιοχη 3000 κατοικων και περασμα τουριστικο. 3000-με 4000 θελω για το συστημα εισροων εκροων και ενοικιο γυρω στα 500 ευρω το μηνα. εχει και χωρο για πλυντηριο διπλα. εχω δουλεψει σε βενζιναδικο και γνωριζω πως λειτουργει. αξιζει να κανω κινηση?
leonidas_fs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Έτσι όπως το θέτεις αξίζει σαν κίνηση! Απο την στιγμή που λες είσαι και ο μοναδικός της περιοχής, βάλε και μια ταμπέλα στα ελληνικά - αγγλικά που να λέει οτι δεν υπάρχει άλλο βενζινάδικο εκει κοντα και είσαι κομπλέ πιστεύω. ( Το εχω δει πολλές φορές να το κάνουν). Τέλος θα σου πρότεινα να πας να κάτσεις και 1-2 μέρες εκει και απλα να κοιτάς αν όντως έχει κόσμο και αν όντως περνάν αυτοκίνητα!
doryforika2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 την ξερω την περιοχη καλα. εχει κλεισει αυτο το βενζιναδικο εδω και αρκετους μηνες. θελει μονο να περασω το συστημα εισροων εκροων. κοσμο εχει η περιοχη γιατι ειναι και πολλα χωρια απο εκει και πανω.και τουριστικο μερος.
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 νομιζω οτι αν ρίξεις λίγο το νοίκι (π.χ. δες το στα 400) και κανεις παράλληλα απο διπλα πλυντήριο στο χέρι (δεν υπάρχει λόγος να επενδύσεις για αυτόματο τη σήμερον ημέρα) + καποιο μινι μαρκετ που θα εχει και οικονομικό καφε θα εισαι ενταξει οικονομικά... ποιος θα το δουλεύει; οικογενειακώς ή θα πρέπει να παρεις προσωπικο;
doryforika2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 πρεπει να μπει καποιος υπαλληλος σιγουρα.ειναι ρισκο παντως
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 αν το δουλευεις ο ιδιος μαζι με ενα υπαλληλο, εσυ να βαζεις βενζινη μαζι με τον υπαλληλο και θα τον αποδεσμευεις οταν υπαρχει αμαξι για πλυσιμο τοτε το βλεπω βιωσιμο. Αν δεν υπαρχει αλλο βενζιναδικο κοντα, ε..τι να σου πω. Δε χρειαζεται να εισαι και ο φθηνοτερος του νομου Απλα καταλαβαινεις και εσυ οτι για να ειναι βιωσιμο αρχικα θα πρεπει να εισαι υπαλληλος στην επιχειρηση σου και να εισαι και εκει ολη μερα γιατι θα χορευουν πολλα ποντικια οταν απουσιαζεις. Εγω θα το εκανα παντως.
krom271 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Που ειναι να ρθω να το νοικιασω εγω. Απο αυτα που λες μου ακουγεται πολυ καλη περιπτωση. 1. Ξερεις την δουλεια 2. Ο ανταγωνισμος ειναι μικρος και ειναι και περασμα οπως λες. 3. Ο τελευταιος ιδιοκτητης το αφησε οχι γιατι βαρουσε μυγες αλλα γιατι απλα βγηκε στη συνταξη. Αν οργανωθεις και με πλυσιμο κλπ (δεν ξερω αν ειχε πριν) πιστευω πολυ δυσκολα να μην πας καλα και το ρισκο ειναι παρα πολυ μικρο. Βουρ μην στο προλαβει κανενας αλλος.
Backpacker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Αδερφέ πολύ δύσκολος κλάδος και θα το ξέρεις και ο ίδιος αφού λες ότι έχεις δουλέψει. Η προμήθεια στον πάτο...όλοι πάνε προς υγραέριο και ήδη ξεκινάει δειλά δειλά και το φυσικό αέριο. ¨Οταν λες τουριστική περιοχή τι εννοείς?Γιατί αν είναι νησί ή γενικά τουρισμός του καλοκαιριού τότε με 3-4χιλ κατοίκους 10 μήνες τον χρόνο δεν θα βγάζεις τίποτα...γιατί 3-4 χιλ κάτοικοι σημαίνει χίλια αμάξια στην καλύτερη. Όταν λες ενοίκιο θα δίνει σε αυτόν που έχει την άδεια ή ανήκει σε εταιρεία? (Shell,Mobil,Silk κ.α) Επίσης το κόστος για το εισροών που λες είναι αρκετά υψηλότερο...εκτός αν έχει πολύ λίγες δεξαμενές και αντλίες το βενζινάδικο. Συνήθως το κόστος για ένα μέσο βενζινάδικο είναι 15-17 χιλιάρικα εκ των οποίων με το ζόρι επιδοτούνται τα 5-7 χιλιάρικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις