danny33 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 καλημερα σε ολους εδω μεσα. εδω και μερικες ημερες αγορασα μια smart tv panasonic tx42as500e και με παροχο την forthnet ακομα δεν εχω καταφερει να την συνδέσω στο ιντερνετ (ασύρματα και ενσύρματα )και η εταιρια με πετα στον παροχο και το αντίθετο......... αν καπιως μπορει να βοηθησει θα του ημουν ευγνώμων
discoboyminimal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 πατα σε εναν υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος στο δικτυο που ειναι και η τηλεοραση . cmd > ipconfig θα σου βγαλει την ip του υπολογιστη την μασκα υποδικτυου και την προεπιλεγμενη πυλη (με τετοια σειρα.) 192.168.χ.χ , 255.255.255.0 192.168.ψ.ψ πηγαινε στην τηλεοραση και κανε χειροκινητα τις ρυθμισεις. δηλαδη για ip δωσε 192.168.x.250 για gateway (προεπιλεγμενη πυλη) δωσε 192.168.ψ.ψ για μασκα υποδικτυου δωσε 255.255.255.0 και για dns δωσε 8.8.8.8 η εναλακτικα δωσε 192.168.ψ.ψ δωκιμασε με αυτα και πες μας τι εγινε πατα και μια στις λεπτομεριες που σου λεει η τηλεοραση να μας πεις τι σου λεει... απ οτι φαινεται κατι παιζει με τον dhcp , η με το καλωδιο σου. αν εχεις παραπανω απο 1 router , access point . δες να μην εχεις 2 dhcp ενεργοποιημενα. καλο θα ηταν να αναφερεις και την συνδεσμολογια σου , με το τη υπαρχει πανω στο δικτου σου.
danny33 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα φιλε ολα αυτα με το χειροικινητο ρυθμισμa το εχω κανει αλλα παλι τιποτα . δεν ειμαι και καμια διανια στα pc αλλα απο της πληροφοριες συστήματος λεει οτι το διακομηστης dhcp δεν υπαρχει,οτι δεν ειναι ενεργοποίημενο . royter εχω 1 και πανω του εχει pc με ethernet,laptop,και κινητό. δεν ξερω αν βοηθαω καθολου απλος τα καλώδια απο το royter einai 6 μετρα απο την γραμμη του τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα