Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σκασει... ειχα κοινωνικο τιμολογιο και τωρα που μετακομισα εκανα διακοπη, περασα το ρευμα του καινουργιου σπιτιου στο ονομα μου και οπως μ ειπαν μετα απο δεκα μερες μπηκα στη σελιδα της ΔΕΗ κ του ΔΕΔΗΕ να κανω αιτηση για κοινωνικο τιμολογιο.

Συμπληρωσα τον αριθμο ηλεκτρονικης παροχης, ανοιξε η αιτηση με τα κυρια στοιχεια μου συμπληρωμενα κλπ, την τελειωσα κ παταω υποβολη.

Δεν βλεπω να αλλάζει η σελιδα, να φορτωνει. Ξαναπαταω, ΚΑΙΙΙΙ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ. Την τριτη φορα φορτωσε μια σελιδα που έλεγε οτι εχω υποβαλει αιτηση. Εγω εκει δεν ειδα κωδικο αιτησης.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΛΠ θελουν το κωδικο. Θελω να μπω να δω αν εχω κανει βλακεια, τριπλη υποβολη, η εστω ελεγχο οτι μπηκε στην ουρα για εξεταση και δεν μπορω. Και γενικα θελω να ξερω αν παρω αυριο το 11770, θα μπορουν να μου το βρουν, να βρουν την αιτηση μου? Απλα μια επιβεβαιωση απο καποιον που ισως ξερει κατι παραπανω, να μου φυγει το σκασιμο :( ουφ

Δημοσ.

Και εγω τις ιδιες βλακειες προσπαθησα ποσες φορες με διαφορους browser και δεν κανει τιποτα μολις παταω για να σταλθει η αιτηση.

Δημοσ.

τελικα στη πηρε? τι εκανες? ... εμενα μου τη πηρε ομως, απλα δεν μπορεσα να παρω το κωδικο αιτησης μου με τον οποιο θα την ελεγξω και θα τη παρακολουθωωω... ουφ... Κυριακη κοντη γιορτη, αν δεν μ απαντησει καποιος αν μπορω να το βρω, θα μαθω αυριο το πρωι απο το τηλεφωνικο κεντρο. Κι αν δεν μπορουν να τον βρουν, κλαφτα Χαραλαμπε :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...