ZELDA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα ενδιαφέρομαι για βιβλία τεχνολογία & χημεία τροφίμων που αναφέρουνενότητες για το ζυμάρι και για αρτοποιία κ.ά κάτι που θα ήταν πρακτικό για σεφ, αρτοποιούς κτλ ,είτε σε τίτλους ή σε isbn ή και μεταχειρισμένα αν πουλάει η χαρίζει κάποιος απο καμιά σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα