Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα ενδιαφέρομαι για βιβλία τεχνολογία & χημεία τροφίμων που αναφέρουν
ενότητες για το ζυμάρι και για αρτοποιία κ.ά κάτι που θα ήταν πρακτικό για σεφ, αρτοποιούς κτλ ,είτε σε τίτλους ή σε isbn ή και μεταχειρισμένα αν πουλάει η χαρίζει κάποιος απο καμιά σχολή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...