Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Θελω εδω και καιρο να φτιαξω ενα gaming pc(παιζω περισσοτερο fps games οπως counter strike αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και κανενα Battlefield αλλα και pro,fifa και τα σχετικα σε full settings!).Λοιπον,το pc θα αγοραστει κομματι-κομματι.(Τι εννοω?)Εχω εδω και ενα μηνα π δουλευω.Στο τελος καθε μηνα θα αγοραζω και απο ενα το πολυ 2 κομματια ουτως ωστε σε λιγοτερο απο εξαμηνο να το εχω φτιαξει(δε θελω να το αγορασω και να το πληρωνω με δοσεις).Αυτο που δεν ειπα ειναι οτι θελω στησιμο ενος ολοκληρωμενου pc(και κουτι και οθονη,ηχεια,πληκτρολογιο,ποντικι ΟΛΑ).Αυτο που με ταλανιζει περισσοτερο απο ολα ειναι αν θα παω σε intel ή σε amd μερια :P :/ .Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :GAMING PC

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:ΚΑΝΕΝΑ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. :ΝΑΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?:NAI

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).:ΑΘΗΝΑ

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα(eshop ξερω γω)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Ας τα παρουμε ολα τα κομματια πρωτα και βλεπουμε!

Budget:900-950.

PS : Καλοκοιταζω εδω και καιρο τον i5 4690K :D και θα ηθελα καποια στιγμη να ασχοληθω με OC.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου,δεν ξερω αν γνωριζεις βεβαια,ειναι ενα καναλι στο youtube,εχουν και facebook  σελιδα, GRamers λεγονται! Τα παλικαρια εχουν καποια βιντεακια που σου προτινουν gaming pc αναλογα με το budget σου,και εννοειται να τα παιζεις ολα στο τερμα. Τσεκαρε τους,μπορει να σε βοηθησει. 

Οσο αφορα θα σου προτεινα πρωτα pc και μετα αναλογα με το τι θα σου περισεψει απο χρηματα παιρνεις. Γιατι αν σου πουμε πχ ενα καλο gaming mouse,keyboard και ηχεια θα θες γυρω στα 200-250 ευρω μονο γι αυτα

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι να σου προτεινουν υπολογιστη απο τωρα ενω εσυ θα αγορασεις σε 4-5 ή και 6 μηνες απο τωρα ειναι λιγο ανουσιο...

Προταση μου, δουλεψε, μαζεψε τα λεφτα που θες και οταν τα εχεις μαζεψει τοτε ξανα ελα και ρωτα τι να αγορασεις. Καλυτερα να τα αγορασεις ολα μαζι σε 4-5-6 μηνες απο τωρα παρα σιγα σιγα.

• Like 4
Δημοσ.

Αρχικα σας ευχαριστω γ τις απαντησεις σας....ICYD δε τ ηξερα αυτο το γκρουπακι καθολου(θα το ψαξω παντως).Οσον αφορα τρ τους storm kai millenium,παιδια εχω αποφασισει να το κανω ετσι κομματι~κομματι το pc για δικους προσωπικους λογους.Οποτε αν σας ειναι ευκολο να μ δινατε τις προτασεις σας.Α και κατι ακομα....αυτα γ τα οποια ενδιαφερομαι να ειναι ποιοτικα ειναι το κουτι και η οθονη..τρ αν το πληκτρολογιο ειναι ενα απλο της Microsoft δε θα με χαλαγε....

Δημοσ.

Καθε μηνα θα διαθετω περιπου 70-80 ευρω.Στο τελος θα αγοραστουν η καρτα γραφικων,επεξεργαστης και οθονη οπου απαιτουν περισσοτερα μαρουλια!Αυτο το μηνα θα ξεκινησω με κουτι και τροφοδοτικο ας πουμε και θα διαθεσω γυρω στο 100ρικο!

Δημοσ.

Budget εχω δωσει φιλε και ειναι γυρω στο 900αρι(τρ αν ειναι 20-30 πανω οκ).Οθονη 24αρα,ips panel 1920x1080 θελω :D.Στην συνθεση που ειχα δωσει πανω τον 8320 εχω βαλει αλλα εχω ξεχασει μητρικη(http://www.e-shop.gr/asus-m5a97-r20-p-PER.522975)..Kαι απο οτι βλεπω βγηκα εκτος budget!

Δημοσ.

σταωταρ χωρανε αναβαθμισεις στην συνθεση σου νομιζω....μια καρτα σαν αυτην δε θα ειχε πολυ καλυτερες επιδοσεις( http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-280-r9-280a-tdfd-double-dissipation-3gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519785)?

γιαυτο σου ειπα αν ανεβεις στα 900 μπαινει ανετα η r9280

Δημοσ.

γιαυτο σου ειπα αν ανεβεις στα 900 μπαινει ανετα η r9280

και ειμαστε οκ?Γενικως θα εχω καλα fps και τα σχετικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...