Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάζεψε πρώτα όσα είναι να μαζέψεις και μετά κάνε την αγορά σε οτι καταλληλότερο και πληρέστερο θα μπορείς να κάνεις τότε.Το να κάνεις κάτι αποσπασματικά λίγο-λίγο έχει χτυπητά αρνητικά.Στο budget που ανέφερες αρχικά μπορείς να κοιτάξεις τη ποιότητα σε κουτί,οθόνη που ρώτησες με το υπόλοιπο σύστημα να δένει κατάλληλα.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου,δεν ξερω αν γνωριζεις βεβαια,ειναι ενα καναλι στο youtube,εχουν και facebook  σελιδα, GRamers λεγονται! Τα παλικαρια εχουν καποια βιντεακια που σου προτινουν gaming pc αναλογα με το budget σου,και εννοειται να τα παιζεις ολα στο τερμα. Τσεκαρε τους,μπορει να σε βοηθησει. 

Οσο αφορα θα σου προτεινα πρωτα pc και μετα αναλογα με το τι θα σου περισεψει απο χρηματα παιρνεις. Γιατι αν σου πουμε πχ ενα καλο gaming mouse,keyboard και ηχεια θα θες γυρω στα 200-250 ευρω μονο γι αυτα

Αστους καλυτερα γιατι οι συνθεσεις τους δεν ειναι και οτι το καλυτερο απο αποψη ποικιλιας,update σε κομματια.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον,επειδη καταληγω σιγα-σιγα,σκεφτομαι κατι τετοιο:

case:RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK 

cpu:AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX

cpu cooler:RAIJINTEK THEMIS
mobo:ASUS M5A97 R2.0

ram:KINGSTON HX318C10FK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT

HDD:WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

psu:COOLERMASTER G550M GM SERIES 550W MODULAR PSU 80+ BRONZE (RS550-AMAAB1-EU)

vga:XFX AMD RADEON R9 280 R9-280A-TDFD DOUBLE DISSIPATION 3GB DDR5 PCI-E RETAIL

οθονη:LG 24MP55HQ-P 24'' LED MONITOR FULL HD BLACK

Αυτη η συνθεση βγαινει γυρω στα 840 ευρω....εγκρινετε?

Δημοσ.

Είπες πως ήθελες να δώσεις βάρος σε ποιότητα οθόνης και μόνο αυτό δε βλέπω προσωπικά.

για τα αλλα κομματια συμφωνεις?Αν μπορεις πες μ καποιες προτασεις γ οθονη γτ δεν εχω ιδεα τι χαρακτηριστικα συνθετουν μια  ποιοτικη οθονη!

Δημοσ.

για τα αλλα κομματια συμφωνεις?Αν μπορεις πες μ καποιες προτασεις γ οθονη γτ δεν εχω ιδεα τι χαρακτηριστικα συνθετουν μια  ποιοτικη οθονη!

Τι να σου πω.Αν αποφασίσεις να πάρεις ολοκληρωμένο σύστημα σαν άνθρωπος,βλέπουμε.

Δημοσ.

Τι να σου πω.Αν αποφασίσεις να πάρεις ολοκληρωμένο σύστημα σαν άνθρωπος,βλέπουμε.

τοσο foul θα ειναι να το φτιαξω ετσι οπως το εχω σκεφτει....?

Δημοσ.

Μην ξεχασεις και ενα Ssd βεβαια να αγορασεις και μιας και δεν θα τον αγορασεις τωρα αλλα σε λιγο καιρο,θα ελεγα να κοιταξεις προς R9 290 μερια τωρα που μπορεις να τις βρεις κατω των 300ευρω.

Δημοσ.

Ειπες πως θες να ασχοληθεις και με oc. Η themis δεν νομιζω να σε βοηθησει και πολυ

υπολογιζε απο 40 και πανω για ψυκτρα.

Επισης θα σου ελεγα και εγω να μην το κανεις αυτο,μαζεψε πρωτα τα λεφτα και αργοτερα βλεπεις, οι τιμες αλλαζουν, τα parts αλλαζουν.

δεν βρισκω λογο να κανεις κατι τετοιο

Δημοσ.

Ειπες πως θες να ασχοληθεις και με oc. Η themis δεν νομιζω να σε βοηθησει και πολυ

υπολογιζε απο 40 και πανω για ψυκτρα.

Επισης θα σου ελεγα και εγω να μην το κανεις αυτο,μαζεψε πρωτα τα λεφτα και αργοτερα βλεπεις, οι τιμες αλλαζουν, τα parts αλλαζουν.

δεν βρισκω λογο να κανεις κατι τετοιο

Τοτε θα το κανω ετσι....να μαζεψω τα χρηματα πρωτα και μετα θα σας ξαναταλαιπωρησω! :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...