Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,ψαχνω εδω και καιρο μια μητρικη με socket 1156 μιας και η προηγουμενη μου καηκε και ειναι κριμα να χασω τον πολυ καλο και πανακριβο i7.Δυστυχως αυτον τον καιρο ειναι πλεον πολυ δυσευρετες οι μητρικες με αυτο το socket γι'αυτο απευθυνομαι εδω μηπως βρω καποια.

Δεχομαι και προτασεις για καποια μεταχειρισμενη.

Δημοσ.

Φίλε δυστυχώς είναι εξαφανισμένες εδώ και πολύ καιρό κι εγώ που έχω τέτοια είμαι με το συνεχές άγχος της βλάβης

Κάποια στιγμή είχα μια δεύτερη (την είχα κερδίσει σε διαγωνισμό) αλλά τη πούλησα και τώρα το μετανιώνω. Τα 120€ που πήρα τότε δεν άξιζαν σε σχέση με το να αγχώνομαι τώρα.

Αν την είχα ακόμα, ακόμα θα τη κράταγα πάντως.

Λογικά μόνο σε αγγελία θα βρεις, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να πρέπει να την πάρεις πακέτο με cpu αν πουλήσει κάνεις λόγω αναβάθμισης, γιατί και ξεχωριστά άντε να τα διώξεις..

Εγώ να σου πω την αλήθεια μόνο πακετάκι με ram και cooler θα τα έδιωχνα όλα.

Εμάς με 1156 μας έκαψε η intel, ένα χρόνο κράτησε το socket μας και τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο σε σχέση με 1366.

Και πάρα πολλοί που έχτισαν σε 1156 έβαλαν επάνω διπύρηνους σε low budget μητρικές και low budget pc γενικά, i7 δηλαδή είσαι από τους λίγους που έχω ακούσει, οπότε τρέχα γύρευε να τους βγεις αυτούς στο insomnia..

Δημοσ.

Καλημερα, καλυτερα να βαλεις αγγελια ζητησης. 

ειχα βαλει για λιγο καιρο αλλα εδω στην κρητη δεν βρεθηκε κατι...

Φίλε δυστυχώς είναι εξαφανισμένες εδώ και πολύ καιρό κι εγώ που έχω τέτοια είμαι με το συνεχές άγχος της βλάβης

Κάποια στιγμή είχα μια δεύτερη (την είχα κερδίσει σε διαγωνισμό) αλλά τη πούλησα και τώρα το μετανιώνω. Τα 120€ που πήρα τότε δεν άξιζαν σε σχέση με το να αγχώνομαι τώρα.

Αν την είχα ακόμα, ακόμα θα τη κράταγα πάντως.

Λογικά μόνο σε αγγελία θα βρεις, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να πρέπει να την πάρεις πακέτο με cpu αν πουλήσει κάνεις λόγω αναβάθμισης, γιατί και ξεχωριστά άντε να τα διώξεις..

Εγώ να σου πω την αλήθεια μόνο πακετάκι με ram και cooler θα τα έδιωχνα όλα.

Εμάς με 1156 μας έκαψε η intel, ένα χρόνο κράτησε το socket μας και τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο σε σχέση με 1366.

Και πάρα πολλοί που έχτισαν σε 1156 έβαλαν επάνω διπύρηνους σε low budget μητρικές και low budget pc γενικά, i7 δηλαδή είσαι από τους λίγους που έχω ακούσει, οπότε τρέχα γύρευε να τους βγεις αυτούς στο insomnia..

Φιλε ασε και εγω εχω καει με αυτο το θεμα ειχα δωσει τοσα λεφτα για τον επεξεργαστη μου τοτε και τωρα μου ειναι αχρηστος και δεν μπορω ουτε στην αγορα να τον σπρωξω αν και σε πολυ καλη κατασταση..Μας καψανε εκει στην ιντελ δεν λες τιποτα και η αληθεια ειναι οτι μεχρι να παθω την βλαβη δεν γνωριζα τιποτα και τωρα τρεχω...Δυστυχως εμενα το pc δεν ηταν τοσο low budget ειχα ξοδεψει πολλα για τον επεξεργαστη τοτε και αν και πολυ ξεπερασμενη η καρτα γραφικων μου τοτε ηταν αρκετα ακριβη...

Καλή τιμή.

Δεν λεει και για υποστηριξη i7

Εκτος του οτι δεν γραφει κατι για υποστηριξη ι7,αποσο ρωτησα οι micro και οι mini motherboards δεν μου κανουν λογω μεγεθους...απο αυτες εχω βρει πολλες στην αγορα αλλα νομιζω ο επεξαργαστης μου οπως και η μνημες και η καρτα γραφικων μαλλον δεν ''κουμπωνουν'' (σας τα παραθετω για να μου πειτε αν κανω λαθος

http://www.e-shop.gr/intel-core-i7-860-280-ghz-lga1156-box-p-PER.558293

http://www.e-shop.gr/corsair-cmv4gx3m2a1333c9-value-select-ddr3-4gb-2x2gb-pc3-10666-1333mhz-dual-channel-kit-p-PER.553160

http://www.e-shop.gr/gigabyte-geforce-gtx260-gv-n26so-896i-cuda-super-overclock-896mb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.516358

συγγνωμη για τα λινκ και την παραπομπη στο e-shop απλως ειμαι λιγο βιαστικος) 

Δημοσ.
Δημοσ.

Πως και δεν κοιταξες και κατι απο Ευρωπη (Γερμανια, Αγγλια πχ)

ωστε να γλυτωσεις τα Import Charges και τα πολλα μεταφορικα?

Exoυν παρα πολυ ποικιλια και αποθεμα να φανταστω απο USA?

Δημοσ.

Πως και δεν κοιταξες και κατι απο Ευρωπη (Γερμανια, Αγγλια πχ)

ωστε να γλυτωσεις τα Import Charges και τα πολλα μεταφορικα?

Exoυν παρα πολυ ποικιλια και αποθεμα να φανταστω απο USA?

Διότι δεν μπήκα στην διαδικασία αγοράς, πάντα όταν αγοράζω κάτι το ψάχνω και στην Ευρώπη, όπως και να έχει ευχαριστώ για την διευκρίνηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...