Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααν πήγαινες να ανοίξεις τέτοια συσκευή χωρίς να είσαι βέβαιως ότι δεν υπάρχει ρεύμα, τότε με συγχωρεις αλλά είσαι άξιος της μοίρας σου και δε θα σου έφταιγε κανένας κατασκευαστής όσο κινέζος κι αν ήταν.

Το χαρίζεις; :P

Αν το ειχα κανει τωρα θα ημουν σαν την φωτο του λογαριασμου μου  :-)

Θα ρωτησω την πεθερα μου αν το θελει και αν οχι τοτε εισαι ο πρωτος επιλαχων  :-D

Μπορει να συμβει και στις καλυτερες οικογενειες,και στα ακριβα και στα φθηνα.Ητανε καθαρα μια συγκυρια,γιατι οπως και να το κανεις,βιθωθηκε,ισως εγινε ποιοτικος ελεγχος στον οποιο περασε και κουτιαστηκε για να φυγει.

Ευχομαι παντως να ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο,αλλα μπορω να σου πω οτι απο σημερα βλεπω ολες τις ηλεκτρικες συσκευες του σπιτιου μου με μισο ματι πλεον....Ειδικα τις made in china(99%)  :cry:

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο που δεν ειναι made in China?Ενα 90% των περιπτωσεων ειναι made in China.

Aπλα η Κινα κατασκευαζει πολλες ποιοτητες,συμφωνα με τις απαιτησεις του κατασκευαστη.

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο που δεν ειναι made in China?Ενα 90% των περιπτωσεων ειναι made in China.

Aπλα η Κινα κατασκευαζει πολλες ποιοτητες,συμφωνα με τις απαιτησεις του κατασκευαστη.

Συμφωνω απολυτα...γιατι αν ειχα επιλεξει καποια μαρκα των 100 ευρω(π.χ. ΑPC),πιστευω οτι θα ηταν πιο ποιοτικο απο τα υπολοιπα.Αλλα πολλες φορες ψωνιζουμε με βαση την χαμηλη τιμη,που μπορει να οδηγησει ομως σε πολυ πιο ακριβα εξοδα.Ειδικα σε αυτο που ειπε ο Heatspreader πρεπει να δωσουμε πολυ βαση!

Εν τελει σκεφτομαι να στειλω ενα μαιιλ στην εταιρια κατασκευης ετσι ωστε να δωσει πιο πολυ προσοχη στην συναρμολογηση καθως επισης και στο αν υπαρχουν και αλλα με τετοιο προβλημα,ωστε να ανκληθουν απο την αγορα.

Δημοσ.

Θελω να πιστευω οτι σε πιο ακριβα προιοντα,οι καλες εταιριες επιλεγουν πιο εξειδικευμενους τεχνικους  γι αυτο και κοστιζουν πιο πολυ.Επισης ο εκαστοτε συναρμολογητης φερει ευθυνη για την παρτιδα που συναρμολογει.

εννοείται φίλε, ενώ τα φτηνιάρικα τα φτιάχνουν 10χρονα κινεζάκια, στα ακριβά βάζουν τα έμπειρα 12χρονα να τα συναρμολογήσουν

Για eaton 5e μου μοιαζει το ups σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...