Mitzelos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κοιτάξω.π.χ. πρέπει να λέει η μητρική για PCI και PCI express;Επίσης όταν το συνδέσω, η κάρτα firewire πως θα βγει στο πάνελ;
hackerW32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 θελεις δηλαδη firewire και εχεις ιδη την καρτα firewire και ψαχνεις μητρηκη για αυτην? σε αυτην την περίπτωση πες μας ποια καρτα ειναι.
gamanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Είσαι ο ... Αντώνης; Το pc to θες για μουσική παραγωγή; Έχεις κάρτα ήχου firewire ή θα πάρεις ; Οι θύρες firewire είναι στη μητρική σου και αν ναι ποια είναι αυτή; Αν έχεις εξωτερική κάρτα που σου δίνει θύρες fw τι μαρκα είναι ; Με ποιο πρωτόκολλο συνδέονται;
Mitzelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ακριβώς για μουσική παραγωγή.Θέλω να πάρω όλα αυτά που είπες γιαυτό το ψάχνω.Είμαι ο Αντώνης.
gamanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Ακριβώς για μουσική παραγωγή.Θέλω να πάρω όλα αυτά που είπες γιαυτό το ψάχνω.Είμαι ο Αντώνης. 1) Μητρική έχεις; 2) κάρτα ήχου firewire έχεις; ΑΝ δεν έχεις ήδη κάρτα ήχου, καλύτερα να μην "επενδύσεις¨ σε firewire. Το firewire είχε νόημα κατά την μετάβαση από usb1 σε usb2 καθώς ήταν πιο σταθερό στην διαμεταγωγή. Σήμερα είναι ¨κάπως απαρχαιωμένο" και δύσκολα θα βρεις κάποια άλλη χρήση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρεις σε πολλά home studio (και εγώ έχω). Αντίθετα οι εξωτερικές κάρτες ήχου με usb (απροβλημάτιστες πια σε σημερινά μηχανήματα) έχουν πιο πολλά καλούδια και μεγαλύτερη ευκολία να κουμπώσουν σε ένα άλλο pc , είτε laptop είτε άλλου. Τέλος, για μουσική παραγωγή, η βιομηχανία κινείται σε μητρικές gigabyte και firewire με τσιπάκια της TEXAS INSTRUMENTS ή ΤΙ πχ της Unibrain. To πρωτόκολλο το βρίσκεις σε συνδυασμό με τη μητρική. Οι gigabyte είχαν ενσωματωμένους controllers TI και επικράτησαν στο μουσικό κομμάτι και τα TI τσιπάκια ήταν out of the box συμβατά σε αντίθεση με noname ή via που κατά κανόνα είχαν θέματα με drivers. Αν θες κάτι άλλο, γράψε ακριβώς τι έχεις και πού (budget) κινείσαι να μιλήσουμε συγκεκριμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα