kathytherion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τελειωσα Τει αισθητικη-κοσμετολογια , και θελω να μπω σε εταιρεια-εργοστασιο παρασκευης καλλυντικων στο κομματι ελεγχου ή ερευνας/αναπτυξης για προυπηρεσια και για την εμπειρια! μπηκα στο voucher αλλα παιζει να φαω ακυρο λογω λαθους στο εισοδημα(μου βαλανε μηδενικο ενω επρεπε να μπει οικογενειακο...) Ακουω συνεχεια για internship και θα θελα να μαθω πληροφοριες και που μπορω ν απευθυνθω για να κανω και εγω πρακτικη στον τομεα μου( γιατι αλλιως δεν βλεπω ανταποκριση και λογικο, αφου δεν εχω προυπηρεσια που ολοι ζητανε...) Παιδια, καθε βοηθεια πολυτιμη!
LongTom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τελειωσα Τει αισθητικη-κοσμετολογια , και θελω να μπω σε εταιρεια-εργοστασιο παρασκευης καλλυντικων στο κομματι ελεγχου ή ερευνας/αναπτυξης για προυπηρεσια και για την εμπειρια! μπηκα στο voucher αλλα παιζει να φαω ακυρο λογω λαθους στο εισοδημα(μου βαλανε μηδενικο ενω επρεπε να μπει οικογενειακο...) Ακουω συνεχεια για internship και θα θελα να μαθω πληροφοριες και που μπορω ν απευθυνθω για να κανω και εγω πρακτικη στον τομεα μου( γιατι αλλιως δεν βλεπω ανταποκριση και λογικο, αφου δεν εχω προυπηρεσια που ολοι ζητανε...) Παιδια, καθε βοηθεια πολυτιμη! Μήπως να επικοινωνήσεις απευθείας με το HR της εταιρείας που σε ενδιαφέρει; Επίσης εάν έχεις την οικονομική άνεση ίσως να έβλεπες για εξωτερικό; Υπάρχουν ανάλογα προγράμματα εάν δεν απατώμαι από ΕΕ. Δεν θυμάμαι τώρα όνομα,αλλά μια γνωστή Μαθηματικός το είχε κάνει και πήγε Ουγγαρία.
thomasG4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Υπόψιν ότι στα περισσότερα internship δεν πληρώνεσαι. Βέβαια κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν ένσημα. Για εξωτερικό υπάρχει το Erasmus. Σου καλύπτει το ποσό για τις ανάγκες διαβίωσης η EE. Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα κοίτα στο site του ΤΕΙ σου.
gatokoritso Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 τελειωσε το τει το ερασμους δεν πιανεται.
thomasG4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 τελειωσε το τει το ερασμους δεν πιανεται. Σωστά άκυρο το Erasmus. Είναι για πρακτική όταν ακόμα είσαι μέσα στη σχολή.
LongTom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για να συμπληρώσω το προηγούμενο ποστ εάν δεν απατώμαι ήταν μέσω eures το πρόγραμμα 18-30 για internship. Λεπτομέρειες δυστυχώς δεν ξέρω.
kathytherion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδια ευχαριστω! Ερασμους δεν παιζει γιατι πηρα πτυχιο μονη μου ελπιδα ειναι να παω μεσω μεταπτυχιακου(νομιζω πως μπορω αφου δεν πηγα στα φοιτητικα χρονια) εξωτερικο δεν το σκεφτομαι τοσο λογω οικονομικου κ επειδη υπαρχουν και εδω αρκετες εταιρειες παρασκευης καλλυντικων...και μαλιστα πολυ κοντα στο σπιτι των δικων μου οπου μενω και εγω. Να φανταστειτε μπηκα στο voucher με στοχο την apivita ασχετα αν τελικα δεν εγινα δεκτη... οποτε αναρωτιεμαι...μπορω να σκασω μυτη σε εταιρειες out of the blue και να τους προτεινω πρακτικη? γνωριζω οτι γινεται αμισθι, τουλαχιστον μενω στους γονεις μου για την ωρα και δεν εχω πολλα εξοδα. θελω να αποκτησω λιγη προυπηρεσια σ αυτο το κομματι μεχρι να φτασω στο σημειο να προσληφθω καπου καλα(ναι ειμαι αισιοδοξη!!)
LongTom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Παιδια ευχαριστω! Ερασμους δεν παιζει γιατι πηρα πτυχιο μονη μου ελπιδα ειναι να παω μεσω μεταπτυχιακου(νομιζω πως μπορω αφου δεν πηγα στα φοιτητικα χρονια) εξωτερικο δεν το σκεφτομαι τοσο λογω οικονομικου κ επειδη υπαρχουν και εδω αρκετες εταιρειες παρασκευης καλλυντικων...και μαλιστα πολυ κοντα στο σπιτι των δικων μου οπου μενω και εγω. Να φανταστειτε μπηκα στο voucher με στοχο την apivita ασχετα αν τελικα δεν εγινα δεκτη... οποτε αναρωτιεμαι...μπορω να σκασω μυτη σε εταιρειες out of the blue και να τους προτεινω πρακτικη? γνωριζω οτι γινεται αμισθι, τουλαχιστον μενω στους γονεις μου για την ωρα και δεν εχω πολλα εξοδα. θελω να αποκτησω λιγη προυπηρεσια σ αυτο το κομματι μεχρι να φτασω στο σημειο να προσληφθω καπου καλα(ναι ειμαι αισιοδοξη!!) Μεταπτυχιακό και erasmus δύσκολο,γίνεται,αλλά θα σου βγει η πίστη.Ιδίως με την αναγνώριση μαθημάτων και το διάβασμα. Ίσως να το έβλεπες για να κάνεις την master thesis σου σε συνεργασία με κάποια εταιρεία του εξωτερικού; Από εκεί και πέρα για το θέμα του "σκάω μύτη",εγώ θα έλεγα να το κάνεις γιατί δεν έχεις ουσιαστικά τίποτα να χάσεις. Εάν καταφέρεις και δεις και τα άτομα του HR ακόμη καλύτερα.Πάντως θα έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις θέση έτσι από το να στέλνεις απλά CV,ένεκα η αντιπάθεια των ΕΛ εταιρειών στο ιντερνετς. Καλή τύχη ότι και να βρεις.
gatokoritso Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Για να συμπληρώσω το προηγούμενο ποστ εάν δεν απατώμαι ήταν μέσω eures το πρόγραμμα 18-30 για internship. Λεπτομέρειες δυστυχώς δεν ξέρω. εριξα μια ματια στο site και φαίνεται ενδιαφερον. kathytherion κοιταξε αρχικά στα site των εταιριων που σε ενδιαφερουν συνηθως γραφουν εκει για το αν δεχονται ατομα φρεσκα απο σχολη.
kathytherion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μεταπτυχιακό και erasmus δύσκολο,γίνεται,αλλά θα σου βγει η πίστη.Ιδίως με την αναγνώριση μαθημάτων και το διάβασμα. Ίσως να το έβλεπες για να κάνεις την master thesis σου σε συνεργασία με κάποια εταιρεία του εξωτερικού; Από εκεί και πέρα για το θέμα του "σκάω μύτη",εγώ θα έλεγα να το κάνεις γιατί δεν έχεις ουσιαστικά τίποτα να χάσεις. Εάν καταφέρεις και δεις και τα άτομα του HR ακόμη καλύτερα.Πάντως θα έχεις καλύτερες πιθανότητες να βρεις θέση έτσι από το να στέλνεις απλά CV,ένεκα η αντιπάθεια των ΕΛ εταιρειών στο ιντερνετς. Καλή τύχη ότι και να βρεις. Σ ευχαριστω,το ευχομαι κ εγω! Το σκεφτομαι σοβαρα να παω η ιδια απο τις εταιριες και να μιλησω με στελεχη των επιχειρησεων που ασχολουνται με τις προσληψεις αλλα φοβουμαι μην παω πορτα απο καποιο security στην εισοδο του εργοστασιου!μη γελασετε , μου το ειπε καθηγητρια ως πιθανο ενδεχομενο ! Απ την αλλη με την τηλεφωνικη επικοινωνια το μονο που ζητανε ειναι ενα cv και μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση... πιστευω οτι η ανθρωπινη επαφη θα με ευνοησει αλλα σκεφτομαι μη θεωρηθει καπως που θα παω ενα ωραιο πρωι να ζητησω θεση εργασια ως πρακτικη σε τετοια επιχειρηση... εντωμεταξυ δεν γνωριζω αν καλυπτονται νομικα οι επιχειρησεις για να παρουν πρακτικη αμισθί ή αν θεωρειται εκμεταλλευση εργαζομενου.το λεω γιατι ειχα προτεινει σε μια εταιρεια καλλυντικων να παω για ενα μικρο διαστημα να εργαστω κοντα τους και η γραμματεας μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση γιατι το αφεντικο τους ειναι πολυ τυπικο και παει με το γραμμα του νομου..
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το σκεφτομαι σοβαρα να παω η ιδια απο τις εταιριες και να μιλησω με στελεχη των επιχειρησεων που ασχολουνται με τις προσληψεις αλλα φοβουμαι μην παω πορτα απο καποιο security στην εισοδο του εργοστασιου!μη γελασετε , μου το ειπε καθηγητρια ως πιθανο ενδεχομενο ! Ε δεν έγινε και κάτι, το πολύ πολύ να σου πεί οτι δεν μπορείς να περάσεις. Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα.
LongTom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δεν έγινε και τίποτα εάν φας πόρτα,σιγά το πράγμα.Δυστυχώς έτσι έχουν καταντήσει τα πράγματα. Δεν θα θεωρηθεί κάπως γιατί και αυτοί ξέρουν την κατάσταση,δεν είναι κακό κι δεν είναι ντροπή να το κάνεις.Αμισθί δουλειά ψάχνεις όχι να τους κλέψεις.Και εάν δεν τύχει να σε δεχτούν δεν έγινε και τίποτα,έτσι και αλλιώς δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις.
kathytherion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δικιο εχετε!θα το κανω!το πολυ-πολυ να γινω και λιγο ρομπα! σε μερικα χρονια θα το θυμαμαι και θα γελαω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα