JEIQ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα, εχω στην κατοχη μου ενα nexus 4 και σκεφτομαι να παω σε κατι νεο προς κινα μερια ... δεν θελω να δωσω πανω απο 140.Σκεφτομαι τιποτα σε xiaomi note η coolpad f1 εννοειτε και οποιοαδηποτε αλλη προταση δεκτη. Τι λετε αξιζει αυτη η αλλαγη ?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ούτε καν. Γιατι να το αλλάξεις; Υποστήριξη θα έχει ακόμα και μετά από δύο χρόνια από την Google οπότε τι σε ενοχλεί ;
JEIQ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα της μπαταριας ειναι αυτο που με καιει και μετα η οθονη θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη Αν δεν κανω λαθος απο επιδοσεις πανω κατω οι ιδιες δεν ειναι ?
StigmaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το θεμα της μπαταριας ειναι αυτο που με καιει και μετα η οθονη θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη Αν δεν κανω λαθος απο επιδοσεις πανω κατω οι ιδιες δεν ειναι ? Αν δε πας σε ναυαρχίδα δεν πρόκειται να αξίζει τον κόπο. Πάρε ένα battery bank καλύτερα. 2
maddoctor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το Nexus έχει 2100mAh μπαταρία, δεν υποστηρίζει 4G, έχει Corning Gorilla Glass 2, 2/16GB χωρίς να παίρνει κάρτα, 1,3/8 κάμερα, Qualcomm APQ8064 Snapdragon Quad-core 1.5 GHz Krait και Adreno 320 Το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone έχει 3200mAh μπαταρία, υποστηρίζει 4G, έχει IPS οθόνη, 2/8GB αλλά παίρνει έξτρα κάρτα, 5/13 κάμερα, Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz Quad Core και Adreno 305 Το COOLPAD F1 8297W DASHEN MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch 1280*720 IPS Screen έχει 2500mAh μπαταρία, δεν υποστηρίζει 4G, έχει Corning Gorilla glass, 2/8GB αλλά παίρνει έξτρα κάρτα, 5/13 κάμερα, MTK6592, Cortex A7 octa core, 1.7GHz και Mali-450 MP4. Προσωπικά εγώ θα πήγαινα για το Xiaomi, γιατί πιστεύω είναι καλύτερο, αλλά επειδή μπορεί να πει κάποιος ότι είμαι προκατειλημμένος με τα κινέζικα, στα έγραψα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να συγκρίνει το κάθε κινητό τι δυνατότητες έχει. Οπότε εσύ διαλέγεις τι θέλεις στην τελική..... Επίσης το vickmall που έχεις διαλέξει θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί, οπότε εάν το αποφασίσεις, μπορείς να κάνεις αγορά από εκεί άφοβα.
stevchrly Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 αυτό με το 4G ατην Ελλάδα είναι ανέκδοτο αλλά τι να κάνουμε αγοράζουμε 4G για να το γυρίζουμε σε 2G και να μην αδειάζει η μπαταρία 3
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 αυτό με το 4G ατην Ελλάδα είναι ανέκδοτο αλλά τι να κάνουμε αγοράζουμε 4G για να το γυρίζουμε σε 2G και να μην αδειάζει η μπαταρίαΌπως τα λες είναι... Γενικά δεν βλέπω λόγο να αλλάξει κάποιος το nexus 4 έχει και 2 γιγα ραμ, ταμαμ είναι
StigmaX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όπως τα λες είναι... Γενικά δεν βλέπω λόγο να αλλάξει κάποιος το nexus 4 έχει και 2 γιγα ραμ, ταμαμ είναι Έχω το nexus 4 από την πρώτη μέρα που βγήκε... Τι s5 και g3 έχω πιάσει, ακόμα δεν βρίσκω λόγο να αλλάξω. Σφαίρα πήγαινε τότε, πιο σφαίρα πάει τώρα... Με το battery bank σε μπρελόκ, από μπαταρία καλημενος 100%,καμερα με ικανοποιεί οπότε γιατί να αλλάξεις?
annorax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έχουν δίκιο βέβαια, αλλά αφού αποφάσισες να το αλλάξεις, εγώ είμαι με το γιατρό. Πάρε το Xiaomi.
CarbonFibre Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Κράτα το nexus 4 τουλάχιστον μέχρι να πάρει το android 5 σε λίγες μέρες γιατί λένε θα βελτιώσει αρκετά τη μπαταρία.
JEIQ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Σε σχέση με το xiaomi έχουν καμία διαφορά στις επιδόσεις; Το διάβασα και εγώ αυτό ότι θα βελτιωθεί η μπαταρία στο lollipop για να δούμε.
StigmaX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Σε σχέση με το xiaomi έχουν καμία διαφορά στις επιδόσεις; Το διάβασα και εγώ αυτό ότι θα βελτιωθεί η μπαταρία στο lollipop για να δούμε. Ο s4 pro του Nexus είναι ισχυρότερος του Snapdragon 400, αλλά έχει αισθητά μεγαλύτερη κατανάλωση, πράγμα που έχει αντίκτυπο στην διάρκεια της μπαταρίας. Με το lollipop θα δεις λογικά αύξηση γύρο στο 5-10%,ισως και αρκετά περισσότερο με τι νέο energy saving mode Για τις δύσκολες ώρες. Πάντως αν πήρες το Nexus για το στοκ αντροιντ θα ξενερώσεις πολύ άσχημα από το miui το οποίο είναι κόπια του ios. Πάντως το θέμα σου με τη μπαταρία μόνο με power bank λύνεται. Μην περιμένεις θαύματα από το lollipop. Όλοι οι χρήστες του Nexus 4 το έχουμε, αλλά είναι ένας συμβιβασμός που πρέπει να κάνεις για να έχεις την εμπειρία ενός από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχουν κυκλοφορήσει.
maddoctor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το miui δεν είναι κόπια του ios, μην λέμε ότι θέλουμε. Βελτιωμένη έκδοση του android είναι.
StigmaX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το miui δεν είναι κόπια του ios, μην λέμε ότι θέλουμε. Βελτιωμένη έκδοση του android είναι. Που μοιάζει περισσότερο στο ios πάρα στο stock Android... Ούτε app drawer δεν έχεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα