Makis38 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πήρα τελικά ένα της Nokia το οποίο είναι 1720 κάτι αλλά μικρό σαν σπιρτόκουτο και το σπουδαιότερο το mini USB καλωδιάκι για την φόρτιση της κάθε συσκευής είναι πτυσόμενο, βγαίνει από μέσα.
Makis38 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/mpataries-power-banks/foritos-fortistis-micro-usb-nokia-dc-18-power-bank-1720-mah-leyko/prod5113908pp/
maddoctor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πήρα τελικά ένα της Nokia το οποίο είναι 1720 κάτι αλλά μικρό σαν σπιρτόκουτο το σπουδαιότερο το mini USB καλωδιάκι για την φόρτιση της κάθε συσκευής είναι πτυσόμενο, βγαίνει από μέσα. Και έδωσες 20€ για ένα power bank με 1720mAh!? Αυτό που σου πρότεινα πχ έχει τριπλάσια μπαταρία στο 1/4 των χρημάτων που εδωσες...
Makis38 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Doctor δε μας τα λες καλά...1720 Χ 3 = 5,160. 50% πιο πάνω είσαι....Μμμμμ...να σου πω κατ'αρχήν ότι το ποσό αυτό δεν είναι πρόβλημα..επίσης στην Ελλάδα το power bank κάνει κανένα 7-8 ευρώ, συν να μου το στείλουνε σπίτι, 12...οκ είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας, αλλά και πιο ογκώδες, το καλωδιάκι δεν το βλέπω πουθενά οπότε θα πρέπει να το έχεις και αυτό στη τσέπη, αν και μπαταρίες και τα δύο, εμένα είναι επώνυμο, κινέζικα συμφωνώ και τα δύο...όμως έχω και εγγύηση Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από Makis38
StigmaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Doctor δε μας τα λες καλά...1720 Χ 3 = 5,160. 50% πιο πάνω είσαι....Μμμμμ...να σου πω κατ'αρχήν ότι το ποσό αυτό δεν είναι πρόβλημα..επίσης στην Ελλάδα το power bank κάνει κανένα 7-8 ευρώ, συν να μου το στείλουνε σπίτι, 12...οκ είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας, αλλά και πιο ογκώδες, το καλωδιάκι δεν το βλέπω πουθενά οπότε θα πρέπει να το έχεις και αυτό στη τσέπη, αν και μπαταρίες και τα δύο, εμένα είναι επώνυμο, κινέζικα συμφωνώ και τα δύο...όμως έχω και εγγύηση Power bank πας για μάρκα, τα μισά του ebay κάνουν δύο φορτισεις και ψάχνεις να βάλεις μπαταρία καινούργια...
maddoctor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Doctor δε μας τα λες καλά...1720 Χ 3 = 5,160. 50% πιο πάνω είσαι....Μμμμμ...να σου πω κατ'αρχήν ότι το ποσό αυτό δεν είναι πρόβλημα..επίσης στην Ελλάδα το power bank κάνει κανένα 7-8 ευρώ, συν να μου το στείλουνε σπίτι, 12...οκ είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας, αλλά και πιο ογκώδες, το καλωδιάκι δεν το βλέπω πουθενά οπότε θα πρέπει να το έχεις και αυτό στη τσέπη, αν και μπαταρίες και τα δύο, εμένα είναι επώνυμο, κινέζικα συμφωνώ και τα δύο...όμως έχω και εγγύηση Σωστός μπερδεύτηκα....δύο φορές. Πάντως από τον Μάιο που το έχω, το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές και πάντα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα