kavroulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να παράγγειλω ένα ζευγάρι παπούτσια το οποίο το βρίσκω μόνο σε συγκεκριμένο κατάστημα στην Γερμανία το οποίο δεν στέλνει Ελλάδα μετά από ερώτηση που έκανα . Υπάρχει κάποιο σιτε που να δηλώνεις την διεύθυνση του και να πηγαίνει σε αυτό η παραγγελία και στην συνέχεια να στο στέλνει Ελλάδα με κάποιο κόστος ; Νομίζω το είχα ακούσει πιο παλιά μέσα απο εδώ όταν κάποιος ήθελε να παραγγείλει κινητό απο το εξωτερικό το οποίο δεν είχε κυκλοφόρησε Ελλάδα . Συγνώμη για την περίεργη περιγραφή αλλά μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω . Ευχαριστώ πολύ
Pantelwolf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 package&mail forwarders λεγονται παράδειγμα από γερμανία http://www.mailboxde.com/
alex2539 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 http://www.shopandship.com/en/home Δοκιμασε την shopandship απο amarex. Θελει εγγραφή και σου παρεχει διευθυνσεις σε αρκετες πόλεις οπως στη Γερμανια, Τουρκια , Αγγλια, ΗΠΑ... Οποτε οταν κανεις παραγγελια θα βαλεις την διευθυνση τη γερμανικη που θα σου δωσουν και οταν το παραλαβουν αυτοι θα το κανουν reship σε εσανα το πακετο, με το αντιστοιχο κοστος.
theofanis20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το mailbox στο προτείνω και εγώ. Το άλλο το έχει δοκιμάσει κανείς; φαίνετε ενδιαφέρον..
makfil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Η transport2greece είναι ελληνική εταιρεία με έδρα στην Κατερίνη και κάνει αυτό που θέλεις από την Ευρώπη στην Ελλάδα. Μπορείς να τους τηλεφωνήσεις και να συζητήσεις μαζί τους όλες τις λεπτομέρειες.
alex2539 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το mailbox στο προτείνω και εγώ. Το άλλο το έχει δοκιμάσει κανείς; φαίνετε ενδιαφέρον.. Ειχα κανει εγραφη το καλοκαιρι οταν ειχε προσφορα μονο με 10 δολαρια. Το καλο με αυτη ειναι οτι σου δινουν διευθυνσεις σε παρα πολλες χωρες σε ευρωπη, αμερικη και ασια. Δεν την εχω δοκιμασει ακομα την υπηρεσια. Ειναι λιγο τσιμπημένες οι τιμες τους καθος ειναι κουριερ. Απο οσο ξερω συνεργαζονται με γενικη ταχυδρομικη και σου τα φερνει αυτη σπιτι. Αυτο απο λιγο ψάξιμο το βρηκα καθως οπως ειπα δεν την εχω δοκιμασει ακομα..
Soulseeker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για να σου στελνουν απο Αμερικη και να γλιτώνεις τελωνείο; Ειχα βρει το byserv.com αλλά δεν ξέρω αν είναι εμπιστοσύνης
alex2539 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Απο Αμερικη μια φορα χρησημοποιησα τη reship.com Στελνει με usps και εχει υπηρεσιες οπως το να αφαιρει τιμολογια απο το πακετο κσι τετοια... Αρνητικο ειναι πως οι αποθηκες τους ειναι στο oregon, απο την αλλη ακρη δηλαδη, και καθηστερουν καπως τα πραγματα να ερθουν. Εμενα με upsp priority ειχε κανει καντα στο μηνα να ερθει ενω στον ενδεικτικό χρονο παραδωσης ελεγε 8 μερες... 1
cb_papi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για να σου στελνουν απο Αμερικη και να γλιτώνεις τελωνείο; Ειχα βρει το byserv.com αλλά δεν ξέρω αν είναι εμπιστοσύνης Εγώ είχα παραγγείλει ένα λαπτοπ από ΗΠΑ μέσω του Byserv. Αν θυμάμαι καλά πλήρωσα γύρω στο 20% προκαταβολή και τα υπόλοιπα αντικαταβολή όταν ήρθε το δέμα. Είχε ένα απρόοπτο (κάπου είχε χαθεί το δέμα όπως μου είχαν πει) και άργησε να φτάσει, δηλ. περίπου 2 μήνες, αλλά ήταν ακριβώς όπως το παρήγγειλα. 1
makfil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για να σου στελνουν απο Αμερικη και να γλιτώνεις τελωνείο; Ειχα βρει το byserv.com αλλά δεν ξέρω αν είναι εμπιστοσύνης Στο κεφάλαιο 3 του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου αναφέρονται εταιρείες που κάνουν αυτό που ζητάς. 1
kavroulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά , θα κοιτάξω όλα αυτά τα site που μου είπατε και λογικά θα παραγγείλω . Να στε καλά
Porg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Στο κεφάλαιο 3 του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου αναφέρονται εταιρείες που κάνουν αυτό που ζητάς. Έχεις ξεχάσει να αλλάξεις το σημείο που αναφέρεσαι στις παλιές καλές εποχές με δωρεάν μεταφορικά απτο αγγλικό amazon Στο θέμα με τη χρέωση 2% απτη πειραιώς ισχύει και για συναλλαγές μέσω internet
kavroulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον το transport to Greece θα χρησιμοποιήσω . 22 ευρώ με paypal κοστίζουν όλα όλα για αυτό που θέλω . Νομίζω ότι είναι καλή τιμή ....
makfil Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Έχεις ξεχάσει να αλλάξεις το σημείο που αναφέρεσαι στις παλιές καλές εποχές με δωρεάν μεταφορικά απτο αγγλικό amazon Στο θέμα με τη χρέωση 2% απτη πειραιώς ισχύει και για συναλλαγές μέσω internet Προφανώς, δεν διάβασες προσεκτικά το post μου, αφού είχα γράψει "... του επικαιροποιημένου οδηγού ...". Το κείμενο του αρχικού οδηγού δεν μπορεί να διορθωθεί, συμπληρωθεί κλπ και για το λόγο αυτό υπέχω αναρτήσει στα wiki τον επικαιροποιημένο οδηγό, ο οποίος συμπληρώνεται συνεχώς. Άλλωστε, πριν από το κείμενο του οδηγού έχει προστεθεί link που παραπέμπει στον επικαιροποιημένο. Εκεί θα βρεις τι συμπληρώσεις για τις παρατηρήσεις σου. Ειδικά, για το θέμα των προμηθειών της Πειραιώς έχει γίνει αρκετή συζήτηση.
blanka Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Έκανα συνδρομή στην RESHIP.COM, για να αγοράζω απο το αμερικάνικο amazon (και όχι μόνο) . Γενικά από ότι κατάλαβα, αγοράζεις απο την reship.com μιά θυρίδα σε ένα αμερικάνικο αεροδρόμειο και μετά αυτοί σου τα στέλνουν με όποιο τρόπο θέλεις. Ε λοιπόν πήγα στο account μου και είδα τις πληροφορίες της θυρίδας μου ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Suite #K16**** 13820 NE Airport Way Portland, Oregon, 97230 Αυτό βασικά βάζω σαν διεύθυνση αποστολής στο amazon και το παραλαμβάνουν αυτοί για μένα. ΣΩΣΤΑ? έτσι δεν λειτουργεί; Ε , πήγα κι εγώ να βάλω πληροφορίες αλλά στα πεδία του AMAZON δεν ξέρω τι να βάλω Full name: βαζω το όνομα μου Address line 1: 13820 NE Airport Way Address line 2: Suite #K16**** City: Oregon State/Province/Region: Oregon/Portland/13820 NE Airport Way εδω μου βγάζει error! ZIP: 97230 Country: USA Phone number: το δικό μου; Γενικά σωστά τα συμπληρώνω; κάνω κάτι λάθος!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα