Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες! ειμαι φοιτητρια στη Λαρισα και εχω σοβαρη αναγκη για δουλεια ομως τα ωραρια μου με τη σχολη δεν μ επιτρεπουν και πολλα! εχετε να προτεινετε κατι ?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι στη σχολη εχω πρωινα και απογευματινα καθημερινα μαθηματα οποτε χανω και την πρωινη και την απογευματινη βαρδια. Αν δουλευω βραδυ θα χανω τα μαθηματα στη σχολη,και εχω ακομη 2 ετη ,οποτε δεν με συμφερει :(

Δημοσ.

υπαρχουν καποια μαθηματα που δεν ειναι απαραιτητο να θελουν παρακολουθηση? η εστω να βρεις σημειωσεις απο καποιον αλλο?

Δημοσ.

η σχολη μου δυστυχως ειναι απ'αυτες που αν δεν παρακολουθεις εσυ χανεις τη μπαλα! γι'αυτο εψαχνα κατι εκτος καφε

Δημοσ.

το ξερω! αυτο ειναι το προβλημα μου, θα θελα κατι που να οργανωνω εγω το ωραριο μου.. οπως πχ μεταφραση η κατι τετοιο

Δημοσ.

Γιατι δεν κυνηγας κανα ιδιαιτερο με κανα πιτσιρικι. Για αρχη απο καμια γνωστη γνωστο που να μενει εκει και στη πορεια βλεποντας και κανοντας. :)

Δημοσ.

Κάνα μπαράκι ή καφέ που να είναι από τις 6-7 το απόγευμα και μετά..μέχρι τις 2 περίπου. Το ΣΚ να δουλεύεις και ένα μεροκάματο ακόμα θα βγάζεις 250 ευρώ για πλάκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...