mynam3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Που μπορω να κανω refresh των αγγλικων μου? Ξεκινοντας απο τα πολυ απλα μεχρι τα συνθετα. Υπαρχουν τιποτα τεστ online η να κοιταξω σε καποιο προγραμμα? Εχω ξεχασει την γραμματικη με τα χρονια.
black_rabBiT Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Χρόνοι 1,2,3 conditionals Προθέσεις Επίθετα Κλίσεις ουσιαστικών Ομαλά/ανώμαλα ρήματα Πάρε ένα βιβλίο γραμματικής ή ψάξε στο νετ γι' αυτά ένα-ένα για αρχή. Πάρε ένα βιβλίο με λεξεις, πάρε ένα καλό λεξικό, πάρε ένα βιβλίο με τεστ για lower. Σε τι επίπεδο είσαι; 1
mynam3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μπορω και μιλαω, μπορω να συνεννοηθω ευκολα αλλα λιγο με ολα αυτα τα χανω. Και απο οτι βλεπω εκανα και κανω λαθη. Θα googlαρω καποια απο αυτα που ειπες και βλεπουμε.
GoDRiC- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μπορω και μιλαω, μπορω να συνεννοηθω ευκολα αλλα λιγο με ολα αυτα τα χανω. Και απο οτι βλεπω εκανα και κανω λαθη. Θα googlαρω καποια απο αυτα που ειπες και βλεπουμε. δηλαδη τι θα googleαρεις γιατι δε καταλαβα... με ενδιαφερει και εμενα
geioannou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 εγω που ειμαι στην ιδια κατασταση με εσενα, για να μην σου πω και χειρότερα απο εσενα ξεκινησα ιδιαιτερα. αλλα μαζι με αυτα εχω βρει ενα βιβλιο Αγγλικων το οποιο ειναι παρα πολυ γνωστο και εξαιρετικα καλο. εχει με παρα πολυ απλο και καλογραμμενο τροπο ολη την γραμματικη κλπ εαν δεν τα εχεις ξεχασει πολυ, οπως συνεβαινε με εμενα, το οποιο με εκανε να εχω την αναγκη των ιδιαιτερων, σιγουρα θα σε βοηθησει. το βιβλιο ειναι το παρακατω http://www.public.gr/product/books/english/education/english-learning-books/english-grammar-in-use-without-answers/prod1741365pp/?gclid=CjwKEAiAj-KiBRC48YzhnLSg0D0SJAClOhK3ZJg-nJXxVF-nBVr8vOacaCvmPx_Guo_tbJRdlo1xWhoC0zrw_wcB αμα ψαξεις μπορει να το βρεις και πιο φτηνα. επίσης εαν σε ενδιαφερει, την προηγουμενη εκδοση του βιβλιου (ειναι σχεδον το ιδιο αλλα οχι τοσο εξιχρονισμενο, χρώματα και αρωματα) την εχω σε pdf. εαν σε ενδιαφερει στειλε pm να κανονισουμε πως θα σου το στειλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα