Phoenix7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, εδώ και 4 χρόνια είχα ένα LG p500 που αλλάζοντας πολλές φορές ROM την πάλευε, αλλά πλέον θα χρειαστώ νέο μιας και αυτό έγινε bricked... Καταρχήν το Budget είναι Max 150 ευρώ, η χρήση θα είναι απλή,κάνα βιντεάκι youtube, καμιά ταινιούλα και καθόλου έως λίγο παιχνίδια(δεν το θέλω για παιχνίδια). Με ενδιαφέρει να έχει τουλάχιστον 1 GB ram , το LG που είχα είχε 512MB και σου έσπαγε τα νεύρα, και εν έτη 2014 δεν αξίζει να έχεις κάτι λιγότερο από 1 GB. Η οθόνη θα προτιμούσα από 4,6" και πάνω, η κάμερα δεν με απασχολεί, dual sim δεν με απασχολεί, 4G δεν με απασχολεί Αυτό που ψάχνω στην ουσία είναι 1GB με όσο το δυνατόν καλύτερο επεξεργαστή και οθόνη στα 150 ευρώ Είχα σκοπό να κοιτάξω σε κινέζικα site,αλλά το ρίσκο να πέσω σε κάτι ελαττωματικό ή να βγάλει πρόβλημα στην πορεία και να το στείλω πίσω και πάει λέγοντας με αποθαρρύνει, για να μην αναφέρω το ενδεχόμενο να είσαι άτυχος και να περάσει τελωνείο. Κάθε βοήθεια δεκτή, θα εκτιμηθούν όλες οι απαντήσεις 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Είχα σκοπό να κοιτάξω σε κινέζικα site,αλλά το ρίσκο να πέσω σε κάτι ελαττωματικό ή να βγάλει πρόβλημα στην πορεία και να το στείλω πίσω και πάει λέγοντας με αποθαρρύνει, για να μην αναφέρω το ενδεχόμενο να είσαι άτυχος και να περάσει τελωνείο. Δεν αξιζει να μην παρεις απο Κινα. Πραγματικα. Οσον αφορα το τελωνειο: Τους λες "Mark it as gift and low price to avoid custom taxes" Oσον αφορα το ελλατωματικο: Τους λες "Please root the phone and remove all chinese apps. Also please check the phone for any defects (ex: dead pixel etc) before shipping it out to me" Oι δικες μου προτασεις στο budget σου, σε κατι επωνυμο μιας και ειναη 1η σου αγορα απο Κινα: Lenovo S960 Vibe X + = screen Lenovo A8 A806 4G + = cpu Lenovo S860 + = battery Επισης σου προτεινω αγορα απο MiniDeal, εχω παρει διψηφιο αριθμο φορων και ηταν ολα στην εντελεια. 1
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Αφού δεν θέλεις από Κίνα, τότε δες εάν σε καλύπτει αυτό -> LENOVO Α536 Black Αν όμως αλλάξεις γνώμη αυτό είναι πάρα πολύ καλό, αξιόπιστο και σίγουρα δεν θα σου βγάλει πρόβλημα ούτε σαν κινητό, ούτε σαν τελωνείο XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone (163€) 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, εδώ και 4 χρόνια είχα ένα LG p500 που αλλάζοντας πολλές φορές ROM την πάλευε, αλλά πλέον θα χρειαστώ νέο μιας και αυτό έγινε bricked... Καταρχήν το Budget είναι Max 150 ευρώ, η χρήση θα είναι απλή,κάνα βιντεάκι youtube, καμιά ταινιούλα και καθόλου έως λίγο παιχνίδια(δεν το θέλω για παιχνίδια). Με ενδιαφέρει να έχει τουλάχιστον 1 GB ram , το LG που είχα είχε 512MB και σου έσπαγε τα νεύρα, και εν έτη 2014 δεν αξίζει να έχεις κάτι λιγότερο από 1 GB. Η οθόνη θα προτιμούσα από 4,6" και πάνω, η κάμερα δεν με απασχολεί, dual sim δεν με απασχολεί, 4G δεν με απασχολεί Αυτό που ψάχνω στην ουσία είναι 1GB με όσο το δυνατόν καλύτερο επεξεργαστή και οθόνη στα 150 ευρώ Είχα σκοπό να κοιτάξω σε κινέζικα site,αλλά το ρίσκο να πέσω σε κάτι ελαττωματικό ή να βγάλει πρόβλημα στην πορεία και να το στείλω πίσω και πάει λέγοντας με αποθαρρύνει, για να μην αναφέρω το ενδεχόμενο να είσαι άτυχος και να περάσει τελωνείο. Κάθε βοήθεια δεκτή, θα εκτιμηθούν όλες οι απαντήσεις Για μενα κανε το βημα και παρε απο εξω. octacore,2gb ram,5 ιντσες 135 ευρω http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Για μενα κανε το βημα και παρε απο εξω. octacore,2gb ram,5 ιντσες 135 ευρω http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html +1 για το Coolpad. Επειτα απο πολυ ψαξιμο, αυτο εχω. Περνας AOSP Rom και ειναι σαν εχεις ενα Nexus 5, αλλα 8-core. 2
Phoenix7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όλα αυτά τα κινέζικα είναι 10 φορές καλύτερα από τα Ελληνικά μαγαζιά, το γνωρίζω, και ναι όντως δεν έχω ξαναπάρει από κίνα, για αυτό το φοβάμαι. Αν και είπα budget μέχρι 150, στα 180 με βγάζει εκτός, το μοναδικό που μέχρι τώρα πιστεύω αξίζει τα λεφτά του , το moto G http://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html @fromdusk_tilldown το F1 παίζει να το έχω δει παντού σαν πρόταση για smartphone,πραγματικά τόσο καλό είναι; @σαϊνόμπι τις γνωρίζω τις τεχνικές για το μαρκάρισμα σαν gift κλπ, απλά σκέφτεσαι μην είσαι και άτυχος και τύχει σε σένα το τελωνείο @Maddoctor το lenovo δεν φαίνεται άσχημο για τα λεφτά του πάντως
euxoulhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, εδώ και 4 χρόνια είχα ένα LG p500 που αλλάζοντας πολλές φορές ROM την πάλευε, αλλά πλέον θα χρειαστώ νέο μιας και αυτό έγινε bricked... Καταρχήν το Budget είναι Max 150 ευρώ, η χρήση θα είναι απλή,κάνα βιντεάκι youtube, καμιά ταινιούλα και καθόλου έως λίγο παιχνίδια(δεν το θέλω για παιχνίδια). Με ενδιαφέρει να έχει τουλάχιστον 1 GB ram , το LG που είχα είχε 512MB και σου έσπαγε τα νεύρα, και εν έτη 2014 δεν αξίζει να έχεις κάτι λιγότερο από 1 GB. Η οθόνη θα προτιμούσα από 4,6" και πάνω, η κάμερα δεν με απασχολεί, dual sim δεν με απασχολεί, 4G δεν με απασχολεί Αυτό που ψάχνω στην ουσία είναι 1GB με όσο το δυνατόν καλύτερο επεξεργαστή και οθόνη στα 150 ευρώ Είχα σκοπό να κοιτάξω σε κινέζικα site,αλλά το ρίσκο να πέσω σε κάτι ελαττωματικό ή να βγάλει πρόβλημα στην πορεία και να το στείλω πίσω και πάει λέγοντας με αποθαρρύνει, για να μην αναφέρω το ενδεχόμενο να είσαι άτυχος και να περάσει τελωνείο. Κάθε βοήθεια δεκτή, θα εκτιμηθούν όλες οι απαντήσεις οπως ανεφερες και εσυ,σου προτεινω και εγω με την σειρα μου το λιγοτερο 4πυρηνο το λιγοτερ 1gb ram αν δεν θες να μπλεκεις απεξω και θες κατι χειροπιαστο ρε αδερφε που λενε,δλδ να χεις την δυνατοτητα πρωτα να πας να το δεις αξοιοπιστα κινητα και πολυ καλα σε θεμα επιδοσεων σου προτεινω τα εξης https://www.skroutz.gr/s/4755640/Huawei-Ascend-G610.html https://www.skroutz.gr/s/5571980/Gigabyte-GSmart-Roma-R2-Plus-Edition.html https://www.skroutz.gr/s/4649344/THL-T5S-4GB.html https://www.skroutz.gr/s/3803538/Huawei-Ascend-G525.html https://www.skroutz.gr/s/5296678/Lenovo-A536-8GB.html προσωπικα θα πηγαινα στα 2 τελευταια που ποσταρα..και ανεμσα σε αυτα τα 2 τελευταια που ποσταρα προτιμω το lenovo 1
Phoenix7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το Lenovo A536 πολύ τίμιο για τα λεφτά του , και από κίνα το F1 φίλε FromDusk_TillDawn μοιάζει απίστευτο, Και ξαναμπαίνω στο αρχικό δίλημμα για αγορά ή όχι από κίνα
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 το Pandawill εχει με +5€ περιπου επιλογη, που σε περιπτωση που 1/100000 σου τυχει τελωνειο, αναλαμβανουν αυτοι τα εξοδα του 1
Phoenix7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 το Pandawill εχει με +5€ περιπου επιλογη, που σε περιπτωση που 1/100000 σου τυχει τελωνειο, αναλαμβανουν αυτοι τα εξοδα του υπάρχει τέτοιο πράγμα; δεν το γνώριζα
disqualified Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάντως θα επέλεγα κάτι με 2GB για android από τώρα. Πίστεψε με κάνει διαφορά. Με 1GB θα είναι σαν να κλείνεις συνέχεια τις εφαρμογές ακόμα και να είναι ανοιχτές. Θα αδειάζει όλη την ώρα την cache. Έχει διαφορά 1
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μερικά μαγαζιά το έχουν (και το reportspam το έχει και σου πληρώνει ότι πληρώσεις στο τελωνείο, εάν σου το πιάσουν - custom insurance το λένε) για το λόγο ότι πολλοί χρήστες φοβούνται τις αγορές από Κίνα λόγω τελωνείου. Εγώ πάντως προσωπικά, ποτέ δεν το έχω ενεργοποιήσει και ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα με ότι και εάν αγόρασα. Βέβαια αυτό είναι προσωπική επιλογή και ρίσκο. Εσύ, διαλέγεις ότι θέλεις.... 1
Phoenix7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Με έψησε ο @σαϊνόμπι για το pandawill με το +5 ευρώ κάλυψη (+7 από ότι είδα είναι ακριβώς) δεν το γνώριζα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα, οπότε το F1 λέτε; @disqualified αν θες μπορείς και να μου προτείνεις αν έχεις κάποιο υπόψιν σου; αν γίνεται και από το pandawill κιόλας, μιας και υπάρχει το +7 ευρώ κάλυψη (που δεν το γνώριζα) ή γενικά οποιοδήποτε site που να έχει αυτή την κάλυψη
disqualified Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 το μόνο που είχα υπ΄ όψιν σε καλή τιμή ήταν το huawei 3c, αυτή τη στιγμή δεν ξέρω 1
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ψάξε και για κουπονάκι να ρίξεις και άλλο την τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα