Phoenix7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ψάξε και για κουπονάκι να ρίξεις και άλλο την τιμή. ρώτησα στο pandawill και μου είπαν ότι υπάρχει το newbuyercoupon που γλυτώνεις 4 ευρώ περίπου
maddoctor Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 ρώτησα στο pandawill και μου είπαν ότι υπάρχει το newbuyercoupon που γλυτώνεις 4 ευρώ περίπου Και ρώτα τους και για κανά δωράκι (screen protector, θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου). Τσάμπα τους είναι, ας δώσουν κάτι. 1
annorax Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τώρα πολλά από αυτά τα sites προσφέρουν τη δυνατότητα για αγορές από τις αποθήκες τους σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης(χωρίς το άγχος του τελωνείου δηλαδή): http://android-phone.gr/offers.html#eurware 1
Phoenix7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Και ρώτα τους και για κανά δωράκι (screen protector, θήκη, φορτιστή αυτοκινήτου). Τσάμπα τους είναι, ας δώσουν κάτι. άσχετο το reportspam σίγουρα καλύπτει την πιθανότητα τελωνείου όπως το pandawill; στείλε μου ένα link που το αναφέρουν, ευχαριστώ
maddoctor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 www.report me for spam/product_warranty.html Κάτω κάτω δεξιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα