Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Λογω μετακομισης με το αισθημα πλεον,και περιορισμενου χωρου,αν θελω να εχω το desktop μου μαζι,πρεπει να αποχωριστω το αγαπημενο μου CM Cosmos S κουτι και την 24αρα οθονη μου και να χρησιμοποιησω την τηλεοραση.

Τι ψαχνω?Ενα Home Theater τυπου κουτι το οποιο να χωραει 2 σκληρους δισκους,μια κανονικων διαστασεων μητρικη,ενα κανονικο τροφοδοτικο (Corsair 550) και μια 7770 OC edition η οποια ευτυχως δεν ειναι πολυ μακρια σε μηκος.Ο,τι εχω δει ειναι για Micro ATX και δεν με παιρνει να χωσω κι αλλο χρημα για αλλαγες hardware κτλ...

Τι κανουμε?Καμια ιδεα?Λιγο που ειδα,δεν εχω βρει κατι καλο που να χωραει αυτα τα πραγματα που θελω να μεταφερω.Εχουν εκλειψει λιγο τα κουτια αυτου του ειδους ή εγω δεν ξερω που να κοιταξω πλεον?

Το budget οριακα μεχρι 150 ευρα.Αν εχει και καποιος φιλος κατι σε μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση,δε θα πω οχι.

Εχω δει το παρακατω που φαινεται οκ,αλλα δεν ξερω αν θα παιρνει τη μητρικη γιατι βλεπω κατι για mini....

http://eu.coolermaster.com/uk/case/mini-itx/haf915r/

Ευχαριστω προκαταβολικα!

• Like 1
Δημοσ.

Τι θα έλεγες για κάτι τέτοιο Link.png Site: Link ???  Έχει και χρώματα να ταιριάξεις με το σαλόνι σου..Είναι μικρούλι και έχει και cable management σε φάση απλά τα συνδέω και δεν φαίνεται τίποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιες επιλογες ολα!Η αληθεια ειναι οτι με κερδιζει λιγο το Cooltek.Και λογω τιμης και λογω του οτι θα μπει πανω σε επιπλο οποτε ειναι πιο λογικη λυση σε διαστασεις αν και το Corsair με το Lian Li τα σπανε.

Στον Easy Buy World ειμαι προμηθευτης οποτε θα κανω ενα κοντινο τη Δευτερα.

Ευχαριστω παιδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...