Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,θέλω την βοήθεια σας.
Σήμερα έβγαλα κανονικά προπληρωμένη στη πειραιώς χωρίς κανένα πρόβλημα.Βάζω 140 ευρώ και όλα εντάξει.Πάω σπίτι φτιάχνω λογαριασμό paypal,συνδέω την κάρτα με το paypal και παίρνω τηλέφωνο για να μου πουν τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας που ζήταγε το paypal.Τον βάζω και τώρα λέει verified.το θέμα είναι πως μου βγάζει available balance in euro 1.5 ευρώ.που είναι τα 140 ευρώ;βασικά στην αρχή ξέρω πως σου παίρνουν 1.5 ευρώ και στη πρώτη αγορά σου σου τα επιστρέφουν.Να και φωτογραφία: post-301246-0-04207400-1415043451_thumb.png

Δημοσ.

Το 1,5 ευρώ στο έχουν επιστρέψει ήδη όπως βλέπεις (θα μεταφερθεί πίσω στην κάρτα σου-αφού από εκεί το τραβήξανε αρχικά- σε λίγες μέρες), δεν περιμένουν να κάνεις πρώτη αγορά για να στο δώσουν πίσω.

Τα 140 είναι στην κάρτα σου, δεν μεταφέρονται στο balance εκτός αν το κάνεις εσύ. Από τη στιγμή που η κάρτα έχει χρήμα, μπορείς να κάνεις πλέον τις αγορές σου. Για την πληρωμή, θα τραβηχτεί πρώτα το ποσο του balance κι αν δεν φτάνει θα τραβήξει το υπόλοιπο ποσό που χρειάζεται από την κάρτα.

Δημοσ.

Α οπότε μπορώ κανονικά να κάνω αγορές τώρα.Γιατί το Paypal μου έδωσε 1.5 ευρώ;Τέλος πως μπορώ να μεταφέρω τα χρήματα την κάρτας στο Paypal για να βλέπω ακριβώς πόσα έχω γρήγορα;

Α οκ για το 1.5 ευρώ.Τότε στη κάρτα έχω 138.50.αυτά μπορώ εύκολα να τα μεταβιβάσω στο Paypal για να βλέπω ακριβώς πόσα έχω χωρίς να πηγαίνω στο ATM;

Δημοσ.

Μπορείς να τα μεταφέρεις αλλά δε βλέπω το λόγο, διότι αν τα χρειαστείς (για να τα βαλεις πισω στο λογαριασμο σου) θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο ποσό για να τα πάρεις πίσω, αλλά όχι για να τα χρησιμοποιήσεις στις διαδικτυακές σου αγορές!

Το balance αυτό του paypal είναι κατι σαν ομπρέλα στον λογαριασμό σου. Δηλαδή αν είναι να αγοράσεις κάτι θα πάρει πρώτα απο το balance σου και ύστερα το υπολοιπόμενο ποσό από τη τράπεζα/καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...