jgavaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε ολο το forum. Εχω ανοίξει 2 topic παλαιότερα που αφορούσαν την σύνθεση νέου PC. Τελευταία στιγμή όμως όλο το αναιρουσα. Ηρθε η ωρα ομως για αγορα διοτι το παλιο pc κατεβασε ρολλα..., θα ήθελα να με βοηθήσετε με μια σύνθεση για άμεση αγορά.Τα χρήματα που διαθέτω ειναι 750-800€Δεν θελω οθόνη, εχω την samsung sync master Bx2331.Δεν θελω πληκτρολόγιο και ποντίκιΘελω intel επεξεργαστή.Θελω να ειναι αναβαθμισημο μελλοντικά να χρειαστεί να μπει κάποιο άλλο part.Δεν παίζω παρά πολλα παιχνίδια ( football manager και γενικά τέτοιου είδους).Θελω όμως να έχει και μια καλή κάρτα γραφικών, μήπως μου έρθει να παίξω και κανά παιχνίδι που να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις.Η αγορά θα γίνει απο το eshop, όπως και η συναρμολόγηση, διότι εδώ στην Σπαρτη δεν υπάρχουν επιλογές για ψάξιμο των parts και έχει eshop point.Θα ήμουν υπόχρεος αν μου απαντούσατε κι εμένα.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και πάλι με συγχωρείτε για την παρέμβαση.Καλό βράδυ.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER BLACK COOLERMASTER G550M GM SERIES 550W MODULAR PSU 80+ AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX ASUS M5A97 R2.0 KINGSTON (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 SANDISK SDSSDHP-128G-G25 128GB ULTRA PLUS SSD XFX AMD RADEON R9 280 DOUBLE DISSIPATION 3GB DDR5 PCI-E RETAIL RAIJINTEK THEMIS 744.40 €
jgavaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, απλα επειδη προτιμω να βαλω επεξεργαστη intel οπως γραφω, εαν αλλαξω μονο τον επεξεργαστη θα εχω ποβλημα με τα αλλα parts? Και αν οχι ποιον επεξεργαστη, μαλλον i5.. Αν μπορεις να μου πεις γιατι δεν κατεχω πολυ απο parts. Ευχαριστω.
Votritis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Την επομενη εβδομαδα λεω να φτιξω και εγω ενα σύστημα στα ιδια περίπου χρήματα(700-750) , βεβαία εγω εχω ήδη ssd δίσκο οποτε γλιτώνω καποια χρήματα απο εκει . Εχω καταλήξει στο συνδυασμό αυτο Ι5 4460 http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4460-320ghz-lga1150-box-p-PER.558465 R9 270X http://www.e-shop.gr/asus-r9-270x-r9270x-dc2t-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513638 H97 μητρική http://www.e-shop.gr/asrock-h97-pro4-retail-p-PER.528747 και τα υπολοιπα κομματια παρομοια με αυτα που προτείνει ο Σαινομπι. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2014 από Votritis
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση, απλα επειδη προτιμω να βαλω επεξεργαστη intel οπως γραφω, εαν αλλαξω μονο τον επεξεργαστη θα εχω ποβλημα με τα αλλα parts? Και αν οχι ποιον επεξεργαστη, μαλλον i5.. Αν μπορεις να μου πεις γιατι δεν κατεχω πολυ απο parts. Ευχαριστω. Αλλαζεις και μητρικη αν θες να αλλαξεις επεξεργαστη. Ας σου προτεινουν τα παιδια καποιο combo σε 1150 socket.
jgavaris Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το overclock ειναι και θα παραμείνει μάλλον μια ´άγνωστη λέξη για μένα.
Votritis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 @jgavaris σκεφτεσαι και για overclock ? Ποιοι επεξεργαστές απο τους i5 νεας γενιας ειναι για overclock?
jgavaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Θα ήθελα αν γίνεται να μην ξεφεύγουμε απο την σύνθεση που θα ήθελα. Over clock δεν θα κανω. Απλά 1-2 προτάσεις βασισμένες σε intel επεξεργαστή ώστε να προβώ σε αγορά. Δεν την ψάχνω και πολύ, απλά θελω ενα μηχάνημα που θα αντέξει στον χρόνο και να μπορεί να αναβαθμιστεί, με τα χαρακτηριστικά που προανέφερα. Sorry που διακόπτω έτσι τον φίλο πιο πάνω, αλλά για αυτό άνοιξα topic και δεν βασίστηκα σε κάποια σύνθεση απο αλλά topic διότι έτσι μπερδεύεται η συζήτηση. Σε μια προσπάθεια δε, να ρωτήσω κι εγώ σε άλλο topic για σύνθεση δικιά μου μου προτάθηκε να ανοίξω δικό μου. Συνεχίζοντας, παρακαλώ ας γίνουν κάποιες προτάσεις διότι εχω μείνει στην μέση μιας πολύ σημαντικής εργασίας και λόγω της καταστροφής του παλιού μου υπολογιστή δεν μπορω να την τελειώσω. Και πάλι συγγνώμη, και ελπίζω να με καταλαβαίνετε.
coniste Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν εβαλα ssd δεν ξερω κατα ποσο θα σου χρησιμευσει, ισως θα μπορουσες να προσθεσεις αργοτερα εναν,προσωπικα αυτο θα εκανα, αλλιως αμα δεν θες να ξεφυγεις στο budget πας στην συνθεση του Σαινομπι Το συστηματακι θα σε καλυψει για αρκετα χρονακια και απο games με την 280 θα εισαι ανετος.Βεβαια @Votritis για oc εδω : Site: http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477 Site: http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z97p-d3-retail-p-PER.526976 (Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα,εξαρταται τι ακριβως ζητας,ποσο θες να φτασεις,να βαλεις το καταλληλο psu,τα υπολοιπα παιδια μπορουν να σε βοηθησουν περισσοτερο)
Votritis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 @Votritis για oc εδω : Site: http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477 Site: http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z97p-d3-retail-p-PER.526976 (Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα,εξαρταται τι ακριβως ζητας,ποσο θες να φτασεις,να βαλεις το καταλληλο psu,τα υπολοιπα παιδια μπορουν να σε βοηθησουν περισσοτερο) Μητρική εγω εχω σκοπό να βαλω την Gigabyte H97-HD https://www.skroutz.gr/s/4858199/Gigabyte-H97-HD3.html Ο Ι5 4460 εχει αρκετή διαφορα με τους 4590/4690 ?αξίζει να δωσει κανεις λιγα παραπάνω χρήματα και να παει σε αυτους?
coniste Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικα θα πηγαινα στον 4690 την σημερον ημεραν, αν δεν ειχα θεμα με το budget μου βεβαια, ειναι μικρη η διαφορα αναμεσα τους παντως
Ακραίος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν εβαλα ssd δεν ξερω κατα ποσο θα σου χρησιμευσει, ισως θα μπορουσες να προσθεσεις αργοτερα εναν,προσωπικα αυτο θα εκανα, αλλιως αμα δεν θες να ξεφυγεις στο budget πας στην συνθεση του Σαινομπι Το συστηματακι θα σε καλυψει για αρκετα χρονακια και απο games με την 280 θα εισαι ανετος.Βεβαια @Votritis για oc εδω : Site: http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477 Site: http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z97p-d3-retail-p-PER.526976 (Βεβαια ολα αυτα ειναι σχετικα,εξαρταται τι ακριβως ζητας,ποσο θες να φτασεις,να βαλεις το καταλληλο psu,τα υπολοιπα παιδια μπορουν να σε βοηθησουν περισσοτερο) +1 απλά θα έβγαζα το DVD-RW και θα έβαζα αυτή τη μητρική. http://www.e-shop.gr/asus-h97-plus-retail-p-PER.523198''>http://www.e-shop.gr/asus-h97-plus-retail-p-PER.523198'>http://www.e-shop.gr/asus-h97-plus-retail-p-PER.523198 Είσαι ακριβώς στα 800.
jgavaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ όσους απάντησαν. Θα προχωρήσω σε αγορά της σύνθεσης του coniste με την μητρική που μου δίνει ο Ακραιος. Φαίνεται αρκετά καλή σύνθεση που θα με καλύψει πλήρως. Ευχαριστώ και πάλι.
jgavaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Επανερχομαι καθως ειμαι ετοιμος για παραγγελια, θα ηθελα τα εξης, -Μια προταση για μια αλλη ψυκτα , διοτι την συγκεκριμενη δεν την εχει αμεσα διαθεσιμη το eshop -Μια προταση για ssd. -Αν υπαχει και καποια προταση για το κουτι στα ιδια χρηματα, γιατι δεν μου πολυαρεσει, εχει καλως. Αν πραγματι αξιζει το συγκεκριμενο, δεν υπαρχει θεμα, θα παρω αυτο. Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα