Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc στηθηκε.

Αψογο,αθορυβο,ταχυτατο, παρα πολυ ευχαριστημενος.

Ενα αρνητικο στην ολη διαδικασια ηταν το κουτι που μου προταθηκε απο τον φιλο Milennium ηταν μικρο για να χωρεσει την μητρικη και ετσι αναγκαστηκα να το γυριζω πισω και να παρω ενα που ειχε το μαγαζι οπου εγινε η συναρμολογηση του pc, το οποιο το βλεπω χαμηλοτερης ποιοτητας απο το coolermaster.

Ξεπεραστηκε..ολα καλα, και παλι ευχαριστω για τις προτασεις για το στησιμο ενος πολυ καλου μηχανηματος.

Δημοσ.

Το pc στηθηκε.

Αψογο,αθορυβο,ταχυτατο, παρα πολυ ευχαριστημενος.

Ενα αρνητικο στην ολη διαδικασια ηταν το κουτι που μου προταθηκε απο τον φιλο Milennium ηταν μικρο για να χωρεσει την μητρικη και ετσι αναγκαστηκα να το γυριζω πισω και να παρω ενα που ειχε το μαγαζι οπου εγινε η συναρμολογηση του pc, το οποιο το βλεπω χαμηλοτερης ποιοτητας απο το coolermaster.

Ξεπεραστηκε..ολα καλα, και παλι ευχαριστω για τις προτασεις για το στησιμο ενος πολυ καλου μηχανηματος.

Ποιο κουτί πήρες τελικά?

Ααα και βάλε τον SSD σε AHCI Mode από το Bios αν δεν είναι ήδη.

Δημοσ.

Αυτο http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=140-08-CC5MM5

Δυο ερωτησουλες μονο.

- αυτο που μου προτεινεις με τον ssd πως το κανω, καΙ γιατι?

- δεν μπορω να ενεργοποιησω την ασυρματη δυνατοτητα του pc και εχω internet μονο ενσυρματα, δοκιμασα απο τον πινακα ελεγχου και ειναι ενεργοποιημενο, μηπως κανω κατι αλλο?

Δημοσ.

Αυτο http://www.oktabit.gr/product_details.asp?productid=140-08-CC5MM5

Δυο ερωτησουλες μονο.

- αυτο που μου προτεινεις με τον ssd πως το κανω, καΙ γιατι?

- δεν μπορω να ενεργοποιησω την ασυρματη δυνατοτητα του pc και εχω internet μονο ενσυρματα, δοκιμασα απο τον πινακα ελεγχου και ειναι ενεργοποιημενο, μηπως κανω κατι αλλο?

Ωραίο κουτάκι αν και χωρούσαν καλύτερα στο budget σου.

Από το Bios τώρα πως ακριβώς δεν ξέρω διαφέρει από bios σε bios.

Επίσης δεν έχω μπει ποτέ σε Bios της Asus.

Ψάξε στο google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...