GoDRiC- Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Aλήθεια κάποιος γνώστης μπορεί να μου πει πώς ακριβώς δουλεύει αυτή ή εφαρμογή; fake είναι ή είναι πραγματικό; δε μπορώ να καταλάβω τον τρόπου που δουλέυει... https://www.google.gr/#q=%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9+%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1
Gtr34 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Θα έχουν φτιάξει κάποιον αλγόριθμο στηριζόμενο σε πιθανότητες και κάποια στατιστικά στοιχεία. Σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα .
_hopelesscase_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 http://www.poodwaddle.com/Stats/ κι αυτό καλό και με διάφορες κατηγορίες....... 1
arc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στατιστικά μοντέλα rulez και μια φορά «στο τόσο» κάνουν διορθώσεις στον κώδικα.
GoDRiC- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 arc τι εννοεις ακριβως; ναι σιγουρα δεν ανταποκρινεται 100% στη πραγματικοτητα, αλλα και παλι δε καταλαβαινω τι βλεπω... δεν ασχολουμαι με αυτα να ξερετε ειμαι 100% αχρηστος με το αντικειμενο απλα μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα μια εξηγηση απο καποιον ειδικο... πως γινεται να μου γραφει οτι στην κινα πχ τωρα ψοφαει καποιος και στην αμερικη γεννιεται;; μηπως εχουν κανει ερευνα για το καθε ποσο πεθαινει καποιος σε συγκεκριμενη χωρα και μας δειχνουν πιθανοτητες στην τυχη να εχει γεννηθει/πεθανει καποιος αυτη την στιγμη;
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Θα έχουν φτιάξει κάποιον αλγόριθμο στηριζόμενο σε πιθανότητες και κάποια στατιστικά στοιχεία. Σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα . σιγά.Εντελώς ράντομ το κόβω
arc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 arc τι εννοεις ακριβως; ναι σιγουρα δεν ανταποκρινεται 100% στη πραγματικοτητα, αλλα και παλι δε καταλαβαινω τι βλεπω... δεν ασχολουμαι με αυτα να ξερετε ειμαι 100% αχρηστος με το αντικειμενο απλα μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα μια εξηγηση απο καποιον ειδικο... πως γινεται να μου γραφει οτι στην κινα πχ τωρα ψοφαει καποιος και στην αμερικη γεννιεται;; μηπως εχουν κανει ερευνα για το καθε ποσο πεθαινει καποιος σε συγκεκριμενη χωρα και μας δειχνουν πιθανοτητες στην τυχη να εχει γεννηθει/πεθανει καποιος αυτη την στιγμη; Υπάρχουν στατιστικά δεδομένα απο διάφορες στατιστικές υπηρεσίες. Εστω πχ οτι στην Ελλάδα ειχαμε πέρσι 180.000 γεννήσεις και 120.000 θανατους. Αν κάνεις τη διαίρεση έχεις (ΠΕΡΙΠΟΥ) μια γέννηση ανα τρια λετπα και ένα θάνατο ανα πέντε. ΑΡΑ βάζεις ένα μετρητή χρόνου και ανα 3 λεπτά αυξάνει τον πλυθυσμο ανα ένα και ανα πέντε λεπτά μειωνει τον πλυθυσμο ανα ενα. Τοσο απλά.
GoDRiC- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχουν στατιστικά δεδομένα απο διάφορες στατιστικές υπηρεσίες. Εστω πχ οτι στην Ελλάδα ειχαμε πέρσι 180.000 γεννήσεις και 120.000 θανατους. Αν κάνεις τη διαίρεση έχεις (ΠΕΡΙΠΟΥ) μια γέννηση ανα τρια λετπα και ένα θάνατο ανα πέντε. ΑΡΑ βάζεις ένα μετρητή χρόνου και ανα 3 λεπτά αυξάνει τον πλυθυσμο ανα ένα και ανα πέντε λεπτά μειωνει τον πλυθυσμο ανα ενα. Τοσο απλά. ναι αυτο ακριβως σκεφτηκα, κατι τετοιο ομως δεν ισχυει απαραιτητα..
GoDRiC- Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Και τι θεωρείς οτι ισχύει; οχι εννοω απλα οτι ειναι ο μεσος ορος, δεν ειναι ντε και καλα ο,τι γραφει
arc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εννοείται οτι δεν γίνεται να ειναι ακριβής αριθμός. Είναι εκτίμηση βασισμένη σε στατιστικά προηγουμένων ετων. Σιγα μη σου εχουν άτομο ανα μαιευτήριο να μετράνε. Η στατιστική σου δίνει τη δυνατότητα «να πέφτεις μέσα» με ένα ποσοστό λάθους. Π.χ. αν αυτοί λένε οτι το Σεπτ έγιναν 3400 γεννήσεις, στην πραγματικότητα μπορεί να έγιναν από 3200 έως 3600.
GoDRiC- Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Εννοείται οτι δεν γίνεται να ειναι ακριβής αριθμός. Είναι εκτίμηση βασισμένη σε στατιστικά προηγουμένων ετων. Σιγα μη σου εχουν άτομο ανα μαιευτήριο να μετράνε. Η στατιστική σου δίνει τη δυνατότητα «να πέφτεις μέσα» με ένα ποσοστό λάθους. Π.χ. αν αυτοί λένε οτι το Σεπτ έγιναν 3400 γεννήσεις, στην πραγματικότητα μπορεί να έγιναν από 3200 έως 3600. ναι αυτο ακριβως λεω... μαλιστα αρκετα ενδιαφερον εφαρμογη θα ελεγα.. χρονια πολλα στα παιδακια στη κινα που γεννιουνται ανα 5 δευτερολεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα