Kazama88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αποφάσισα να βάλω το παλιό hardware σε ενα κουτάκι και να φτιαξω ενα κατεβαστηρι, PC για browsing και κανένα word. Το μονο που μου λείπει είναι τροφοδοτικό! Το υπολοιπο HW είναι ένας c2d 8400 4gb ram ενσωματωμένη GPU και ένας HDD. Αρα πολύ μικρές απαιτήσεις σε Watt. 2 που μου άρεσαν Corsair vs350 Be quiet power 7 300w Ακούω γνώμες, προτάσεις, εμπηριες... Το κουτί είναι ιδιαίτερα μικρο αρα μήπως να δω για SFX?
louts Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4306951/EVGA-430W-Power-Supply-80-PLUS.htmlνομίζω ότι θα ειναι κομπλε άλλα περίμενε να απαντήσουν και άλλη
kataramenos32 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πάντα το είχα απορία τι εννοεί κάποιος όταν λέει κατεβαστήρι. Προσωπικά στα τόσα χρόνια με ένα pc έκανα τα πάντα. 2
conkal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πάντα το είχα απορία τι εννοεί κάποιος όταν λέει κατεβαστήρι. Προσωπικά στα τόσα χρόνια με ένα pc έκανα τα πάντα. Ε μα γεια σου !!! Ενα πισι to rule them all! αν ηθελα "κατεβαστηρι" βαζεις ενα λαπτοπ . Στην τελικη οτι και να θες να κατεβασεις , κατεβαινει αστραπη δεν περιμενεις 3-4 μερες...
Kazama88 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Προσωπικά δεν γουσταρω το καλό PC μου να το έχω όλη μέρα να δουλεύει και απο άποψη φθοράς του HW αλλά και κατανάλωσης. Επίσης δεν έχουν όλοι VDSL να κατεβαίνουν όλα μπαμ, έχετε δοκιμάσει να κατεβάσετε 40 GB αρχείο με 4 mbps? Και πες οτι κατεβαίνει, σε private tracker πρεπει να το ανεβασεις, οπότε... On topic περιμένω και αλλες προτάσεις... 1
Physiciant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τo be quiet! power 7 μια χαρά σου κάνει. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα