bdancer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Χαζευω συχνα τις αγγελιες για χαβαλέ πιο πολύ και βλεπω καποιους συνεχως που γραφουν ελληνικο κινητο με μεγαλα γραμματα , εννοείτε πως η τιμη σε αυτές τις περιπτώσεις παντα είναι υψηλωτερη με την δικαιολογια ότι είναι ''ελληνικο''.Τα κινητα ειτε τα αγορασεις εδώ από το καρτελ η από σκρουτζ είναι ιδια δεν εχουν καμια διαφορα σε τπτ απολυτος η μονη διαφορα είναι πως αμα αγορασεις από καρτελ δινεις ένα σκασμο λεφτα χωρης λογο ετσι νταβατζιλικι.Επισης καμια διαφορα δεν υπαρχει οσο αναφορα στην εγγυηση διαβαστε τα δικαιώματα του καταναλωτή...από οπου και να το εχεις παρει στην ευρωπη σε καλυπτει η εκάστοτε αντιπροσωπεια.Ακου εκει ελληνικο κινητο λολ 1
thomasG4 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Όπως το είπες. Το βάζουν απλά για να δικαιολογήσουν τη μεγαλύτερη τιμή. Θα πάει να τον ρωτήσει κάποιος γιατί το έχεις ίδια τιμή με το skroutz και θα έχει έτοιμη την απάντηση. Ίσα ίσα για μένα είναι και καλύτερα άμα πάρεις ευρωπαϊκό γιατί παίρνει πιο νωρίς τα updates μέσω OTA. 1
Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τα skroutzoμαγαζα ομως φερνουν και παραεισαγωγης, απο κατι Ινδιες, Καποτζη και παει λεγοντας...... Φυσικα η ευρωπαικη εγγυηση παυει να υσχυει σε αυτες τις περιπτωσεις και μετα τρεχεις σαν τρελος αν παθει κατι το τηλ σου. Οποτε αγορες μονο απο επωνυμα καταστηματα του εξωτερικου με καλα ratings.....
spirit)earth)aflame Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 εμένα από σκρουτζομάγαζο μια χαρά ολλανδικό είναι πάντως. δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός σχετικά με τις καπότζες, τζαστ σέινγκ
bdancer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 δεν εχο ακουσει περιπτωση να είναι από κει που λεει ο φιλος αλλα αυτό το ρωτας πριν το παρεις μια η άλλη.πολυ παραμυθα τρωει ο κοσμος απορω πως πανε ακομα και τα σκανε ετσι στο καρτελ. 1
Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δεν ειπα οτι συμβαινει συνεχεια, απλα υπαρχει και αυτη η περιπτωση. Ενα Note 1 ειχα παρει μια φορα και ηταν για την αγορα την Ινδιας..... απο σκρουτζομαγαζο το ειχα παρει.... παλι καλα που δεν εβγαλε κανα θεμα και δεν ετρεχα.... Σε αλλα που ειχα παρει ηταν οκ..... Απλα δεν μπορεις να εισαι απολυτος και σιγουρος οτι δεν θα σου ερθει κανα τετοιο κομματι... Tip: ειχα παρει τηλ και ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει ευρωπαικο..... αλλα οταν το ανοιξα μονο Hindi ειχε στο manual.... Eπισης αρκετα σκρουτζομαγαζα αρνουνται το DOA...... και δεν γνωριζω τον λογο..... Παντως να τονιζεις οτι ειναι Ελληνικο ειναι αστειο......
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ρατσιστές είναι ρε φίλε μην το ψάχνεις..! Εγω έχω εγγλέζικο πάντως και είμαι περήφανος για αυτό... Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να μιλάω με πιο βαριά προφορά στη Siri :p :trolololoi On topic ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ εφόσον είναι ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ εντός ΕΕ 1
Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φυσικα και δεν υπαρχει καμια διαφορα στις συσκευες....Απλα οταν θα γινει το κακο μετα μπορει να τρεχεις με την εγγυηση... (αν ειναι εκτος ΕΕ φυσικα) H Cortana με καταλαβαινει , η Siri με αγνοει...... :-D Sent from my iPad Air using Insomnia
Par1s* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Κατά την διάρκεια παραγωγής μίας συσκευής τηλεφώνου κάποια από αυτά θα βγουν με κάποιο ψεγάδι-ελάττωμα που ίσως το κάνει λίγο πιο ευαίσθητο στην υγρασία ή να έχει περισσότερες πιθανότητες να βγάλει πρόβλημα. Αυτές τις συσκευές η εταιρία θα τις προωθήσει σε αγορές που τις αποφέρουν μικρότερα κέρδη. Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένες Πολιτείες, σίγουρα δεν είμαστε τέτοια αγορά. Δεν λέω βέβαια πως πουλάνε στην Γεωργία ελαττωματικά τηλέφωνα, αλλά οι πιθανότητες να αγοράσεις ελαττωματική συσκευή είναι περισσότερες απ' ότι στην Γερμανία.Βέβαια αν υπάρχει εγγύηση θα σε καλύψει, αλλά σκεφτείτε πόσος ντόρος θα γίνει αν ακουστεί ότι η Χ εταιρία βγάζει ελαττωματικά τηλέφωνα στην Αμερική και πόσος στην Γεωργία. Άλλο το reveiw του Αμερικάνου και άλλο του Γεωργιανού.Δεν έχω θέμα με τα "παραεισαγωγής", απλά αναφέρω το πως λειτουργούν οι εταιρείες.Η Γεωργία εντελώς τυχαίο παράδειγμα.
kostas_dr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Tip: ειχα παρει τηλ και ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει ευρωπαικο..... αλλα οταν το ανοιξα μονο Hindi ειχε στο manual.... Βρε μήπως είπαν Ινδοευρωπαϊκό και τα μπέρδεψες; 1
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φυσικα και δεν υπαρχει καμια διαφορα στις συσκευες.... Απλα οταν θα γινει το κακο μετα μπορει να τρεχεις με την εγγυηση... (αν ειναι εκτος ΕΕ φυσικα) H Cortana με καταλαβαινει , η Siri με αγνοει...... :-D Sent from my iPad Air using Insomnia κοιταξε, τα apple που "δεν ειναι ελληνικά" στην προκειμένη περίπτωση ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ σε σχέση με τα "Ελληνικά" οποτε αυτό το πρόβλημα δεν υφισταται απαραίτητα! Τωρα το ΝΟΤΕ απο την Ινδία ειναι πραγματικά οτι πιο κουλο εχω ακούσει ποτε! παίξε τζόκερ, η Βρες και παρε Iphone 5 με 299€ απο το γερμανο, whatever 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Κατά την διάρκεια παραγωγής μίας συσκευής τηλεφώνου κάποια από αυτά θα βγουν με κάποιο ψεγάδι-ελάττωμα που ίσως το κάνει λίγο πιο ευαίσθητο στην υγρασία ή να έχει περισσότερες πιθανότητες να βγάλει πρόβλημα. Αυτές τις συσκευές η εταιρία θα τις προωθήσει σε αγορές που τις αποφέρουν μικρότερα κέρδη. Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένες Πολιτείες, σίγουρα δεν είμαστε τέτοια αγορά. Δεν λέω βέβαια πως πουλάνε στην Γεωργία ελαττωματικά τηλέφωνα, αλλά οι πιθανότητες να αγοράσεις ελαττωματική συσκευή είναι περισσότερες απ' ότι στην Γερμανία. Βέβαια αν υπάρχει εγγύηση θα σε καλύψει, αλλά σκεφτείτε πόσος ντόρος θα γίνει αν ακουστεί ότι η Χ εταιρία βγάζει ελαττωματικά τηλέφωνα στην Αμερική και πόσος στην Γεωργία. Άλλο το reveiw του Αμερικάνου και άλλο του Γεωργιανού. Δεν έχω θέμα με τα "παραεισαγωγής", απλά αναφέρω το πως λειτουργούν οι εταιρείες. Η Γεωργία εντελώς τυχαίο παράδειγμα. Ενα λινκ παρακαλω για το παραπανω αν ειναι ευκολο Τα skroutzoμαγαζα ομως φερνουν και παραεισαγωγης, απο κατι Ινδιες, Καποτζη και παει λεγοντας...... Φυσικα η ευρωπαικη εγγυηση παυει να υσχυει σε αυτες τις περιπτωσεις και μετα τρεχεις σαν τρελος αν παθει κατι το τηλ σου. Οποτε αγορες μονο απο επωνυμα καταστηματα του εξωτερικου με καλα ratings..... Εχω ακουσει αλλη μια τετοια περιπτωση στο myphone. Η λυση ειναι να καλεσεις την εκαστοτε εταιρεια πριν την αγορα και να της δωσεις το ΙΜΕΙ της συσκευης που προκειται να αγορασεις. Θα σου πουν αν ειναι ευρωπαικο μοντελο ή οχι. Παντως θεωρω πως απο καταστηματα με καλες κριτικες στο skroutz δυσκολα θα πετυχεις ασιατικο μοντελο. 2
Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 κοιταξε, τα apple που "δεν ειναι ελληνικά" στην προκειμένη περίπτωση ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΓΥΗΣΗ σε σχέση με τα "Ελληνικά" οποτε αυτό το πρόβλημα δεν υφισταται απαραίτητα! Τωρα το ΝΟΤΕ απο την Ινδία ειναι πραγματικά οτι πιο κουλο εχω ακούσει ποτε! παίξε τζόκερ, η Βρες και παρε Iphone 5 με 299€ απο το γερμανο, whatever Kαι Τζοκερ επαιξα αλλα πηρα τα @@ μου…. χαχχαχαχααχ Τα μηλα, ευτυχως εχουν worldwide warranty…... Τοσο χαμηλα τα εριξαν τα 5αρια στο Γερμανο ??? Εχω ακουσει αλλη μια τετοια περιπτωση στο myphone. Η λυση ειναι να καλεσεις την εκαστοτε εταιρεια πριν την αγορα και να της δωσεις το ΙΜΕΙ της συσκευης που προκειται να αγορασεις. Θα σου πουν αν ειναι ευρωπαικο μοντελο ή οχι. Παντως θεωρω πως απο καταστηματα με καλες κριτικες στο skroutz δυσκολα θα πετυχεις ασιατικο μοντελο. Ειχα παρει και τηλ, και με ειχαν διαβεβαιωσει κιολας, τρομαρα τους…. Anyway, τωρα απολαμβανει το συρταρι μου εδω και 2 χρονια….. Επισης παιζουν εκτος απο ασιατικα, και απο Ηνωμενα Αραβικα Εμιρατα….. (ευτυχως δεν ειμουν εγω ο τυχερος) Οπως το λες, καταστηματα με καλες κριτικες πιστευω ειναι μια χαρα... Αλλα πραγματικα ειναι σπανιο, αλλα οχι και απιθανο. 1
paylidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τοσο χαμηλα τα εριξαν τα 5αρια στο Γερμανο ??? μουφιά ήταν... σιγα μην πεσει τηλεφωνο apple διετίας κατω απο 500, θα τους πεσει ο *ωλος... 1
Par1s* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ενα λινκ παρακαλω για το παραπανω αν ειναι ευκολο Τι link; Που να λέει ας πούμε "εμείς η Χ εταιρεία πουλάμε την δεύτερης κατηγορίας πραμάτεια μας στις τάδε χώρες"; Ή ένα άρθρο, απλά γραμμένο στο Internet, που μπορεί να το έγραψα κι εγώ εχθές; Είναι κοινό μυστικό, ότι όλες οι εταιρίες λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Όχι μόνο στον χώρο της τεχνολογίας. Γκούγκλαρα από περιέργεια και βρήκα αυτό το άρθρο στα πρώτα αποτελέσματα, με πηγή την «Καθημερινή της Κυριακής».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα