Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας για προθεσμιακή κατάθεση κατάλαβα ότι είναι ψιλολαβύρινθος. Κάνω έρευνα για ένα μικρό ποσό κάτω των 10.000 με το καλύτερο επιτόκιο 12μηνης διάρκειας. Είδα ότι τα υψηλότερα τα έχει η τράπεζα ηπείρου ( ; ) αλλά δεν ξέρω το θέμα αξιοπιστίας της. Θα προτιμούσα για να είμαι ειλικρινής κάποια εκ των Alpha , Πειραιώς. Επίσης για το Παρακαταθηκών είδα ψηλά επιτόκια όμως και εδώ τίθεται το θέμα της αξιοπιστίας. Εν πάση περιπτώσει θα ήθελα τη γνώμη σας/εμπειρία σας.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κακή εποχή για προθεσμιακές, δεν πρόκειται να βρεις πανω απο 2%. Θα απέφευγα αγνωστες τράπεζες και πειραιώς, αν και πλεον δεν υπάρχει σενάριο χρεοκοπίας στον ορίζοντα. 

Δημοσ.

Ψάχνοντας για προθεσμιακή κατάθεση κατάλαβα ότι είναι ψιλολαβύρινθος. Κάνω έρευνα για ένα μικρό ποσό κάτω των 10.000 με το καλύτερο επιτόκιο 12μηνης διάρκειας. Είδα ότι τα υψηλότερα τα έχει η τράπεζα ηπείρου ( ; ) αλλά δεν ξέρω το θέμα αξιοπιστίας της. Θα προτιμούσα για να είμαι ειλικρινής κάποια εκ των Alpha , Πειραιώς. Επίσης για το Παρακαταθηκών είδα ψηλά επιτόκια όμως και εδώ τίθεται το θέμα της αξιοπιστίας. Εν πάση περιπτώσει θα ήθελα τη γνώμη σας/εμπειρία σας.

ηπειρου ποσο???
Δημοσ.

Στην ηπειρου 2.20 εχει.. Αλλα εγω προσωπικα την ακουσα πρωτη φορα. Πειραιως γιατι οχι; Ηταν μεσα στις 3 που περασαν τα stress tests.

Δημοσ.

Γιατι ειχε αγορασμένο το μεγαλύτερο μερος από τα χρεη της χωρας σε σχεση με τις υπολοιπες. Αλλά εντάξει δυσκολα να γινει αναλογο μπαμ με την Κυπρο αφου εχουν διαλέξει αλλο δρομο. 

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει καποια προθεσμιακη που να ξεχωριζει αυτον το καιρο. Επιτοκιο με αυτα τα λεφτα ειναι αδυνατο να βρεις πανω απο 2% (ουτε 2 λογικα) σε καποια απο τις συστημικες. Οι μονες 2 που θα προτεινα, οχι λογο επιτοκιου, ειναι απο την Πειραιως την "Στα μετρα σου" που εχει το θετικο οτι την φτιαχνεις οπως εσυ θες (πχ μπορεις να βαλεις να παρεις τους τοκους μπροστα,να βαλεις να μπορεις να παρεις τα λεφτα χωρις να πρεπει να πληρωσεις ή να μπορεις να προσθεσεις/αφαιρεσεις λεφτα οποτε θες) και της Αλφα την "Προθεσμιακη με Bonus" (ή οπως λεγεται) η οποια περα απο τον τοκο (μικρο) σου δινει και Bonus ποντους στην πιστωτικη της (που αν γενικα χρησιμοποιεις πιστωτικη συμφερει αρκετα)

Τωρα την Ηπειρου δεν την ξερω και θα την εμπιστευομουνα μονο αν ημουν απο γεωγραφικο κομματι που εκφραζει και ηξερα τι παιζει. (οπως πχ οι Κρητικοι που πανε στην στην Πανγκρητια :P )

Παντως το ποσο αυτο δυστυχως θεωρειται γενικος αρκετα μικρο για προθεσμιακη:/

Δημοσ.

Eurobank live banking. Ανοίγεις λογαριασμό απο τον υπολογιστή σου και:

Σου προσφέρει προνομιακό επιτόκιο 0.75% αν το υπόλοιπό σου είναι έως € 3.000, 1,75% εάν το υπόλοιπο σου είναι πάνω από €3.000 και μηνιαία πληρωμή τόκων για να βλέπεις κάθε μήνα Live τα χρήματά σου να αυξάνονται!

http://www.eurobank.gr/livebanking/livebanking.aspx

Θα παίρνεις ξέρω γω 13 ευρώ το μήνα χωρίς να είναι σε προθεσμία! Άντε να βρεις αλλού με 16 ευρώ το μήνα! Πραγματικά δίχως νόημα να ασχοληθείς νομίζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...