Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας τροπος για να γινει ο υπολογισμος ειναι ετσι

βαζεις 10.000 πχ με επιτοκιο 2%

κανεις 10.000 Χ 2=20.000/100=200/12=16,6 -15%(φορος)=14,1 τον μηνα

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν γίνει κάτι τρομερό.... που δεν θα γίνει αλλά λέμε αν.... τότε ναι θα είσαι ΠΙΟ ασφαλής σε μια από αυτές τις 2.

Η εθνική δεν είναι τόσο καλά όσο πιστεύαμε/ουμε μιας και την ανεφερες από ότι γνωρίζω.Για τις υπόλοιπες που γράφεις δεν έχω άποψη.

Εν προκειμένω κανείς λάθος.

Η Εθνική έχει δείκτη δανειακών κεφαλαιων/αποταμιευτικων 84% όταν διεθνώς είναι αποδεκτό ακόμα και το 110%. Δλδ. Από τα 100 ευρώ που έχει σε καταθέσεις, έχει δανείσει τα 84, όταν οι άλλες τράπεζες έχουν πάνω από 100. Το χαρτοφυλάκιο της είναι το πιο υγιές όλων των τραπεζών στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία , πράγμα που δεν έχουν άλλες τράπεζες, κατέχει ένα πολύ καλό φιλέτο αξίας 2 δις περίπου την Financebank.

Προσωπικά, αν είχα ένα ποσό στην άκρη από τις οικονομίες μου , στην Εθνική θα το έβαζα και ας είχε επιτόκιο 1%, παρά το 3% μιας Συνεταιριστικής.

Μην τρελαθούμε και προπαντός μην ακούμε πληρωμένους δημοσιογραφισκους που γράφουν ότι θέλουν τα αφεντικά τους στα οικονομικα sites.

Δημοσ.

Εν προκειμένω κανείς λάθος.

Η Εθνική έχει δείκτη δανειακών κεφαλαιων/αποταμιευτικων 84% όταν διεθνώς είναι αποδεκτό ακόμα και το 110%. Δλδ. Από τα 100 ευρώ που έχει σε καταθέσεις, έχει δανείσει τα 84, όταν οι άλλες τράπεζες έχουν πάνω από 100. Το χαρτοφυλάκιο της είναι το πιο υγιές όλων των τραπεζών στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία , πράγμα που δεν έχουν άλλες τράπεζες, κατέχει ένα πολύ καλό φιλέτο αξίας 2 δις περίπου την Financebank.

Προσωπικά, αν είχα ένα ποσό στην άκρη από τις οικονομίες μου , στην Εθνική θα το έβαζα και ας είχε επιτόκιο 1%, παρά το 3% μιας Συνεταιριστικής.

Μην τρελαθούμε και προπαντός μην ακούμε πληρωμένους δημοσιογραφισκους που γράφουν ότι θέλουν τα αφεντικά τους στα οικονομικα sites.

Επίσης έχει και κέρδος 1,2 δις μέχρι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...