Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σκοπεύω να αγοράσω κινητό από ελληνικό e-shop που δεν δέχεται paypal πληρωμές! Ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος?? Στη χρεωστική δεν θέλω να το χρεώσω, γιατί είναι ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου και φοβάμαι. Επίσης, θέλω κάτι που να γίνεται σχετικά γρήγορα και εύκολα, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για επισκεψη σε τραπεζικό κατάστημα, λόγω δουλειάς!

Δημοσ.

ευτυχες το 2002, ow wait, 2014.Q4...

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αντικαταβολή ή παραλαβή απο τοπικό καταστημα. Απο ποιο e-shop θα το παραγγείλεις;

• Like 4
Δημοσ.

Για να ζητάω συμβουλές για πληρωμή μέσω τράπεζας, προφανώς και δεν μπορώ να πληρώσω διαφορετικά....Με αντικαταβολή θα μου χρεώσει +5 ευρώ και από κατάστημα δεν μπορώ να το παραλάβω, γιατί είμαι εκτός Αθηνών... Για τις prepaid έχει κανείς γνώμη?

Δημοσ.

Θα κάτσεις να βγάλεις ολόκληρη prepaid για 1 αγορά;; Πλήρωσε τα +5€ για την αντικαταβολή και τελείωσε το θέμα!

Εαν θέλεις γενικά να συνεχίσεις να κάνεις αγορές Online, τότε βγάλε μια prepaid, για να εχεις το μυαλό σου ήσυχο!

Δημοσ.

Όχι δεν έχει. Γενικά, μιας και προέκυψε το θέμα λέω να βγάλω μία για να την έχω γενικά για online αγορές! Σε ένα άλλο thread είδα ότι η Εθνική έχει βγάλει virtual prepaid! Εσείς τι λέτε, virtual ή κλασική?

• Moderators
Δημοσ.

Όχι δεν έχει. Γενικά, μιας και προέκυψε το θέμα λέω να βγάλω μία για να την έχω γενικά για online αγορές! Σε ένα άλλο thread είδα ότι η Εθνική έχει βγάλει virtual prepaid! Εσείς τι λέτε, virtual ή κλασική?

Ούτε virtual, ούτε κλασική, μόνο debit.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο κατάστημα είναι;

Εάν είναι Mobilehellas, Kaisershop, Birdphone, MMPlanet, ToKinito, VNP, Phonegallery κάνε τους έμβασμα με κλειστά μάτια.

Εάν είναι κάποιο άλλο πες μας ποιο είναι να σου πω εάν είναι legit να κάνεις εκεί έμβασμα :)

Δημοσ.

Ούτε virtual, ούτε κλασική, μόνο debit.

Γιατι όχι virtual; εγώ έχω Virtual Prepaid για ιντερνετικες αγορές και την έχω βολευτεί πολύ...

Δημοσ.

Γιατι όχι virtual; εγώ έχω Virtual Prepaid για ιντερνετικες αγορές και την έχω βολευτεί πολύ...

Γιατί δεν συμφέρει συγκριτικά με τις debit απο άποψη προμηθειών και ευκολίας συναλλαγών .

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως τελικά την έβγαλα τη virtual της Εθνικής fyi... Και δεν έχω και κάποιο παράπονο! Η διαδικασία για να τη βγάλω ήταν πολύ γρήγορη και δεν είχα και φόβο για τα λεφτά του λογαριασμού μου. Τώρα για την προήθεια φόρτισης πραγματικά 2 ευρώ δεν είναι τίποτα μπροστά στα 360 που έδωσα για το κινητό! :P

Δημοσ.

Τα 5 της αντικαταβολής είναι μόνο για 1 αγορά, ενώ την προμήθεια της φόρτισης την πληρώνεις 1 φορά και κάνεις πολλές αγορές αν βάλεις παραπάνω λεφτά. Άσε που φοβάμαι να έχω τόσα μετρητά και στο σπίτι και στην τσάντα μου, γιατί μένω και σε περίεργη περιοχή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...