Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστός. Θα επέλεγα πάντως ελληνικό κατάστημα, μιας και τα παραεισαγωγής δεν έχουν την υποστήριξη που περιμένεις και δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις ρίσκο για τέτοια, αστεία, ποσά ;)

Σίγουρα, για ένα 20αρικο χίλιες φορές να το πάρεις από Public.

Δημοσ.

Τελικα πηρα το Motorola (και ναι, απο τα public). Σουπερ η συσκευουλα, ωραια οθονη με ζωηρα χρωματα. Τωρα συνειδητοποιησα το ποσο μπακατελα ηταν η προηγουμενη συσκευη μου, εχω υποστει ενα ελαφρο πολιτισμικο σοκ. Το μονο ειναι που θελει μινιSim και πρεπει να παω να την αλλαξω (δε παιζει να την κοψω μονος μου, too abalos for that)

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, αν θελει κανενας καμια πληροφορια ευχαριστως οτι μπορω.

Με ρωτησε ενας φιλος για το SAR της συσκευης

Στο εγχειριδιο γραφει (μεγιστες τιμες)

για το κεφαλι: 0.687 W/kg

για το σωμα 0.520 W/kg

Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το τσεκαρω μεσα απο τη συσκευη, υπαρχει εφαρμογη ή καποια ρυθμιση για αυτο;

Δημοσ.

Τελικα πηρα το Motorola (και ναι, απο τα public). Σουπερ η συσκευουλα, ωραια οθονη με ζωηρα χρωματα. Τωρα συνειδητοποιησα το ποσο μπακατελα ηταν η προηγουμενη συσκευη μου, εχω υποστει ενα ελαφρο πολιτισμικο σοκ. Το μονο ειναι που θελει μινιSim και πρεπει να παω να την αλλαξω (δε παιζει να την κοψω μονος μου, too abalos for that)

Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, αν θελει κανενας καμια πληροφορια ευχαριστως οτι μπορω.

Με ρωτησε ενας φιλος για το SAR της συσκευης

Στο εγχειριδιο γραφει (μεγιστες τιμες)

για το κεφαλι: 0.687 W/kg

για το σωμα 0.520 W/kg

Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να το τσεκαρω μεσα απο τη συσκευη, υπαρχει εφαρμογη ή καποια ρυθμιση για αυτο;

Δεν το εχω το κινητο αλλα δοκιμασε να πας:

Ρυθμισεις-Σχετικα με το τηλεφωνο-Ρυθμιστικες λειτουργιες και εκει θα σου βγαλει την τιμη sar που ομως δεν ειναι για Ευρωπη,αλλα για Ινδια νομιζω.Και εκει γραφει sar 1,52W/kg Head και 0,894 W/kg Body.

Δες το και πες μας...

Δημοσ.

Δεν το εχω το κινητο αλλα δοκιμασε να πας:

Ρυθμισεις-Σχετικα με το τηλεφωνο-Ρυθμιστικες λειτουργιες και εκει θα σου βγαλει την τιμη sar που ομως δεν ειναι για Ευρωπη,αλλα για Ινδια νομιζω.Και εκει γραφει sar 1,52W/kg Head και 0,894 W/kg Body.

Δες το και πες μας...

Πραγματι, για ινδια λεει, ειναι οι τιμες που λες.

Αυτό σημαίνει άλλα κινητά πουλάνε στην Ινδία ή USA και άλλα Ευρώπη? Σε άλλο εργοστάσιο γίνονται από άλλα υλικά πιο ασφαλή!? Κάποιο από τα δύο λογικά δεν ισχύει. Η πράγματι το κινητό έχει τόσο και το εγχειρίδιο λέει ψέμματα ή το εγχειρίδιο λέει αλήθεια και το κινητό λέει ψέμματα. Εμένα πιο λογικό μου ακούγεται το κινητό....λογικά!

Δημοσ.

Αυτό σημαίνει άλλα κινητά πουλάνε στην Ινδία ή USA και άλλα Ευρώπη? Σε άλλο εργοστάσιο γίνονται από άλλα υλικά πιο ασφαλή!? Κάποιο από τα δύο λογικά δεν ισχύει. Η πράγματι το κινητό έχει τόσο και το εγχειρίδιο λέει ψέμματα ή το εγχειρίδιο λέει αλήθεια και το κινητό λέει ψέμματα. Εμένα πιο λογικό μου ακούγεται το κινητό....λογικά!

Τα κινητα λογικα ειναι τα ιδια.Αυτο που αλλαζει μαλλον ειναι ο παροχος και η τεχνολογια-προτυπα κλπ που χρησιμοποιει.

Αλλο sar εχει στην Ευρωπη 1 κινητο και αλλο sar εκτος Ευρωπης.

Δημοσ.

Το GSMarena λέει 4.2. in GSMArena we trust :D

Όπως είπα ΟΛΑ τα Lenovo με του που τα αγοράζεις παίρνουν Kit Kat, όπως αυτό το S860 που πουλιέται εδώ Ελλάδα....οπότε μην πιστεύεται το 4.2

post-64788-0-66986400-1415993011_thumb.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...