Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ναι, επειδή ο περιορισμός για το 4Κ είναι η Vram και όχι η ιπποδύναμη των σημερινών GPU.
Ntinaras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Οι κονσολαδες το τερμάτισαν το παιχνίδι το 2013 εσυ περιμενε 2 χρονια να παίξεις και αυτοι που κατεβαζουν CAM-TS βλεπουν τις ταινιες κανα χρονο πριν απο εμας που βλεπουμε BLU-RAY... so fuckin' what? 8
g8anos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το first person στο gta5 είναι κάτι που το περίμενα πως κ πως... Για το 4 ειχαν βγει mods για να το κανεις αυτο αλλα δεν ηταν optimized. Ελπιζω αυτη η καθυστεριση για το pc να σημαίνει ενα polished product, σε αντίθεση με το 4. Αν πληρεί τις προυποθέσεις, ευχαρίστως να τους σκάσω και 50ε και 60ε για να το αγοράσω original, ωστε να ενισχύσω την προσπάθεια των devs...! Αν δεν την παλέψει η 7950 με το gta, θα τσιμπήσω μια 970gtx και νομιζω θα ειμαι υπερκομπλε για 1080p
erevos_csd Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ελπιζω αυτη η καθυστεριση για το pc να σημαίνει ενα polished product, σε αντίθεση με το 4. Αν δεν την παλέψει η 7950 με το gta, θα τσιμπήσω μια 970gtx και νομιζω θα ειμαι υπερκομπλε για 1080p Δεν νομίζω η Rockstar να κάνει τα καμώματα της Ubisoft, ειδικά μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που είχε για optimization.
MrHavoC Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Για 4K για κάρτες (δυστυχώς η μια δε φτάνει) τα θες τα 700-800 τουλάχιστον. Για 1080 όπως λες με μία κάρτα των 200 μάλλον θα είσαι οκ, απλά να πούμε ότι σε αυτό το κόστος δε θεωρείται high end Νομίζω ότι η R9 270X 2GB DDR5 θεωρείται high end και παίζει γύρω στα 180. Εντάξει όταν είπα high end δεν εννοούσα Titan, μιλούσα για φτηνές high end κάρτες. αυτην εχω και πιστευω ειναι απτις καλυτερες value for money καρτες της αγορας. την βρισκεις και μτχ με 140-150 ευρω και με υπολοιπο εγγυησης
syma Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εχουν βγει μηπως τπτ pc specs(requirements) για το παιχνιδι???
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αν το παιχνιδι στα PC ειναι ιδιο με PS4, λυπαμαι αλλα δεν αγοραζω. Δεν με νοιαζει που θα καθυστερησει 2 μηνες (ισα ισα, ουτος η αλλος δεν βιαζομαι να το αγορασω με τοσα παιχνιδια που κυκλοφορουν συντομα), αλλα με νοιαζει αν θα καθυστερησει χωρις καμια βελτιωση απλα και μονο για να προμοταρι το PS4.
f1vettel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Οι κονσολαδες το τερμάτισαν το παιχνίδι το 2013 εσυ περιμενε 2 χρονια να παίξεις με 720p/30fps λεω και ευχαριστω για την αναμονη
Cowboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αν το παιχνιδι στα PC ειναι ιδιο με PS4, λυπαμαι αλλα δεν αγοραζω. Δεν με νοιαζει που θα καθυστερησει 2 μηνες (ισα ισα, ουτος η αλλος δεν βιαζομαι να το αγορασω με τοσα παιχνιδια που κυκλοφορουν συντομα), αλλα με νοιαζει αν θα καθυστερησει χωρις καμια βελτιωση απλα και μονο για να προμοταρι το PS4. Το αρθρο δεν το διαβασες... 4Κ textures φιλε, τι αλλο θες δηλαδη? Η PS4/Xbone εκδοση θα τρεχει στα ~900p 30fps με χαμηλωμενα settings οπως συνηθως.
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το αρθρο δεν το διαβασες... 4Κ textures φιλε, τι αλλο θες δηλαδη? Η PS4/Xbone εκδοση θα τρεχει στα ~900p 30fps με χαμηλωμενα settings οπως συνηθως. Nαι αλλα αν στα 900p τρεχει χειροτερα στο PC μου απο οτι στο ps4 να τα βρασω τα 4k.
stavros88 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη θα βγει για PC 2 μηνες μετα τα ps4/xb1 για να προμοταρει αυτες τις εκδοσεις?Τα πιστευετε αυτα που γραφετε?Το ιδιο παιχνιδι που πουλησε 35m στις προηγουμενες κονσολες?ΟΚ.... Επισης πως ακριβως η αναλυση θα ειναι ~900p?Θα πεφτει στα 878p που και που?Ασε που η rock star ειπε θα ειναι 1080p...Λεπτομερειες για κυνηγους των pixel
Cowboy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Nαι αλλα αν στα 900p τρεχει χειροτερα στο PC μου απο οτι στο ps4 να τα βρασω τα 4k. Δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρινεις το PC σου με το PS4, αλλα στα 1080p και ανωτερα settings απο το PS4/Xbone θα μπορείς να το παιξεις και με μια κάρτα των 150ευρω, AMD R9 270.
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδη θα βγει για PC 2 μηνες μετα τα ps4/xb1 για να προμοταρει αυτες τις εκδοσεις?Τα πιστευετε αυτα που γραφετε?Το ιδιο παιχνιδι που πουλησε 35m στις προηγουμενες κονσολες?ΟΚ.... Τοτε γιατι βγαινει 2 μηνες μετα?
Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γελαω με αυτα που βλεπω ρε ειστε με τα καλα σας ?πλακα κανετε ετσι ο αλλος λεει ουαααααααουυυυ 4κ και τα μυαλα στα καγκελα που παιζει να εχει CRT οθονη ετσι? με το PS4 μια χαρα ειμαι δεν πειραζει ασ μην βλεπω με το FXAA που εχετε εσεις την ουρα της αγελαδας απο 500 μετρα ο καλος gamer δεν κοιταει τα γραφηκα αλλα το gameplay για αυτο και το καλυτερο παιχνιδι ειναι και θα ειναι uncharted και last of us btw κοιταξτε και τι pc εχω το λεω για να προλαβω τους εξυπνακιδες.
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γελαω με αυτα που βλεπω ρε ειστε με τα καλα σας ?πλακα κανετε ετσι ο αλλος λεει ουαααααααουυυυ 4κ και τα μυαλα στα καγκελα που παιζει να εχει CRT οθονη ετσι? με το PS4 μια χαρα ειμαι δεν πειραζει ασ μην βλεπω με το FXAA που εχετε εσεις την ουρα της αγελαδας απο 500 μετρα ο καλος gamer δεν κοιταει τα γραφηκα αλλα το gameplay για αυτο και το καλυτερο παιχνιδι ειναι και θα ειναι uncharted και last of us btw κοιταξτε και τι pc εχω το λεω για να προλαβω τους εξυπνακιδες. Μεταξυ μας τωρα, αμα ο καλος gamer (τι ειναι ο καλος gamer αραγες) δεν κοιταει τα γραφΗκα (με ι btw) αλλα το gameplay τοτε γιατι εσυ, σαν καλος gamer αγορασες καινουργια κονσολα και δεν εμενες στην παλια? Να φανταστω το GTA V δεν θα το αγορασεις για PS4 αλλα για 3 γιατι εισαι καλος gamer Btw, δεν υπαρχει καλυτερο παιχνιδι, υπαρχουν γουστα. Δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρινεις το PC σου με το PS4, αλλα στα 1080p και ανωτερα settings απο το PS4/Xbone θα μπορείς να το παιξεις και με μια κάρτα των 150ευρω, AMD R9 270. Nαι, μονο που δεν το ξερεις, εικασιες κανεις οπως και γω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα