Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μεταξυ μας τωρα, αμα ο καλος gamer (τι ειναι ο καλος gamer αραγες) δεν κοιταει τα γραφΗκα (με ι btw) αλλα το gameplay τοτε γιατι εσυ, σαν καλος gamer αγορασες καινουργια κονσολα και δεν εμενες στην παλια? Να φανταστω το GTA V δεν θα το αγορασεις για PS4 αλλα για 3 γιατι εισαι καλος gamer Btw, δεν υπαρχει καλυτερο παιχνιδι, υπαρχουν γουστα. Nαι, μονο που δεν το ξερεις, εικασιες κανεις οπως και γω. γιατι εχει καινουργια χαρακτηριστικα μηπως? και οτι θα βγαλει καινουργια παιχνιδια που δεν θα εχει το ps3?
Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 δεν το λεω για να προσβαλω κανεναν παιδια αλλα το βρισκεται τοσο σημαντικο ? αμα ειχα ps2 θα ελιωνα με το san andreas τι gta5 και μαμακιες.
f1vettel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Γελαω με αυτα που βλεπω ρε ειστε με τα καλα σας ?πλακα κανετε ετσι ο αλλος λεει ουαααααααουυυυ 4κ και τα μυαλα στα καγκελα που παιζει να εχει CRT οθονη ετσι? με το PS4 μια χαρα ειμαι δεν πειραζει ασ μην βλεπω με το FXAA που εχετε εσεις την ουρα της αγελαδας απο 500 μετρα ο καλος gamer δεν κοιταει τα γραφηκα αλλα το gameplay για αυτο και το καλυτερο παιχνιδι ειναι και θα ειναι uncharted και last of us btw κοιταξτε και τι pc εχω το λεω για να προλαβω τους εξυπνακιδες. Βαλε ενα console gamer και ενα pc gamer να παιξουνε cod/bf αντιπαλοι...Ζητημα να κανει 2 κιλλ ο κονσολας 1
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 γιατι εχει καινουργια χαρακτηριστικα μηπως? και οτι θα βγαλει καινουργια παιχνιδια που δεν θα εχει το ps3? Τι χαρακτηριστικα εχει που χρειαζεται ο "καλος ο gamer" και δεν μπορουσε αν τα εχει το ps3? Το οτι θα βγαλει καινουργια παιχνιδια οφειλεται στο οτι οι "καλοι gamers" οπως εσυ το αγοραζουν. Αν δεν πουλαγε επειδη οι "καλοι gamers" οπως εσυ δεν ενδιαφερονται για γραφικα, τοτε ολα τα παιχνιδια θα βγαιναν στο PS3. Mη κοροιδευομαστε, κριμα ειναι δεν το λεω για να προσβαλω κανεναν παιδια αλλα το βρισκεται τοσο σημαντικο ? αμα ειχα ps2 θα ελιωνα με το san andreas τι gta5 και μαμακιες. Eχεις PC ομως που παιζει San andreas αλλα μαλλον δεν λιωνεις σε αυτο αλλα περιμενεις το GTA V. Hypocrite much? Η μηπως τον i7 και την 570 την πηρες για να παιζεις σε low resolution / low details μιας και εισαι "καλος gamer"?
Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Βαλε ενα console gamer και ενα pc gamer να παιξουνε cod/bf αντιπαλοι...Ζητημα να κανει 2 κιλλ ο κονσολας που κολλαει αυτο? που το ξερεις ? καταρχας το bf το να παιζεις στο pc ειναι γελιο και θα σου πω και γιατι. Γιατι το αμερικανακι θα εχει razer mouse και razer keyboard duble gtx690 με με ι7 ενω ο Ελληνας θα εχει turbo-x που με το 2ο κλικ θα κανεις teamkill στους δικους σου ασε που ο καθενας sto pc εχει διαφορετικα fps οποτε επηρεαζει το gameplay σου.
KilliK Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Βαλε ενα console gamer και ενα pc gamer να παιξουνε cod/bf αντιπαλοι...Ζητημα να κανει 2 κιλλ ο κονσολας ουτε καν αυτα. 1
f1vettel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ασε που ο καθενας sto pc εχει διαφορετικα fps οποτε επηρεαζει το gameplay σου. vsync το pc της υπογραφης στο χαρισανε?
Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 vsync το pc της υπογραφης στο χαρισανε? ναι ο αγ βασιλης...
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ουτε καν αυτα. Εχει κονσολα ή καταρρακτη ο πρασινος? Kαι γιατι ειναι τοσο χαλια τα γραφικα?
Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 το pc το εχω για record και edit στα video που ανεβαζω απο ps4 οποτε δεν το πηρα για gaming ξερετε δεν ειναι μονο gaming το pc
f1vettel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 ξερετε δεν ειναι μονο gaming το pc αυτο δεν λειτουργει υπερ σου το ξερεις? 3
Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 φιλε ελεος στα μπιμ μου καταρχας το αν ειναι υπερ μου η κατα τωρα σου λεω για gaming οποτε ασε τα αλλα που ξερω καλυτερα :/
f1vettel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 φιλε ελεος στα μπιμ μου καταρχας το αν ειναι υπερ μου η κατα τωρα σου λεω για gaming οποτε ασε τα αλλα που ξερω καλυτερα :/ ε και εγω για gaming λεω...εκτος απο κανα προ ισως ο pc gamer ειναι ανωτερος απο τον console gamer σε πιθανο match-up
Rmacobra Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 φυσικα και ειναι γιατι μια καρτα για να παιξεις στα full γραφικα κοστιζει οσο ενα ps4 οποτε δεν διαφωνο σε αυτο αλλα αυτο που ειναι αστειο ειναι το οτι βγενουν και λενε ουαααα 4k κατσε ρε φιλε ποιος εχει 4k οθονη? μου θυμιζει το ελληνοπουλο που εχει iphone και δεν εχει καρτα
Just4fuN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 το pc το εχω για record και edit στα video που ανεβαζω απο ps4 οποτε δεν το πηρα για gaming ξερετε δεν ειναι μονο gaming το pc Ναι, αγορασες PC πριν 3-4 χρονια για να κανεις edit τα video του PS4 που βγηκε 3 χρονια μετα. Ελα, κοψε το δουλεμα φυσικα και ειναι γιατι μια καρτα για να παιξεις στα full γραφικα κοστιζει οσο ενα ps4 οποτε δεν διαφωνο σε αυτο αλλα αυτο που ειναι αστειο ειναι το οτι βγενουν και λενε ουαααα 4k κατσε ρε φιλε ποιος εχει 4k οθονη? μου θυμιζει το ελληνοπουλο που εχει iphone και δεν εχει καρτα Και το ps4 κοστιζει οσο ενα PC, τι να λεει αυτο? Εσυ ειπες οτι ο "καλος ο gamer" χεστηκε για τα γραφικα, και παραλληλα εχεις i7 / gtx 570 και PS4. Ας επαιρνες ενα ps2 να παιζες το San andreas οπως λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα