Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταλαβει τον συλλογισμο σας δεδομενο οτι η μητρικη σχεδον δεν παιρνει κατι αξιολογο!

Απλα ειμαι αποφασισμενος να δωσω μια ευκαιρια στο συστηματακι και οσο παει...

Παντως στο ebay φτηνη 775 εγω δεν βρισκω μιας και να ειναι καποια καπως φθηνη με τα μεταφορικα ξεπερναμε και τα 35 ευρω..

Τα ποσα που ανεφερα ειναι για μνημες και επεξεργαστη..

Οπως και να χει παντως μια βοηθεια την πηρα αφου μου επιβεβαιωσατε για την λιστα και τα συμβατα κομματια..

Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Δεν λέει κανείς να της βάλεις φωτιά της υπάρχουσας. Δικιά σου είναι κι έχεις κάθε δικαίωμα να προτιμάς την αναβίωσή της (προσωπικά μάλιστα είμαι afficionado του oldware).

Απλά τονίσαμε ότι με την λογική ("μας"), καλύτερα αλλαγή, για δικό σου καλό.

Μπορεί και λάθος να κάναμε, αλλά το σκεπτικό μας αυτό ήταν : "το καλό σου"...

(...και για την ακρίβεια, αφού απέφυγα να το γράψω πριν, προσωπικά ενοχλούμαι όταν δίνω απ' τον χρόνο μου, και βλέπω σχόλια όπως "λέτε να μην ήξερα; Αν ήταν θα το 'γραφα και μόνος μου - άλλο ζήτησα εγώ" κτλ...Όταν δηλαδή έχω την καλή διάθεση να βοηθήσω όπως κρίνω καλύτερα και δεν είμαι στο μυαλό του άλλου για το τί ξέρει και δεν ξέρει...Τεσπα, το 'πα.)

Περί μνημών, επειδή πρόσφατα έψαχνα για DDR1 1GB και συνειδητοποίησα ότι παίζουν γύρω στο 10άρι έκαστη κατ' ελάχιστο (τουλάχιστον σε αγγελίες φόρουμ όπως εδώ), πώς και αναφέρεις τιμή "10.5"...; Εκτός κι αν έχω καταλάβει κάτι λάθος και δεν ψάχνεις για τέτοιες, ή τεσπα έχεις άκρη για τέτοια τιμή...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν λέει κανείς να της βάλεις φωτιά της υπάρχουσας. Δικιά σου είναι κι έχεις κάθε δικαίωμα να προτιμάς την αναβίωσή της (προσωπικά μάλιστα είμαι afficionado του oldware).

Απλά τονίσαμε ότι με την λογική ("μας"), καλύτερα αλλαγή, για δικό σου καλό.

Μπορεί και λάθος να κάναμε, αλλά το σκεπτικό μας αυτό ήταν : "το καλό σου"...

(...και για την ακρίβεια, αφού απέφυγα να το γράψω πριν, προσωπικά ενοχλούμαι όταν δίνω απ' τον χρόνο μου, και βλέπω σχόλια όπως "λέτε να μην ήξερα; Αν ήταν θα το 'γραφα και μόνος μου - άλλο ζήτησα εγώ" κτλ...Όταν δηλαδή έχω την καλή διάθεση να βοηθήσω όπως κρίνω καλύτερα και δεν είμαι στο μυαλό του άλλου για το τί ξέρει και δεν ξέρει...Τεσπα, το 'πα.)

Περί μνημών, επειδή πρόσφατα έψαχνα για DDR1 1GB και συνειδητοποίησα ότι παίζουν γύρω στο 10άρι έκαστη κατ' ελάχιστο (τουλάχιστον σε αγγελίες φόρουμ όπως εδώ), πώς και αναφέρεις τιμή "10.5"...; Εκτός κι αν έχω καταλάβει κάτι λάθος και δεν ψάχνεις για τέτοιες, ή τεσπα έχεις άκρη για τέτοια τιμή...

Νομιζω οτι εχω και υπογραμισμενο το ευχαριστω στο μηνυμα μου και αλιμονο αν ηταν διαφορετικα..

Δημοσ.

...αδερφέ, ούτε νομίζω, ούτε είπα "είσαι αχάριστος".

Σχολίασα -μιας και τελικά δεν μου 'κατσε να το αποφύγω- μια κουβέντα σου, απλά.

Ούτε χάλασε η μέρα μου, ούτε σάλταρα, ούτε τίποτα. Ενοχλήθηκα, απλώς, και το δήλωσα. Τεσπα, μιας και όντως δεν ήταν κάτι "σοβαρό", ας μην το πριονίζω και το διογκώσω....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...