IKARIWTHS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 σε ευχαριστω,αυτες οι συσκευες ειναι παρομοιες με τις δυο που προαναφεραμε?ξερεις για πιο λογο η vodafone καρτα ενω την εβαλα σε ανδροιδ με ανοιχτα δεδομενα δεν ανοιγε το ιντερνετ?
loic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ειναι παρομοιες με τη διαφορα ομως οτι ειναι προιοντα εταιριων που ασχολουνται παραδοσιακα και εδω και χρονια με δικτυα, και οχι κινεζικες συσκευες που κολλαει η vodafone και η καθε vodafone τη σταμπα της πανω, και τις πουλαει μετα. Τελοσπαντων, ειναι πιο "επωνυμες" λυσεις. Τις εχω ψαξει λιγακι, με την εννοια οτι εχω διαβασει τα manual τους, εχουν παρομοιο και πανευκολο interface. To Revision B του DLink ειναι αυτο που πουλαει π.χ το Msystems (μαυρο με γκρι, το αλλο με το λευκο γυρω-γυρω ειναι το Revision A). Προσωπικα, αυτο θα διαλεγα. Οσο για το δευτερο... δεν μπορω να ξερω γιατι δεν ειχες Internet...
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 θελω να πιστευω οτι εφταιγε το κινητο που ειναι παλιο,και οτι αν τελικα παρω ταμπλετα με lte θα βαζοντας τη καρτα θα μπει κατευθειαν
chsam Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Για να εχεισ κινηση δεδομενων, πρεπει να βαλεις στο APN: internet.vodafone.gr ή αν βαλεις την sim απο το στικακι που ειναι συμβολαιο ή προπληρωμενο ιντερνερ πακετο, APN: internet Sent from my iPhone using Insomnia
IKARIWTHS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 τελικα απο βδομαδα θα προβω στην αγορά ενός wireless modem,εχει κανεις καμια αλλη προταση η να http://www.msystems.gr/index.php?product=14407 που μου ειπατε?
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 τελικα πηρα το rev b .απο αυριο θα σας πω εντυπωσεις
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 για καποιο λογο δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ ,για ριξτε μια ματια στις ρυθμίσεις και πειτε μου Profile:PID-1, Type : System ,Name :Vodafone GR,APN :internet.vodafone.gr,Protocol :IPv4 σαν λαθος μου γραφει : [ERROR] (2/3G Data Connection) PS Attach failed
IKARIWTHS Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 αλλαξα το apn σε internet kai δουλεψεκαλο το εργαλειο και γρηγορο,απο βδομαδα που θα παω και εκδρομη θα τσεκαρω και τη μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα