Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ευχαριστω,αυτες οι   συσκευες ειναι παρομοιες με τις δυο που προαναφεραμε?ξερεις για πιο λογο η vodafone καρτα ενω την εβαλα σε ανδροιδ με ανοιχτα δεδομενα δεν ανοιγε το ιντερνετ?

Δημοσ.

Ειναι παρομοιες με τη διαφορα ομως οτι ειναι προιοντα εταιριων που ασχολουνται παραδοσιακα και εδω και χρονια με δικτυα, και οχι κινεζικες συσκευες που κολλαει η vodafone και η καθε vodafone τη σταμπα της πανω, και τις πουλαει μετα. Τελοσπαντων, ειναι πιο "επωνυμες" λυσεις.

Τις εχω ψαξει λιγακι, με την εννοια οτι εχω διαβασει τα manual τους, εχουν παρομοιο και πανευκολο interface.

To Revision B του DLink ειναι αυτο που πουλαει π.χ το Msystems (μαυρο με γκρι, το αλλο με το λευκο γυρω-γυρω ειναι το Revision A). Προσωπικα, αυτο θα διαλεγα.

Οσο για το δευτερο... δεν μπορω να ξερω γιατι δεν ειχες Internet...

Δημοσ.

θελω να πιστευω οτι εφταιγε το κινητο που ειναι παλιο,και οτι αν τελικα παρω ταμπλετα με lte θα βαζοντας τη καρτα θα μπει κατευθειαν

Δημοσ.

Για να εχεισ κινηση δεδομενων, πρεπει να βαλεις στο APN: internet.vodafone.gr ή αν βαλεις την sim απο το στικακι που ειναι συμβολαιο ή προπληρωμενο ιντερνερ πακετο, APN: internet

Sent from my iPhone using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για καποιο λογο δε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ ,για ριξτε μια ματια στις ρυθμίσεις και πειτε μου

Profile:PID-1, Type : System ,Name :Vodafone GR,APN :internet.vodafone.gr,Protocol :IPv4

σαν λαθος μου γραφει :

[ERROR] (2/3G Data Connection) PS Attach failed

Δημοσ.

αλλαξα το apn σε internet kai δουλεψεκαλο το εργαλειο και γρηγορο,απο βδομαδα που θα παω και εκδρομη θα τσεκαρω και τη μπαταρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...