narutozoo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια!Χθες πηρα μια gigabyte g1 970 και αποφασισα σημερα να κανω oc...Θα ηθελα την γνωμη σας πανω στο ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για stability test! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2014 από narutozoo
orion1986 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 μια καλη λυση ειναι το furmark http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ 1
conkal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 καλυτερα κατεβασε το Msi Kombustor το οποιο περιεχει το furmark και ενα σωρο αλλα benches αν αντεξει το furmark κανα μισαωρο μετα βαλε το unigine valley καμια ωρα και αν τοτε αντεξει αυτο ξεκινα ενα παιχνιδι . Αν δεν καταρευσει μετα απο ενα σεβαστο χρονικο διαστημα παιξιματος (πχ μια ωρα) τοτε μαλλον εισαι κομπλε
narutozoo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Την εχω στα 1300 core clock και 1900 memory, και εχω τρεξει μια ωρα furmark και 1 κ 30 unigine heaven!αλλα οταν εβαλα το 3dmark(2013) σε loop μου εβγαλε error μετα απο κανα 10λεπτο!
conkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ε τοτε δεν ειναι σταθερη , ρυθμισε ρευμα ή συχνοτητα και επανελαβε... τι να σου πω ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα