Dynamics Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Μετά απο φόρματ απο Xp σε 7 έχω θέμα με την κάρτα γραφικών μου βγάζει κάτι κάθετες γραμμές με αποτέλεσμα να μπορώ να δώ τίποτα!το μηχάνημα είναι p4 3ghz 1giga ram και κάρτα γραφικών ati x1600 pro 256mb .το πρόβλημα το είχα και με τα Xp αλλά αφού άνοιξα το κουτί και τα καθάρισα όλα απο σκόνες κτλ. Και άλλαξα drivers δούλευε μια χαρά .τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει;δεν σηκώνει το μηχάνημα τα 7;και να βάλω πάλι τα Xp?τα έπαιξε η κάρτα;ειχα σκοπό να έχω τα 7 για παίζω μουσική κτλ κτλ και για Ίντερνετ ταινίες κτλ να έχω τα λινουξ Ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Κοίτα αφου το πρόβλημα υπήρχε και στα xp λογικά η κάρτα εχει πρόβλημα απλά μια στο κάνει μια όχι , δές λίγο τις θερμοκρασίες της με το hwmonitor αλλα και φυσιολογικές να ειναι παλι μπορεί να εχει πρόβλημα και τα xp να βάλεις
Dynamics Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το πρόβλημα το ειχα και με xp και μου έβγαζε ότι είχε πρόβλημα και το ανεμηστηρακι δούλευε τέρμα .οταν όμως άνοιξα τον υπολογιστή και τον καθάρισα Γτ είχε πολύ βρώμα και άλλαξα τους drivers δούλευε κανονικά !!εχθες που είδα ταινία δεν ειχα πρόβλημα αλλά οταν μπω Ίντερνετ αρχίζει κ τα χάνει !να κατεβάσω το προγράμμα κ να σ στείλω τις θερμοκρασίες; Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Ναι δώσε και τις θερμοκρασίες να δούμε αλλα και φυσιολογικές να ειναι αν η κάρτα έχει πρόβλημα τοτε δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο
Dynamics Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 την ανεβασα εδω απο το προγραμμα αν δεν μπορεις να την δεις πες μου https://imageshack.com/i/idfSCzOqp ευχαριστω! πως θα καταλαβω αν εχει προβλημα η καρτα μου?
driftingcris Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ναι... φίλε κατέβα λίγο πιο κάτω. Εκεί που λέει τις θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών. Για να το δεις μπορείς να την στρεσάρεις με furmark. Αλλά αν όντως έχει πρόβλημα είναι πολύ πιθανό με το furmark να την αποτελειώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα