Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

t8axj4.jpg

Αυτο το 'καμπουριασμα' της πρωτης εικονας, περα απο γυμναστηριο/φυσικοθεραπειες, υπαρχει αλλος τροπος σταδιακης βελτιωσης;

Ποσοι στεκεστε σε λαθος σταση, και πως προσπαθειτε να το αντιμετωπισετε;

Δημοσ.

αυτό το καμπούριασμα της πρώτης εικόνας για να φύγει πρέπει καταρχήν κάποιος που ξέρει να σου δείξει την σωστή στάση, να σε εκπαιδεύσει δηλαδή πώς να στέκεσαι σωστά, και μετά να το αυτοματοποιήσεις με προσπάθεια και επιμονή, σε φάση σαν να έχεις έναν από πάνω σου να σου ρίχνει μια μπούφλα μόλις καμπουριάζεις. Η άσκηση κάποιων μυών σαφώς θα βοηθήσει. Άλλος τυρόπος δεν υπάρχει, δυστυχώς. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (ανατομικό, είτε συγγενές είτε επίκτητο) που δεν επιτρέπει την σωστή στάση, οπότε προσπαθείς (αν γίνεται) να διορθώσεις το πρόβλημα ή να βελτιώσεις όσο μπορείς ή και να υποβοηθήσεις αν χρειάζεται.

Δημοσ.

κι εγω εχω τετοιο προβλημα αλλα εγω δε γυμναζομαι τωρα ιδιαιτερα δεν εχω χρονο κιολας... μετα ισως.. δεν ξερω αν διορθωνεται το προβλημα μου παντως.. νταξει το κεφαλι δε το'χω τοσο μπροστα, κυριως καμπουρα λιγο

Δημοσ.

Δυστυχως απο καποια ηλικια και μετα το χανεις το τραινο.
Εγω το εχασα στην εφηβεια και εκει διαμορφωσα την κακη σταση σωματος που εχω τωρα.

Αποτελεσμα να εχω κηλες στον αυχενα λογω της προσπαθειας μου να ισιωσω το σωμα μου και συνεχομενους πονους στην πλατη. 

Η γυμναστικη με βοηθησε αρκετα, αλλα θα εδινα τα παντα για να ξαναγυρισω στα 12-13-14-15 και να στεκομαι καμαρωτος αντι να καμπουριαζω επειδη "βαριομουν".

Δημοσ.

αν αρχισω απο τα 20 δηλαδη το εχασα....; με πολυ προσπαθεια, γυμναστικη, συμβουλες γιατρου κλπ... μη με αγχωνεις :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...