Wayward Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, ψάχνω να αγοράσω κάτι κοντά στα 200€ καθώς το Lumia 520 που έχω τώρα θα το δώσω στη σύζυγο διότι το δικό της το ZTE δεν παλεύεται πια. Ψάχνω τα εξής: Οθόνη περίπου 5" Δε θέλω να είναι από Κίνα Δεν έχω θέμα αν θα είναι WP ή Android Αν είναι android να μπορεί σίγουρα να πάρει lollipop Αξιοπρεπή κάμερα Καλή αυτονομία Όσο το δυνατόν λιγότερο lag και κολλήματα Micro SD σίουρα διότι βάζω μέσα αρκετή μουσική Σχετικά χαμήλό SAR (πχ το moto g αν ισχύει το 1,52 το αποκλείω) Ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποιαδήποτε βοήθεια.
papp0us Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καταλαβαίνεις οτι ζητάς το κινητό των ονείρων μας ε; Ολα αυτά μαζί δύσκολο να τα βρείς πακέτο στα 200€. Πες σε ποια απο τα παραπάνω είσαι λίγο παραπάνω ελαστικός μπας και κάνουμε δουλειά. Ας πούμε Android 200€ που να πάρει σίγουρα Lollipop και να μην είναι το Moto G, δεν υπάρχει. Ασε ολα τα υπόλοιπα. Να βλέπω υποχωρήσεις . Αν και μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις σε Windows Phone, αλλα για αυτά ας μιλήσει κάποιος ειδικότερος, εγώ δεν έχω επαφή
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Lumia 925 στα 196€ δεν βρίσκεις τόσο premium συσκευή πουθενά (α δεν ειδα οτι θες sd), Άρα lumia 735 από android πάντως μάλλον Moto g (δεν ξερω σε τι sar παίζουν) να υπάρχουν όλα αυτά που θες σε κινητό μάλλον δεν γίνεται, το 735 είναι η συσκευή που πλησιάζει σε όλα . Μάλλον έχει όλα όσα ζητάς, Το gsm arena αναφερει ως sar SAR US 1.38 W/kg (head) 0.78 W/kg (body) SAR EU 0.80 W/kg (head) 0.48 W/kg (body) Άρα το ευρωπαικό σου κάνει αν υπάρχει κάτι που δεν έχω δει ας το επισημάνει κάποιος
maddoctor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Lumia 925 (α δεν ειδα οτι θες sd) από android πάντως μάλλον Moto g (δεν ξερω σε τι sar παίζουν) να υπάρχουν όλα αυτά που θες σε κινητό μάλλον δεν γίνεται SAR=1.5!!!
Wayward Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Προφανώς είναι αρκετά αυτά που ζητάω αλλά δε νομίζω πως κάτι είναι πέρα της λογικής. Στην κάμερα μπορώ να κάνω υποχωρήσεις, πχ όταν λέω αξιοπρεπή εννοώ να μην είναι 3MP και με χάλια φακό και στην αυτονομία να μη χρειάζεται με μια λογική χρήση να το φορτίζω κάθε 15 ώρες. Κατά τα άλλα δε νομίζω πως ζητάω κάτι παράλογο... αν ναι οκ απλά δώστε μου κάποια γνώμη για το τι μπορώ να κάνω κοντά σε αυτά τα χρήματα Επίσης είναι αρκετές οι εταιρείες που έχουν ανακοινώσει lollipop για τις συσκευές τους απ' όσο έχω δει. Όχι μόνο η Motorola.
disqualified Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 έχω επεξεργαστεί το πιο πάνω μήνυμα μου και μου φαίνεται το lumia 735 έχει αυτά που ζητάς
xaniamike Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 σε αυτα που θες παιζει και το sony xperia m2 το οποιο εχει 160ευρω στο σκρουτζ αλλα ειναι νεο ακομα και δεν εχει δοκιμαστει. επισης νομιζω οτι εχει μεγαλα περιθωρια αλλα γουστα ειναι αυτα...
StigmaX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σε Android moto g 2014, σε Windows lumia 925. Το lumia είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα σαν συσκευή, αλλά κουβαλάει Windows...
Wayward Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Το Μ2 με ένα γρήγορο ψάξιμο βλέπω πως δε θα πάρει lollipop. Τα Windows όπως είπα και πιο πάνω δε με χαλάνε καθόλου, τώρα έχω ένα 520 και με καλύπτουν σα λειτουργικό σε αυτά που κάνω.
faronas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 σε αυτα που θες παιζει και το sony xperia m2 το οποιο εχει 160ευρω στο σκρουτζ αλλα ειναι νεο ακομα και δεν εχει δοκιμαστει. επισης νομιζω οτι εχει μεγαλα περιθωρια αλλα γουστα ειναι αυτα... Αντί για το Μ2 είναι καλύτερο το αδιάβροχο Μ2 aqua ή αν θέλει κάτι πιο οικονομικό σε sony να πάει στο xperia E3
chios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Πήγαινε σε κινέζο να πιάσουν τόπο τα λεφτά σου. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν και το παιδί 'ξηγήθηκε, θα spamάρω μαζί με τον Chios. Μιλάμε για ειρωνεία.Τα ίδια και το Moto G.
Wayward Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Χεχεχε thanks αλλά είπαμε Κίνα όχι. Αν έχετε κάποια πρόταση άλλη έχει καλώς
georgekz750 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν ισχυει αυτο που λενε εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399564&page=48 για το sar τοτε η τιμη που ειδες δεν ισχυει για το moto g. Εχουν βαλει φωτο απο το βιβλιαρακι της συσκευης. --> http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50187&d=1411423828
Wayward Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αν ισχυει αυτο που λενε εδω --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399564&page=48 για το sar τοτε η τιμη που ειδες δεν ισχυει για το moto g. Εχουν βαλει φωτο απο το βιβλιαρακι της συσκευης. --> http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=50187&d=1411423828 Χρήσιμο αυτό, σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα