Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνθεσω ενα gaming pc κομματι-κομματι γυρω στα 1000 ευρω.

Ειχα στο νου μου το e-shop για να γινει και το στησιμο εκει αλλα κατα καιρους εχω δει αρνητικα σχολια.

Εσεις τι προτεινετε?

Δημοσ.

Κοίτα... παίρνω συχνά πράγματα απο e-shop γιατί βάζει κάτι καλά πραματάκια και σε καλές τιμές, ειδικά στα crazy sundays, αλλά για να πω την αλήθεια αν ηθελα να φτιάξω ολόκληρο pc θα το απέφευγα γιατί έχω ακούσει διάφορα.

Και τι εννοώ με αυτό..... καλό χρυσό το eshop αλλά μέχρι να μη σου τύχει η στραβή.... αμα σου τύχει τράβα βγάλε άκρη.

Ένας ξάδελφος όμως πρίν μήνες πήρε τα πάντα απο eshop (μιλάμε για 2000+ λογαριασμό) και όλα μια χαρά. Για καλή του τύχη βέβαια...

Δημοσ.

το ιδιο μπορει  να συμβει με καθε καταστημα ομως. ειναι μη σε τυχει

απο κει και περα... εσυ επιλεγεις απο που θα τα παρεις

Δημοσ.

Για όλους θα ακούσεις αρνητικά,κάποια ήσσονος σημασίας-άλλα μεγαλύτερης και δικαιολογημένης για αυτούς που ακούς τα περισσότερα και χειρότερα.

Δημοσ.

Βασικα ειχα στο νου μου να παρω ολα τα κομματια απο εκει εκτος απο οθονη και καρτα γραφικων μιας κι απο τι βλεπω σε αυτα τα δυο υπαρχει μια ουσιαστικη διαφορα χρηματων στα σκρουτζομαγαζα.

Δημοσ.

To θέμα σου είναι το aftersales support (="σέρβις" στα...Ελληνικά). Και πώς πάει :

Αν πάρεις πράγματα από "μεγαλομάγαζο" (Ησόπ, Πλαίσιο, Μουλτιράμα, Πάμπλικ, Γιού και δεν συμμαζεύεται), το σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα φας ταλαιπωρία αν/όταν τους χρειαστείς.

Από την άλλη, το Ησόπ για παράδειγμα, έχει τα καλά των χαμηλών τιμών (σε γενικές γραμμές)/των προσφορών όπως ήδη ειπώθηκε, συν το ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρεωθείς μεταφορικά αν είναι να κάνεις κάποιο RMA, καθώς μαγαζιά τους υπάρχουν "σχεδόν παντού". Τα υπόλοιπα (Πλαίσιο πχ δεν έχουν τόσα).

Συμπέρασμα : ένα στοίχημα είναι, παίρνεις φθηνά από όπου σε βολεύει, και...εύχεσαι να μην τους χρειαστείς...

Αλλιώς, ίσως το καλύτερο (ή έστω από τα καλύτερα) ονόματα σχετικά με την εξυπηρέτησή τους, την έχει το Vision Studio στη Θεσ/νίκη (....το οποίο βολεύει φυσικά αν είσαι κοντά του, αλλιώς....μπλέκεις).

Κατά τ' άλλα, είναι πώς θα σου κάτσει, όπως επίσης ειπώθηκε...

• Like 2
Δημοσ.

για αθηνα εχω ακουσει και διαβασει εδω στο φορουμ καλα λογια για τα msystems.gr , mgmanager.gr ομως εχουν ακριβοτερες τιμες και λιγοτερη ποικιλια(ειδικα το msystems)

• Like 1
Δημοσ.

To θέμα σου είναι το aftersales support (="σέρβις" στα...Ελληνικά). Και πώς πάει :

Αν πάρεις πράγματα από "μεγαλομάγαζο" (Ησόπ, Πλαίσιο, Μουλτιράμα, Πάμπλικ, Γιού και δεν συμμαζεύεται), το σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα φας ταλαιπωρία αν/όταν τους χρειαστείς.

Από την άλλη, το Ησόπ για παράδειγμα, έχει τα καλά των χαμηλών τιμών (σε γενικές γραμμές)/των προσφορών όπως ήδη ειπώθηκε, συν το ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρεωθείς μεταφορικά αν είναι να κάνεις κάποιο RMA, καθώς μαγαζιά τους υπάρχουν "σχεδόν παντού". Τα υπόλοιπα (Πλαίσιο πχ δεν έχουν τόσα).

Συμπέρασμα : ένα στοίχημα είναι, παίρνεις φθηνά από όπου σε βολεύει, και...εύχεσαι να μην τους χρειαστείς...

Αλλιώς, ίσως το καλύτερο (ή έστω από τα καλύτερα) ονόματα σχετικά με την εξυπηρέτησή τους, την έχει το Vision Studio στη Θεσ/νίκη (....το οποίο βολεύει φυσικά αν είσαι κοντά του, αλλιώς....μπλέκεις).

διαφωνω για το βιζιον στουντιο ειχα παρει απο εκει υπολογιστη και ο τεχνικος τους μου εσπασε τη ψυκτρα του norhtbridge της μητρικης στη συναρμολογηση.

οταν του του πηγα για σερβισε τη μητρικη η οποια ηταν στην εγγυηση και πηγαινε για αντικατασταση μου ειπε οτι δε θα περασει και με αναγκασε να αγορασω αλλη

απαραδεκτοι.....

απο το  eshop δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε και εχω ψωνισει παρα πολλα απο εκει, ημουν πιο τυχερος

παντως απορω με μερικους, ποσοστα παιρνετε ? το σαιτ εχει γινει εντελως σκατα το καθε νουμερο μπαινει μεσα και γραφει οτι θελει

Δημοσ.

το σαιτ εχει γινει εντελως σκατα το καθε νουμερο μπαινει μεσα και γραφει οτι θελει

...αυτό, ξαναπές το.

Δημοσ.

...αυτό, ξαναπές το.

φιλε μου δεν εννοουσα εσενα, απλα ηθελα να πω για το vision studio την εμπειρια μου. με χαλασε πολυ γιατι η μητρικη ηταν ακριβη  πανω απο 300  ευρω asus deluxe και ο τεχνικος εντελως ανευθηνος ουτε καν θελησε να την επισκευασει, ακομα και αν ηταν δικο μου λαθος και να τη στειλει μηπως περασει η εγγυηση. απλα μου ειπε εγω δε μπορω να κανω τιποτα και με αναγκασε να αγορασω αλλη

Δημοσ.

Να πω μονο οτι απο τα παραπανω το Public και το Multirama δεν τα υπολογιζουμε καν για αγορα υπολογιστη,καθως εχουν κυριως ετοιμα Pc.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω καμμία εμπειρία με VS. Μετέφερα όσα έχω ανθιστεί εδώ και καμμιά πεντάρα χρόνια και από το παρόν φόρουμ, και από αλλού (αναφορικά με εμπειρίες άλλων). Θυμάμαι μάλιστα χαρακτηριστικά κάποιον πριν λίγο καιρό να μου λέει πόσο σπαθί του φέρθηκαν απ΄το VS με θέμα που είχε, τη στιγμή που η ίδια η μαμά εταιρία του προϊόντος ήταν τρεις λαλούν και δυο ψωλοβαρούν.

Εσύ πάλι, ανέφερες ΜΙΑ -έστω και προσωπική- περίπτωση που κάποιος εκεί μέσα έκανε μεγίστη μαλακία εις βάρος σου.

Αν τα ζυγίσουμε αυτά τα δυο, τί λες να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα;

Όσο για το "ύφος", εγώ σαν τί να καταλάβω, όταν μετά το προσωπικό σου χουνέρι, κολλάς ένα "ποσοστά παίρνετε μερικοί;", συν το αμέσως παρακάτω που ήταν ακόμη πιο "παρεξηγήσιμο"....

Όχι δηλαδή, για πες, εγώ φταίω;

Τέλος, προσωπικά τουλάχιστον (αλλά μπορώ να εγγυηθώ και για διάφορους άλλους), τα παπάρια μου παίρνω, όχι ποσοστά.

Όπως και η συντριπτική πλειονότητα των γραφόντων (κι όταν λέω "συντριπτική", το εννοώ σε φάση 99.9%). Τα τυχόν κι ενίοτε παπαγαλάκια, ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες στο γάλα άλλωστε, από το τί και πώς γράφουνε.

Τις εμπειρίες μας απλώς μεταφέρουμε (και να βοηθήσουμε προσπαθούμε). Άμεσες ή έμμεσες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...