Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω καμμία εμπειρία με VS. Μετέφερα όσα έχω ανθιστεί εδώ και καμμιά πεντάρα χρόνια και από το παρόν φόρουμ, και από αλλού (αναφορικά με εμπειρίες άλλων). Θυμάμαι μάλιστα χαρακτηριστικά κάποιον πριν λίγο καιρό να μου λέει πόσο σπαθί του φέρθηκαν απ΄το VS με θέμα που είχε, τη στιγμή που η ίδια η μαμά εταιρία του προϊόντος ήταν τρεις λαλούν και δυο ψωλοβαρούν.

Εσύ πάλι, ανέφερες ΜΙΑ -έστω και προσωπική- περίπτωση που κάποιος εκεί μέσα έκανε μεγίστη μαλακία εις βάρος σου.

Αν τα ζυγίσουμε αυτά τα δυο, τί λες να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα;

Όσο για το "ύφος", εγώ σαν τί να καταλάβω, όταν μετά το προσωπικό σου χουνέρι, κολλάς ένα "ποσοστά παίρνετε μερικοί;", συν το αμέσως παρακάτω που ήταν ακόμη πιο "παρεξηγήσιμο"....

Όχι δηλαδή, για πες, εγώ φταίω;

Τέλος, προσωπικά τουλάχιστον (αλλά μπορώ να εγγυηθώ και για διάφορους άλλους), τα παπάρια μου παίρνω, όχι ποσοστά.

Όπως και η συντριπτική πλειονότητα των γραφόντων (κι όταν λέω "συντριπτική", το εννοώ σε φάση 99.9%).

Τις εμπειρίες μας μεταφέρουμε (και να βοηθήσουμε προσπαθούμε). Άμεσες ή έμμεσες.

ναι εχεις δικιο εγω δεν εκφραστηκα σωστα. ηθελα να χρησιμοποιησω το ποστ σου σαν παραθεση για την εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο καταστημα και εγινε λαθος εκ παραδρομης. συγνωμη

παντως το επιπεδο του σαιτ φθινει συνεχεια εγω αυτο παρατηρω και ειναι κριμα 

Δημοσ.

Να πω μονο οτι απο τα παραπανω το Public και το Multirama δεν τα υπολογιζουμε καν για αγορα υπολογιστη,καθως εχουν κυριως ετοιμα Pc.

...ελπίζω να είναι αυτοννόητο ότι τα εν λόγω τα ανέφερα μόνο για να "μεγαλώσω" τη λίστα των "μεγαλομάγαζων" (....για να μην προλάβει και μου πει κανείς τπτ για έμμεσες διαφημίσεις κι άλλα κολοκοτρωναίικα. Και πήγε και τζάμπα.)

• Like 1
Δημοσ.

...ελπίζω να είναι αυτοννόητο ότι τα εν λόγω τα ανέφερα μόνο για να "μεγαλώσω" τη λίστα των "μεγαλομάγαζων" (....για να μην προλάβει και μου πει κανείς τπτ για έμμεσες διαφημίσεις κι άλλα κολοκοτρωναίικα. Και πήγε και τζάμπα.)

Ναι το ανεφερα μονο και μονο μην μπερδευτει καποιος αναγνωστης,μιας και δεν ειναι και λιγοι αυτοι που εχουν αγορασει ετοιμους υπολογιστες απο αυτους.

Δημοσ.

συνεχιζω να απορω παντως που το βρηκατε το vision studio και το προτεινετε και ως καλο. ενα μαγαζακι ειναι στη θεσσαλονικη στην αρχη της αγιας σοφιας στις παρυφες του τσιναριου για να το βρεις θελει χαρτη.

εμενα μου βρωμαει καπως...

στο μονο που τους παραδεχομαι ηταν οτι μου καναν ευκολιες στην πληρωμη χωρις καρτες αλλα αυτο που επαθα με τη μητρικη με τιποτα δε ξαναπαω απο εκει.

αυτο που κανουν μερικοι ομως να δινουν συμβουλες για κατι που απλα τους το πανε ειναι πολυ κακο ο αλλος θα ακουμπησει λεφτα εκει

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο εγω δεν εκφραστηκα σωστα. ηθελα να χρησιμοποιησω το ποστ σου σαν παραθεση για την εμπειρια μου απο το συγκεκριμενο καταστημα και εγινε λαθος εκ παραδρομης. συγνωμη

παντως το επιπεδο του σαιτ φθινει συνεχεια εγω αυτο παρατηρω και ειναι κριμα 

...σπάνιο να ανγνωρίζει κανείς "λάθος" στις μέρες μας, κια δη ονλάιν (που δεν του κοστίζει και τίποτα...). Οπότε, εκτιμητέο.

(...να μην βιάζεσαι όμως -γενικώς- να κρίνεις...)

Κατά τ' άλλα, το παρόν φόρουμ ναι γενικώς έχει αποκτήσει διάφορες ασθένειες με τα χρόνια, ενώ παλαιότερα δεν ήταν έτσι - αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι άντρο "παραπληροφορητών". Ίσως να μην υπάρχει πια η "ποιότητα" και το "επίπεδο" που κάποτε υπήρχε, εξ' αιτιάς διάφορων παρουσιών του τότε, αλλά συνεχίζει να υπάρχει ΚΑΙ αξιόλογος κόσμος που γράφει προκομμένα πράγματα εδώ μέσα, εκτός από την "γενική μάζα".

• Like 2
Δημοσ.

παντως η αληθεια ειναι οτι τα μικροτερα καταστηματα εχουν αλλη συμπεριφορα πιο φιλικη προς τον πελατη.

θυμαμαι ειχα αγορασει την vga asus gtx275 και ενα προγραμμα που εδινε μαζι η asus μου πετουσε μπλε οθονες το πηγα στο eshop απο οπου το πηρα και δε μπορεσαν να βρουνε το προβλημα.

ετσι με τα πολλα το πηγα σε ενα καταστημα διπλα σε εμενα της γειτονιας ο ανθρωπος εκει μου προτεινε να αλλαξουμε τροφοδοτικο το καναμε αλλα δεν λυθηκε το προβλημα αφου εφταιγε το προγραμμα.

ο τεχνικος μου προτεινε να βγαλει το τροφοδοτικο και να μου δωσει πισω τα χρηματα μου. κατι τετοιο δυσκολα θα στο κανει ενα eshop η ενα πλαισιο αλλα αυτοι ομως εχουν ποικιλια και πολυ καλυτερες τιμες.

Δημοσ.

συνεχιζω να απορω παντως που το βρηκατε το vision studio και το προτεινετε και ως καλο. ενα μαγαζακι ειναι στη θεσσαλονικη στην αρχη της αγιας σοφιας στις παρυφες του τσιναριου για να το βρεις θελει χαρτη.

στο μονο που τους παραδεχομαι ηταν οτι μου καναν ευκολιες στην πληρωμη χωρις καρτες αλλα αυτο που επαθα με τη μητρικη με τιποτα δε ξαναπαω απο εκει.

αυτο που κανουν μερικοι ομως να δινουν συμβουλες για κατι που απλα τους το πανε ειναι πολυ κακο ο αλλος θα ακουμπησει λεφτα εκει

...αν ψάξεις αρκετά, θα δεις πολλά ποστ από αξιόλογο κόσμο να το έχει ψηλά στις προτιμήσεις του, εδώ και 5ετία.

Βέβαια είναι γαμήσι τέτοιο ψάξιμο. Πιο πολύ έχει νόημα να δώσεις βάση σε "καταστάλαγμα απόψεων", καλή ώρα όπως η δική μου, που αποκτάται με τον καιρό. Δεν λέω να τους εμπσιτευτείς για να τους σκάσεις αύριο χιλιάρικα, αλλά ΕΧΕ την κατά νου αυτήν την άποψη/πρόταση, αν είναι να ξανακάνεις (που δεν το κόβω μετά από το χουνέρι που είπες, αλλά) αγορές από εκεί.

Κατά τ' άλλα, ένα (αρκετό) διάστημα πριν (και ΓΙΑ αρκετό διάστημα), ήταν στάνταρ το πιο φθηνό μαγαζί, και παράπονο για τίποτε από κανέναν και πουθενά. Μεγάλο κίνητρο για να το έχει κανείς ψηλά.

Προσωπικά ξενέρωσα ολίγον όταν τα τελέ 2 χρόνια συνειδητοποίησα ότι ΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ είναι "το φθηνότερο" (ή έστω ένα από τα 2-3 πρώτα φθηνότερα). Και για την ακρίβεια, στο μεταξύ έχει ξαναγίνει αρκούντως φθηνό το "προβληματικό" Ησόπ.

Όπως επίσης με χάλασε τον τελευταίο χρόνο το ότι σε ορισμένα προϊόντα ΔΕΝ δίνει πια "τις καλύτερες εγγυήσεις". Κάποτε σε αυτό είχε επίσης πρωτιά.

Τώρα χάρτες και βρωμιές δεν ξέρω.

Τέλος (μιας και στην ουσία ΔΕΝ το έχεις λήξει, και αυτό λόγω μόνο ΜΙΑΣ προσωπικής σου μεν, αλλά ΜΙΑΣ, περίπτωσης χουνεριού), προσωπικά έχω αρκετά ήσυχος τη συνείδησή μου ΟΠΟΤΕ τυχόν προτείνω (πια) το VS, σχετικά με το αν χαντακώνω κόσμο ή όχι. Ούτε ένας ποτέ δεν μου την έχει πέσει ότι τον έκαψα, έτσι για την ιστορία.

παντως η αληθεια ειναι οτι τα μικροτερα καταστηματα εχουν αλλη συμπεριφορα πιο φιλικη προς τον πελατη.

θυμαμαι ειχα αγορασει την vga asus gtx275 και ενα προγραμμα που εδινε μαζι η asus μου πετουσε μπλε οθονες το πηγα στο eshop απο οπου το πηρα και δε μπορεσαν να βρουνε το προβλημα.

ετσι με τα πολλα το πηγα σε ενα καταστημα διπλα σε εμενα της γειτονιας ο ανθρωπος εκει μου προτεινε να αλλαξουμε τροφοδοτικο το καναμε αλλα δεν λυθηκε το προβλημα αφου εφταιγε το προγραμμα.

ο τεχνικος μου προτεινε να βγαλει το τροφοδοτικο και να μου δωσει πισω τα χρηματα μου. κατι τετοιο δυσκολα θα στο κανει ενα eshop η ενα πλαισιο αλλα αυτοι ομως εχουν ποικιλια και πολυ καλυτερες τιμες.

...τελικά μου φαίνεται ότι ΑΠΛΩΣ βιάζεσια να βγάζεις συμπεράσματα...:

Σε "μικρό κατάστημα", "της γειτονιάς", πήγε ο δικιά μου μηχάνημα (επειδή ήμουν μακρυά) που δεν μπούταρε, και ένας τύπακλας εκεί απεφάνθει ότι είχε "καεί το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών με συνέπεια να ανεβάσει θερμοκρασίες η κάρτα και να καεί" και την "υποχρέωσε" σε αγορά νέας.

Να μην αναφέρω και λοιπές πίπες που παίχτηκαν/ειπώθηκαν, κι ας μείνω στην σούμα, που ήταν ότι όταν επέστρεψα, τσέκαρα την κάρτα γραφικών, η οποία έκτοτε (15 μήνες τώρα) παίζει συνεχώς και απροβλημάτιστα (και χωρίς ανεμιστηράκι περικαλώ).

Πόσο γραφικός θα ήμουν ή όχι εγώ, αν θεωρούσα ότι ΟΛΟΙ σε εκείνο το μαγαζί είναι γραφικοί, μετά το πάθημα με την κάρτα γραφικών, χωρίς να τους έχω "ελέγξει" (δεν ασχολήθηκα περαιτέρω όταν επέστρεψα πάντως); Ο ΕΝΑΣ, σίγουρα ήταν, δε λέω. Και αυτό ΟΛΟ και κάτι λέει και για το μαγαζί το ίδιο. Που σημαίνει οκ, να έχουμε τον νου μας. Αλλά συλλήβδην αφορισμούς, χωρίς επιβεβαίωση, όχι.

Δημοσ.

Απλά πληροφοριακά πάντως, το visionstudio έχει αλλάξει έδρα εδώ και κανα 1,5 χρόνο (μπορεί και παραπάνω) και βρίσκεται σε πολύ βολικό σημείο, πίσω ακριβώς από το Σιδηροδρομικό σταθμό.

Χωρίς να θέλω να μειώσω την άσχημη εμπειρία σου, σε ο,τι έχω παραγγείλει εγώ και φίλος μου από εκεί έμεινα ευχαριστημένος, εκτός από την πρώτη μου αγορά πριν 3 χρόνια όπου σε ετοιμοπαράδοτο δίσκο έκαναν να τον φέρουν 2 εβδομάδες και πάλι όμως επειδή είχε μειωθεί η τιμή του στο ενδιάμεσο, μου το δώσανε φυσικά στη μειωμένη τιμή.

Δημοσ.

παιδια αν εισαι αθηνα φανταζομαι δεν αξιζει να παραγγειλεις κατι απο visionstudio , ετσι?

Εξαρτάται από το τι αγοράζεις - αν είναι βαρύ (πχ εκτυπωτής) φαντάζομαι αυξάνονται τα μεταφορικά οπότε θα προτιμήσεις κάποιο από την Αθήνα όπου ίσως θα μπορείς να το παραλάβεις και μόνος σου.

Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, δεν χρεώνεσαι τα μεταφορικά της επιστροφής του προϊόντος αν αποδειχθεί ελαττωματικό και είναι εντός εγγύησης. 

Εγώ, χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία από service καθώς δεν μου έχει χαλάσει κάτι εντός εγγύησης, κοιτάω πάντα την τελική τιμή και δεν με ενδιαφέρει από πού θα το αγοράσω. Αρκεί βέβαια να είναι έμπιστο το κατάστημα.

Δημοσ.

Το συστημα της υπογραφης ειναι στημενο απο E-shop εκτος απο την καρτα γραφικων(you.gr) ομολογω οτι δεν υπηρξε καποιο θεμα κακης συναρμολογησης μεχρι στιγμης ολα κομπλε.
Επελεξα e-shop οχι λογω χαμηλοτερης τιμης αλλα λογω το οτι αν παθει τιποτα το παω στο μαγαζι(βρισκομαι λαρισα) και οτι θεμα εχει τους το αφηνω να το φτιαξουν.

Δεν μπορω να φανταστω αν το εφτιαχνα σε μαγαζι απο αθηνα και μου το στελνανε τι ακριβως θα εκανα αν παρουσιαζε καποιο προβλημα(σχετικα με το θεμα εγγυησης...) απο εκει και περα ο καθενας ζυγιζει τα υπερ και τα κατα και αποφασιζει...

Δημοσ.

παιδια αν εισαι αθηνα φανταζομαι δεν αξιζει να παραγγειλεις κατι απο visionstudio , ετσι?

Σχετικό είναι αυτό.

Και ναι μεν έχει περάσει ο καιρός που το VS είχε (από) τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά αν τα βάλεις κάτω και τα υπολογίσεις, ΙΣΩΣ και να υπερσκελίσεις τα μεταφορικά.

Άλλο είναι το θέμα όμως : από VS δεν θα παραγγείλεις (όντας μη κοντά του), με το μυαλό στην "οικονομία", αλλά στο aftersales support πρώτα.

Δημοσ.

το θεμα μεταξυ των μαγαζιων ειναι η αγορα hardware η η αγορα ολοκληρου μηχανηματος και σεταρισματος αυτου?

γιατι εαν ειναι ετσι,δεν εχουμε ασφαλεις μετρησεις για το ποιο μαγαζι αφιερωνει πιο πολυ χρονο στο να σου στησει το μηχανημα και τετοια.απεναντιας εχουμε αρκετες συμπεριφορες χρησιμοποιησης μεταχειρισμενων parts ειδικα στους σκληρους δισκους.

Δημοσ.

Παντως στο e shop που τους ρωτησα για εγγυηση μου ειπαν πως δίνουνε 3 χρονια.

Δεν είναι το θέμα οι εγγυήσεις. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, του κατασκευαστή δίνουν άλλωστε όλοι.

Το θέμα είναι (και αυτό εννοούσα πιο πάνω εγώ πάντως), πόσο θα σε "παιδέψουν" σε κάποια καταστήματα μέχρι "να σου κάνουν σέρβις" (στην ουσία αλλαγή του προϊόντος, εφ' όσον είναι εντός εγγύησης - αλλά και την "διάγνωση" ακόμα του όποιου προβλήματος. Χαρακτηριστικό, όσον αφορά το "τζάμπα πάνε-έλα" από μεγαλοκαταστήματα, για προϊόντα στάνταρ προβληματικά, αλλά και ο μεγάλος χρόνος αναμονής, συνήθως).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...