Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το παρακατω τροφοδοτικο,

http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-750w-psu-p-PER.664005

Το προβλημα μου ειναι οτι το τροφοδοτικο κανει θορυβο. Δεν σου παιρνει τα αφτια, αλλα ειναι καπως ενοχλητικο, ακομα και οταν το PC ειναι σε idle.

Επισης, αν το ακουσεις απο πολυ κοντα εχει εναν παρομοιο ηχο με αυτον

Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=6NGMXrA1PJ4  αλλα οχι τοσο δυνατο.

Στις αρχες αν θυμαμαι καλα ηταν ποιο αθορυβο, ακουγες ελαχιστα μονο το "ticking noise". 

Γνωριζει καποιος αν το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι θορυβωδης?

Δημοσ.

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με το xfz PRO 550 και έστειλα στην xfx και μου είπαν να το πάω πίσω για να μου δώσουν άλλο..μετά από λίγο καιρό όμως αυτός ο θόρυβος έφυγε και έτσι δεν το πήγα πισω

Δημοσ.

εγω ειχα προβλημα με το xfx 650 core, ακομα και idle έκανε θορυβο ενοχλητικο, το έστειλα για ρμα μεσω digital master 01/09/2014 και ακομα δε το έχω πάρει πίσω. Μου είπαν οτι θα μου έρθει οντως καινούριο αλλα μεγάλο διάστημα και φοβαμαι οτι και το νεο παλι τα ιδια θα ειναι σχετικα με το θορυβο, εδω εχω να το λεω οτι καηκα απο συμβουλες του φορουμ, ενω γενικοτερα εχω να λεω τα καλυτερα. Αυτό το λέω γιατι γενικότερα ειχε θεμα η xfx και δεν επεσα εγω σε αστοχια υλικου.

Δημοσ.

Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα με το xfz PRO 550 και έστειλα στην xfx και μου είπαν να το πάω πίσω για να μου δώσουν άλλο..μετά από λίγο καιρό όμως αυτός ο θόρυβος έφυγε και έτσι δεν το πήγα πισω

Αλλαξες κατι ή απλα o θορυβος εφυγε απο μονος του?

εγω ειχα προβλημα με το xfx 650 core, ακομα και idle έκανε θορυβο ενοχλητικο, το έστειλα για ρμα μεσω digital master 01/09/2014 και ακομα δε το έχω πάρει πίσω. Μου είπαν οτι θα μου έρθει οντως καινούριο αλλα μεγάλο διάστημα και φοβαμαι οτι και το νεο παλι τα ιδια θα ειναι σχετικα με το θορυβο, εδω εχω να το λεω οτι καηκα απο συμβουλες του φορουμ, ενω γενικοτερα εχω να λεω τα καλυτερα. Αυτό το λέω γιατι γενικότερα ειχε θεμα η xfx και δεν επεσα εγω σε αστοχια υλικου.

Ελπιζω να ειναι οντως αστοχια υλικου. Γενικα ειχα τα XFX PSUs ποιο αξιοπιστα. Τις τελευταιες μερες που ειπα να ψαξω το προβλημα μου, ειδα αρκετα προβληματα σε διαφορα sites.

Δημοσ.

Φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα. Και μετα απο RMA παλι τα ιδια. Οποτε και πηρα ενα Corsair TX και ησυχασα.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα,idle ήταν ανυπόφορο και είχε και αυτόν τον ήχο όταν πήγαινες κοντά το αυτί σου.

Τώρα με το be quiet έχω βρει την ηρεμία μου.

Δημοσ.

Το ειχα αγορασει το καλοκαιρι  απο eshop. Θα το στειλω για RMA και αν συνεχισει το προβλημα θα παρω κατι αλλο..

εγω παντως θα θυσιαζα (εντος εισαγωγικων) τον θορυβο προκειμενου να εχω κατι αξιοπιστο , οπως και ειναι τα XFX

Και εγω για θεμα αξιοπιστιας το πηρα, αλλα δεν ηξερα οτι θα κανει τοσο θορυβο..

Καποιες φορες οταν υπαρχει απολυτη ησυχια, το "ticking noise" μου τρυπαει τον εγκεφαλο!

Και ειδικα το καλοκαιρι ο θορυβος ηταν ακομα ποιο εντονος. Περιμενα τον χειμωνα μπας και εφταιγε η ζεστη αλλα τελικα ειναι το τροφοδοτικο..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...